Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1-אם אני מחליף אטם ראש חוץ מאטימה יותר טובה איך זה משפר את הרכב שלי ?

2-אם אני מחליף כבר אטם ראש אני צריך להחליף גם גומיות שסתומים ומחזירי שמן ?

3-איזה כלים אני צריך בשביל להחליף אטם ראש ? (מפתח מומנט אני יודע שצריך , מה עוד ? )

4-אני מלביש את האטם על החלק שהוא אמור להיות , ומנקה עם שפכטל את האטם הישן ודופק עם פטיש

בהתאם למסגרת של האטם שאני צריך .

האם אני צודק ?

ואיזה עוד דברים אני צריך לקחת בחשבון שאני מחליף אטם ראש ?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צריך לדעת שלפי השאלות שלך אין לך מושג מה ואיך צריך לעשות את זה, זה לא משחק

פורסם
1-אם אני מחליף אטם ראש חוץ מאטימה יותר טובה איך זה משפר את הרכב שלי ?

אתה צריך לזכור שאחרי שתעשה את זה, תידרש לשלם די הרבה למוסך, כדי שיפרק את הכל, וייתקן את הנזקים שעשית.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אין לי מושג בתחום, אבל התשובות המזלזלות (אני לא רוצה לומר מתנשאות) הן לא לעיניין.

אם למישהו יש עצה טכנית טובה או רוצה להסביר איזה מהפעולות מסובכות במיוחד ומצריכות בעל מקצוע אז בבקשה.

בשביל זה הפורום הזה קיים.

פורסם

ואתה צריך לדעת שאתה עלול ליצור מצב בלתי הפיך!

ומה זה DIY לעזאזל ?!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אתה לא דופק על שום דבר. מפרקים את הראש ( בסדר מסויים כמובן, כל יצרן והשיטה שלו ), מנקים את הבלוק ואת הראש, אם הראש אינו ישר שולחים לשיפוץ, שמים אטם חדש, סוגרים את הראש. יש עוד הרבה דברים שצריך לדעת מעבר. לא מומלץ לעשות את זה ללא נסיון וידע.

בקיצר אין חתימה

פורסם
אין לי מושג בתחום, אבל התשובות המזלזלות (אני לא רוצה לומר מתנשאות) הן לא לעיניין.

אם למישהו יש עצה טכנית טובה או רוצה להסביר איזה מהפעולות מסובכות במיוחד ומצריכות בעל מקצוע אז בבקשה.

אם אין לך מושג אז אל תתערב.

בסך הכל מנסים למנוע מהבחור להיכנס להרפתקאות כלכליות מיותרות לאור חוסר הידע המשווע.

פורסם

חכם הוא זה שלא נכנס לבור שרק טפשים יכנס אליו, וחכם הוא זה ששמע לעצותיו של גדולים ומנוסים ממנו!

חכם הוא לאו דווקא מתנשא. הוא יותר מנוסה!!

זה היה חומר למחשבה!

נא לקרוא בעיון את הכותרת בתגובתי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אם אין לך מושג אז אל תתערב.

בסך הכל מנסים למנוע מהבחור להיכנס להרפתקאות כלכליות מיותרות לאור חוסר הידע המשווע.

נשאלה פה שאלה טכנית שמעניינת גם אותי אז למה לא להתערב?

אפשר ורצוי לתת הסבר עינייני מה מסובך ומה הסכנות בפעולה שלהדיוט כמוני, וקרוב לודאי גם כמו השואל, נראית פשוטה (אני יודע שזה לא באמת כך).

ומי שבכל זאת מתעקש לנסות - על מה צריך להקפיד או לחלופין איזה פעולות שבגללן לא כדאי לעשות את זה לבד.

פורסם

תאמינו לי שאם שאלתי את השאלות האלה זה לא אומר שאני לא יודע על מה אני מדבר להיפך .

אני יודע מה צריך לעשות אבל אני צריך הכוונה זה הכל .

אני יודע שאני צריך לפרק את הראש מנוע לפרק את השסתומים ולפרק באמצעות מד מומנט את הראש עצמו מהמרכז לצדדים ולחבר הפוך , להוציא את האטם הישן עם שפכטל ולשים אטם חדש .

במידה והמשטח לא ישר אז צריך לשלוח אותו לישור והשחזה ורק אז להרכיב את האטם .

עכשיו השאלה שלי היא איך אני מרכיב את האטם על המקום שלו ?

איזה מכונאי הסביר לי דוקא בצורה מפורטת שאני צריך להלביש את האטם במקום שהוא אמור לאטום ולעבור עם פטיש על המסגרת שאני רוצה שהאטם יולבש .

בקיצור אם משהו מ "בעלי הנסיון " יוכל לשתף אותנו בנסיון שלו ולהסביר איך עושים את זה בצורה מקצועית אני יודה לו .

תודה מראש .

פורסם

בוא נתחיל בכמה דברים בסיסיים

ידית מומנט יש? (לא אחת שעלתה 1.9 עם קניית ארוחה בבורגר ראנץ')

להחליף רצועת טיימינג אתה יודע?

אגב, בקשר לסעיף 1 בהודעה הראשונה - אם האטם לא פרוץ זה לא ישפר כלום, שיפוץ הראש יכול לשפר

לא מחליפים אטם סתם, כמעט תמיד צריך ליישר שטח

• תוכן חדש...