Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתכוון לכולם כמובן, בכל כלל יש יוצאים מן הכלל.

אתמול אני נוסע לתומי בכביש 40, מכיוון צומת הטייסים לצומת סירקין.

מי שמכיר ומי שלא מכיר את הכביש, מדובר בכביש ישר בעל שני נתיבים ומרחק גדול בין הצמתים.

אני עומד ברמזור אדום בצומת הטייסים ורואה שמגיעים מכיוון אור יהודה (כביש 461) שתי אימפרזות 2003 בערך, אחת שחורה ואחת כחולה.

כמובן שלפי הרעש, הכנפים והאגזוזים שאפשר להיבלע בתוכם אני מבין מהר מאוד שלא מדובר באימפריזה רגילה אלא ב-WRX או STI (לא יודע להבחין מלבד הכיתוב שהוחלק).

שתי המכוניות עוצרות בצד, בתחנת האוטובוס הקרובה (מיד אחרי הצומת), נראה שמדברים (נעצרו אחד ליד השני) ופתאום מתחילים לנסוע.

אצלי הרמזור התחלף בנתיים לירוק והתחלתי לנסוע גם כן, מתקרב לאימפרזות ורואה שהן בעצם מאטות את המהירות ל-60 קמ"ש, הבנתי מה הם מתכוונים לעשות, אין לי בעיה, שיפתחו, אבל לא בכביש עמוס! ולא כאשר יש רכבים לידם.

אך טעיתי, הם עשו את הפתיחות בצורה בטוחה ומבוקרת, איך הם עשו את זה אתם שואלים ? הם סגרו את שני הנתיבים !

אימפרזה אחת הייתה בנתיב הימיני ואחת בשמאלי !

פשוט חוצפה ! בכביש של 100 קמ"ש בקלות (למרות הצמתים) הם אילצו את כל משתמשי הכביש להאט ל-60 קמ"ש כי הם עושים עכשיו פתיחות בהאצת ביניים.

אני שהייתי ישר מאחוריהם קיבלתי קריזה, החראות האלו עושים מיני פתיחה, ומאיטים שוב תוך כדי שהם גורמים לכל המכוניות שמאחוריהם להאט גם כן! ככה 3 פעמים ברציפות!

אני כמובן מאחורי האימפרזות לא יכלתי לא להתעצבן והתחלתי לצפור ולהאיר באורות גבוהים כדי שיזוזו.

מה הם שמו עליי, אני לא ארשום תבינו לבד.

קיבלתי קריז, אני גם ככה נוהג כבר איזה שעה אני גמור מעייפות ורוצה להגיע הבייתה! עיצבנו אותי, החלטתי לחתוך אותם, אז ירדתי קצת לשוליים הימניים וחתכתי אותם, נבהלו ונכנסו במעקה בטיחות בגלל זה... לצערי זה לא קרה.

* כן כן, אני יודע שעשיתי משהו טיפשי, אין צורך להתחיל להטיף מוסר.

אח"כ ראיתי שבצומת מזור למי שמכיר הם עושים פרסה ועושים את אותו הדבר בכיוון הנגדי.

אז לאימפרזה השחורה מה"הילוך השישי" ולאימפרזה הכחולה שהדבר היחיד שיש עליה זה STI אדום, אני לא מפרסם מספרי רכב כי אני לא עד כדי כך זבל, אבל אני מאחל לכם שיום אחד תעשו את מה שעשיתם אתמול ויתפסו אתכם, ישפטו אתכם ותקבלו שלילה כ"כ ארוכה שהאימפרזות כבר יהיו אספנות, אתם מסכנים את הבטיחות שלכם (לא ממש מעניין אותי למען האמת, מצידי תיכנסו במעקה בטיחות ב-200 קמ"ש, תעשו את העבודה לדארווין.) ואת הבטיחות שלי, ואני לא צריך להיפגע כי אתם מפגרים ומתלהבים ליד חברים שלכם ברכב!

זו לא פעם ראשונה שאני רואה חבר'ה עם מכוניות ספורט שחושבים שעצם זה שהרכב שלהם חזק יותר משלי מגיע להם לעשות מה שבזין שלהם.

בעצבנות,

DaMN.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אין ספק, באמת מאוד מעצבן. אבל אין מה לעשות, ישראלים מטומטמים.

לא כל מי שקונה אימפרזה באמת יש לו תרבות נהיגה או שאכפת לו מתרבות נהיגה, וגם לא כל מי שקונה מזדה 3 הוא זקן משעמם שלא יודע או אוהב לנהוג. אין סיבה להכליל בנושא הזה.

כן יש סיבה לצפור ולהבהב עם האורות, זאת בהחלט חוצפה מה שהם עשו. או שתמיד אפשר לשים דיסק טוב של קולדפליי ולהירגע.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מילים כדורבנות

עד שאותו ילד יראה גופה של אדם מוצאת מרכב מרוסק (מי יודע אולי זה יהיה חבר שלו- ואם הוא ימשיך ככה יש מצב שזו תהיה הגופה שלו) הוא לא ירגע.

ואז אני מאחל לו שבחיים לא ישמע אמא צורחת - למה?

חתיכת אידיוטים- מתי תקלטו אתם יכולים להרוס משפחות שלמות של אנשים תמימים שרק רצו להגיע הביתה- ואולי כן כן אפילו שלכם.

תתבגרו כבר.

למנהלי הפורום לא מזמן איבדתי חבר מסיבה שכזו.(מצטער על הבוטות- אני כועס עדיין)

ולפותח התרד תפרסם את המספרים כאן- אולי הם יקלטו את המסר (מינסיון הם לא).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מה ,חייבים ללחוץ מגלגול בכביש עמוס מכוניות , הרי איך הם ידעו אז למי יש זין יותר גדול ?

או אם יש זין בכלל , ובגלל זה הפיצוי בחסכי ילדות בדמות אימפרזה מצועצעת , ממש מעורר רחמים

מה שעוד מפליא זה שמדובר באנשים שהם לכאורה בוגרים ואמידים שמסוגלים להרשות לעצמם רכבים כאלה , איך אין להם טיפת התחשבות בזולת ?

ויש מלא כאלה , הפיתרון הוא להשריש תרבות נהיגה נכונה וגם track days שאני מקווה שיקימו במהרה לאלה שבאמת רוצים לפרוק יצרים על המסלול

(וגם אני מבין אלה אבל אני מתון , ומכיר את הצורך להתחשב בעמיתיי הנהגים)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ולפותח התרד תפרסם את המספרים כאן- אולי הם יקלטו את המסר (מינסיון הם לא).

זו בידיוק הסיבה שאני לא מפרסם.

אבל אל תדאג, אני בטוח שהם קוראים פה, אין הרבה אימפרזות WRX שחורות של ההילוך השישי.

פורסם

גועל נפש, זה בדיוק סוג האנשים שיעשו תאונת 'פגע וברח',

(טראומה אישית שלי כשאני על אופנוע)

סטיגמות בדרך כלל לא במקום אבל "ערסים" מסתדר לי פה יופי יופי.

אופנוען

פורסם
תפרסם את זה בפורום סקאלה ובמקס טיונינג

מועדון sti

אם אתה באמת רוצה שזה יגיע אליהם

ב-cf אני לא חושב שהם גולשים

די כבר לא נמאס עם ההכללות והאשמות ?

אני בתור בעלים גאה של STI ממש מגנה ומוקיע,

אבל זה לא צריך לתת לך לגיטימציה להטיל הכלללות על פורומים

מסויימים בגלל שיש בהם מספר רב של אימפרזות או משהו בסגנון...

וממש במקרה שני האימפרזות שהתפרעו לא שייכות לסקאלה,

והמספר שלי באמצע זה 999 אז זה בסדר זה לא אני ..

אלי

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

אני יותר מיבטוח שאם היה לך STI או משהו כזה והייתה ניפגש עם עוד משו כזה אז הייתם עושים את אותו הדבר.

אני לא מצביע רק עליך , אלא על כל אחד שהיה או יהיה לו רכב כזה או משהו דומה.

אז רצו ללחוץ קצת , בימקום להיתעצבן היה יותר הגיוני שתהנה מ ה SHOW.

אם לא SHOW אז לפחות לוחץ אחריהם סתם בשביל האינדיקציה.

אבל כניראה שאתה לא כזה ולכן זה עיצבן אותך.

אם נדרג את אותו מיקרה בסולם הדברים המעצבנים על הכביש אז הוא ממש בתחתית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ממש, אבל ממש לא נכון, אתה לא מכיר אותי, אתה לא יכול לקבוע כזה דבר.

אני לא אדם שמפריע לתנועה, נהפוכו, אני משתדל כמה שפחות להפריע לתנועה!

אתה רוצה ללחוץ ? המינימום של המינימום זה שתעשה את זה בכביש ריק מאנשים ולא בשעה 8 בערב שאנשים עוד נוסעים ולא 2-3 מכוניות, אלא 15-20.

לא מעניין אותי SHOW, מעניין אותי להגיע הבייתה בשלום.

אתה רוצה SHOW ? לך לקולנוע או לתאטרון או למקום שאתה יודע שעושים ג'מיקנה או לחיצות כאשר הכביש ריק ! לא באמצע כביש מרכזי ולהפריע לתנועה ולסכן את בטיחותה.

אני שמח לראות שרק אתה מבין כל המגיבים פה מגבה את העיניין, מצבינו עוד טוב אם ככה.

פורסם

אין מה להוסיף פרט לעובדה שאם הם עוד לא פגשו מעקה בטיחות, הם יפגשו אם ימשיכו כך.

זהו אותו סוג של "נהגים" שבא לג'ימקאנות ועושה דאווינים בצד, או שכשיהיו מירוצים בקרוב הם יעשו הכל, הכל כדי לא להשתתף במסלול שבוחן נהג, ובלל מה שחסר להם ומתחיל ב ז' הם מתחרים רק בקו ישר ... ובגלל זה תראה את מרביתם מחליפים קלאצ'ים שרופים, ציריות, טורבו ועוד, אבל אין להם שמץ של מושג איך הרכב פונה או איך למצל את המתלים והצמיגים שלהם ...

לפותח הת'רד, אני מאחל לך שבפעם הבאה שתפגוש בהם ... תהיה ברכב שמסוגל להיצמד אליהם כשהם בשיא התחרות .. ואז להבהב באורות כדי שיבינו שהם מפריעים לך ... :)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לפותח הת'רד, אני מאחל לך שבפעם הבאה שתפגוש בהם ... תהיה ברכב שמסוגל להיצמד אליהם כשהם בשיא התחרות .. ואז להבהב באורות כדי שיבינו שהם מפריעים לך ... :)

ליאור

ככה הוא יהפוך להיות בדיוק כמוהם-

לא נלחמים באש עם אש.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

יש קשר ישיר והדוק בין האלימות בכבישים לאלימות הגואה בארצינו.(הכוונה שאינני עושה הפרדה בין אלימות בכביש ואלימות פיסית ברחוב או כל סוג אלימות...הטיפול בבריון עם רכב צריך להיות אותו הטיפול בבריון עם סכין\אקדח )

אותם נהגים מתנהגים אותו הדבר גם מחוץ לרכב (קרוב לודאי גם בבית שם למדו את כל השטיקים)

בשני המיקרים אין מי שיעניש אותם,דבר שמחמיר ומקצין את העביירות שלהם (מי המשטרה ?! שלוש מילים רק חה חה חה) עד שיפגעו במישהו (מי בית המשפט?! לפי העונשים שלהם הם בחוץ תוך שנה ) .

יש קלישאה סינית: אם אתה לא רוצה להיפגע מהמכה, אל תהיה שם

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

נכון , אתה צודק שזה מעצבן.....אבל למה לך להרוס את הבריאות שלך בגלל טיפשותם של אחרים.....אני אומר קח בסבבבה ותהנה מה show כי בינינו מה כבר יש לעשות ??

Offer Nissim In the mix

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...