Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כשעה התקשרו אליי לטלפון שהיה מכובה באותו זמן והשאירו הודעה. שמעתי את ההודעה ובטעות ניתקתי מבלי שהספקתי לשמור את ההודעה או לרשום את המספר.

האם יש דרך לגלות מה המספר כדי שאני אוכל לחזור אליו? התקשרתי לשירות לקוחות של פלאפון (אני מנוי שם) אבל אמרו לי שהם לא יכולים לבדוק מי התקשר אליי...

האם יש עוד אפשרות? אני זוכר שהיה 052 בהתחלה, את השעה וזהו.

יש למישהו רעיון? המספר הזה די חשוב.

תודה.

פורסם

לפי מיטב זיכרוני עם פלאפון ההודעות נשמרות אם לא נתת הוראה למחוק אותן

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בעיקרון מיבחינת שיחות ניכנסות הם מביאים רק אם זה קשור לפלילים ככה שצריך אישור משטרה או סמכות דומה.

אבל כבר נאמר שאם יש לך קשרים אז יוכלו להוציא לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם המכשיר סגור, אין רישום לשיחה נכנסת.

מבחינת הפלאפון, ופלאפון, השיחה מעולם לא הייתה.

במקרה חריף ומקומבן, גש למשטרה שיוציאו צו לסלקום שיבררו מי ביצע שיחה אליך. (זה לא קל לקבל את זה.)

פורסם

בפלאפון יש רישום של השיחה.

כאשר אתה לא זמין -ומישהו מחפש אותך -גם אם הוא לא השאיר הודעה - אתה מקבל SMS עם כותרת:"מס' XXXXX חיפש אותך בשעה YYYY

אם יש הודעה

אם לא מחקת אותה היא נשמרת.

פשוט תמתין עד סיום ההודעות ואז תחזור לתפריט הראשוני.

המזכירה תשמיע:"אין הודעות חדשות-לשמיעה הקש 1.

והופה = ההודעה שם

זה מעין שמירה על תנאי לשבוע.

פורסם

עד לא מזמן היה לפלאפון שירות 39*

השירות היה מאפשר לקבל SMS מהמרכזיה של פלאפון במידה ומישהו צלצל אלייך ולא היית זמין

(כולל טלפון כבוי)... בזמנו שהייתי משתמש בשירות זה מספיק שהמנוי היה לוחץ SEND ולוחץ ישר END

והייתי מקבל SMS .יש לפלאפון גם שירות שמאפשר השארת SMS במידה ואינך עונה או אינך זמין

וזה כבר עם אפשרות בחירה של המתקשר

תתקשר לשירות לקוחות ותברר אם השירות עדיין זמין ...ואם הוא עדיין חינמי

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
ואללה

שיחקתם אותה.

מוצר ישראלי.

(תגיד אתם מחפשים עובדים:smile:)

קומברס די שולטת בשוק התאים הקוליים והcall continuation בעולם...

מחפשים עובדים? תמיד, שלך קו"ח.

אדלרון - זה בד"כ חינם.

הרעיון הוא שכאשר תדע שמישהו חיפש אותך - תתקשר אליו חזרה, ככה הספקים מרוויחים כסף כי חזרת אל מי שחיפש אותך.

Call continuation.

הcall continuation הכי חזק זה למעשה התא הקולי. תחשבו כמה המפעיל מרוויח על זה שלא היית זמין וקיבלת הודעה בתא הקולי:

1. חבר שלך מתקשר אליך, משאיר הודעה בתא הקולי - רווח זמן שיחה ראשון של המפעיל.

2. אתה בודק הודעות - רווח שני.

3. אתה מתקשר אליו חזרה - רווח שלישי...

פורסם

אדלרון - זה בד"כ חינם.

הרעיון הוא שכאשר תדע שמישהו חיפש אותך - תתקשר אליו חזרה, ככה הספקים מרוויחים כסף כי חזרת אל מי שחיפש אותך.

ברור... בטוח לא בגלל העיניים הכחולות שלי או שהם בעצם ירוקות?! או חומות ?!

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...