Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

גנב מקצועי יפרק כל מערכת הגנה כולל מערכת איתור בדקות. לחבר שלי גנבו מצובישי קינג, הגנבים פשוט פירקו את מערכת האיתור שהייתה מורכבת ברכב והשאירו לו אותה למזכרת בחצר הבית. כאשר הגנב התקשר אליו והציע לו ליקנות את הרכב בחזרה הוא גילה למעשה שהרכב ניגנב. כאשר הוא היתקשר לחברת האיתור הם אמרו לו שהרכב נמצא בחצר הבית במקום הרגיל ושהוא ביכלל לא זז משם. כאמור מה שלא זז זאת מערכת האיתור שהגנבים פירקו מהרכב והשאירו למזכרת בחצר הבית.

לפותח השירשור,

כאמור גנב שירצה ליגנוב לך את הרכב יצליח לעשות זאת, ולא משנה איזה מערכת הגנה יש לך ברכב. לכן תתקין את המערכת הזולה מבין השתיים ואת זאת שתרצה את חברת הביטוח שלך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

למה לפרוץ קודן? למה לפצח אימובילייזר?

אתה בסה"כ עוקף חוט אחד (טוב, לפעמים שניים) ועקפת את הקודן\אימובילייזר

כשהתקנתי את הקודן ברכב שלי (התקינו לי) ביקשתי רק שיראו לי איזה חוט אני צריך לעקוף במידה ויש לי בעיה בקודן... שמתי את הקודן בכדי למנוע מקרה של גניבת רכב בזמן שהמפתחות בפנים או למנוע מקרה של ילד קטן (יש הרבה כאלה במשפחה) ינסה להתניע את הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודן זה אחד הדברים המטומטמים שיש. הוא ממש מיותר ולרוב גורם לבעיות מעצבנות וכמו שאמרו ממש לא בעיה לעקוף אותו מנתקין תחוט שלו ומחברים ישירות לחוט אחר וזהו אין קודן שניה וחצי בדיוק

ועוד דבר שמעצבן זה שהמתקנים של הקודן גורמים נזק רב לאוטו המתקין שלי האידיוט הדגיניראט הזה הדביק לי תקודן לדשבורד בדבק שתי שניות זה רכב גרמני הכי מטופל בעולם ועכשיו יש לי כתם של דבק עליו רציתי להרוג תמפגר הזה

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם
רציתי לדעת מה עדיף לי להתקין באוטו על מנת לעכב את הפריצה : קודן או אמבולייזר ?

לעקב פריצה שניהם לא ממש יכולים לעזור...לגבי גניבה זה כבר משהו אחר.

under construction..

פורסם

מי שאמר שאם חותכים את החוט של הקודן ומחברים אותו - ראה יותר מידי סרטים.

תן קצת יותר קרדיט למתכננים של הקודן.

לעניינינו, שניהם חסרי יעילות באותה מידה, הפתרון היחידי ואני שוב אומר, וחוזר ואומר, ושוב אומר, הוא רק התקנת מפסק סודי שאתה בעצמך התקנת.

מפסק שמנתק מערכת חשמלית כלשהי.

פורסם

רבותיי קצת סדר....

ראשית במערכת קודן מתקדמת קיימת גם "עלוקה" שיושבת אי שם בצמוד למיכל הדלק.

תפקיד העלוקה הוא לנתק את הזרם למשאבת הדלק.

לא יעזור לך שום "לחבר חוט אחד" כי מערכת העלוקה היא אלחוטית.

היא ניתנת לעקיפה (פתיחת מושב אחורי..פתיחת מכסה אש של הדלק (כ6 ברגים) וביטול העלוקה) אולם בהחלט מספקת תעסוקה לפורץ למשך כמה דקות.

תקנה קודן שבא עם עלוקה...מגן פי כמה מאחד בלי.

פורסם

נתקו את החוטי הצתה בלילה.

קחו את המחשב לישון איתכם בחדר. או את המשאבת דלק לטיול.

זה לא יגמר.

מי שמספיק רוצה את האוטו, יזכה בו.

ובנוגע לאיתורן, יש מכוניות יקרות בדר"כ שאיתורן דורשים מספר משדרים, ככה שדי קשה לנטרל את כולם.

כן כן, לא לא.

פורסם
מי שאמר שאם חותכים את החוט של הקודן ומחברים אותו - ראה יותר מידי סרטים.

תן קצת יותר קרדיט למתכננים של הקודן.

לעניינינו, שניהם חסרי יעילות באותה מידה, הפתרון היחידי ואני שוב אומר, וחוזר ואומר, ושוב אומר, הוא רק התקנת מפסק סודי שאתה בעצמך התקנת.

מפסק שמנתק מערכת חשמלית כלשהי.

זה לא סרטים בשביל לנטרל אימבולייזר לא מקורי כל מה שצריך לעשות זה לעקוף את המוח שלו ע"י חוט 1, או לחבר את הכניסה והיציאה שלו שזה אותו דבר.
פורסם

בסופו של דבר, הדבר היחידי שיכול לעזור/למנוע/לשבש פעולה כזו או אחרת של פריצה/גניבה של הרכב - זה רק אם בעל הרכב יקבל אינדקציה בזמן אמת על מצבו של הרכב, משמע - אזעקת ביפר.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
בסופו של דבר, הדבר היחידי שיכול לעזור/למנוע/לשבש פעולה כזו או אחרת של פריצה/גניבה של הרכב - זה רק אם בעל הרכב יקבל אינדקציה בזמן אמת על מצבו של הרכב, משמע - אזעקת ביפר.

בדיוק.

בחצי דקה שלוקח לגנב להניע, אתה תגיע לרכב עם לום ביד וביצים של שור.

וביפר זה בין הדברים שיותר קל לנטרל.

כן כן, לא לא.

פורסם

הקודן הוא לא ממש פשוט יש לו מוח וממנו מועבר קוד מתוכנת לעלוקה (שהיא מאין ממסר) ....לעקוף אותו אפשר רק כאשר פותחים ,מכסה של משאבת דלק (אבל יש קודנים אם 3 ניתוקים ואז זה יותר בעייה) .באזעקת ביפר שמתי לב שכל המתקינים מחברים את היחידה (יחידת שידור) על השמשה הקידמית ..מה הבעייה לחתוך את היחידה ? כך אתם מודיעים לגנב יש לי ביפר, נתק קודם אותי :-)

תחביאו אותה מאחורי פנל .

עריכה :

1.תעשו ניסוי ...תפתחו את הדלת ותנתקו ,תראו כמה זמן זה משדר אם זה בכלל ישדר .

2.הקליטה לא תשתנה .אם תדביקו על השמשה או תדביקו אותה מאחורי פנל צד של השמשה .

פורסם

תחביאו אותה מאחורי פנל .

ואז כל היתרון של הביפר נמחק.

מה יעזור שיהיה לך 100 ביפרים אם הם לא קולטים יותר מ100 מטר?

כן כן, לא לא.

• תוכן חדש...