Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה 6 בוקר ואני במקום לישון יושב וחושב למה כל כך קשה לי למצוא אוטו שתאים לדרישות שלי, שהן:

- מחיר 100000 - 150000

- 5 או 4 דלתות

- אפס למאה ב 9 או פחות

- לא יותר ישן מ 2003 מקסימום 2002

- אוטו שאפשר להסתדר איתו גם ביום יום

אז בסדר 99.9 אחוז מהנהגים הישראלים שמחים מאד לנהוג באוטו 1.6 אוט' הבטוח החסכוני הלבן והמשעמם שלהם (שקל למכור אותו), אבל כל זה לא מעניין אותי.

אבל למרות שזה לא ממש מעניין אותי זאת הסיבה העיקרית שאני לא מצליח למצוא אוטו - כי פשוט אין בשוק.

אלו האפשרויות שמצאתי:

- סיאט לאון 1.8T

- סיאט לאון 2.0T

- סיאט איביזה FR (גירסת 5 דלתות)

- גולף GTI (גירסת 5 דלתות)

- A3 1.8T (גירסת 5 דלתות)

- A3 2.0T (גירסת 5 דלתות)

- A4 1.8T

- A4 2.0T

אשמח לשמוע הערות והמלצות לגבי הדגמים ואלו.

ולא !!! אל תציאו לי סובארו אימפרזה טורבו שזה האוטו הכי כחול מזעזע, מכוער, וארסי שראיתי בחיים שלי (ושיש לו גם יחס העברה קצר ומעצבן)

אה ואם מישהו במקרה מוכר את אחת מהמכוניות האלו, תשלח ה"פ

פורסם

רוב המכוניות שרשמת הם לא ספורטיביות, למעשה אל תסמוך על VAG שיעשו מכוניות ספורטיביות.

אלא אם ספורטיבי בשבילך זה 0-100.

אם אתה מחפש ספורטיבית אמיתית תחפש ב.מ.וו סדרה 3 עם מנוע 2.5 או 3.0 עדיף ידניות.

פורסם
רוב המכוניות שרשמת הם לא ספורטיביות, למעשה אל תסמוך על VAG שיעשו מכוניות ספורטיביות.

אלא אם ספורטיבי בשבילך זה 0-100.

אם אתה מחפש ספורטיבית אמיתית תחפש ב.מ.וו סדרה 3 עם מנוע 2.5 או 3.0 עדיף ידניות.

אוי יא נודניק, אני מחפש מכוניות ספורטיביות בסטנדרטים של הארץ ובטווח מחירים ושנים שדיברתי עליו טוב.

איפה בדיוק אני אמור למצוא BMW 3.0 (כלומר330) במאה חמישים אלף שקל????

ספורטיביות בשבילי זה הרבה דברים לא רק אפס למאה אבל אני מתפשר.

ורק לידיעתך A4 3.0 היא הרבה יותר ספורטיבית מלהיבה ומתקשרת מ BMW 328 מנסיון

פורסם

אני הרבה זמן בפורום כקורא פאסיבי אבל אידיוט כמוך עוד לא יצא לי לראות עדין.

יש דברים שהמשפט על טעם ועל ריח תקף בהם אבל לא במקרה הזה "ורק לידיעתך A4 3.0 היא הרבה יותר ספורטיבית מלהיבה ומתקשרת מ BMW 328 מנסיון" מאזדה 3 או פורד פוקוס פוקום כן "ה1.6 אוט' הבטוח החסכוני הלבן " יכולות לעשות בית ספר לאודי הזאת בספורטיביות והתקשרות חוצמה כוח ופוזה של פלצן שלא מבין כלום במכוניות היא לא נותנת כלום .

לטמבל כמוך אין באמת מה לעשות עם 328

ובקשר לצורת דיבור שלך ולאיך שענית לבחור שהגיב לך תשנה אותה ומהר אף אחד לא עובד אצלך ולא יזיק שתוסיף קצת נימוס בהודעות שלך כמו שלום , בבקשה , תודה על התגובה או שאתה סתם ילד עשיר שלא למד לדבר כמו בנאדם בבית . יש לך אחלה צרות ב6 בבוקר במקום ללכת לעבוד חושב למה כל כך קשה לי למצוא אוטו ספורט ב150000 שקל יופי של צרות הייתי מתחלף איתך

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אתמול הייתי בסיאט בשביל לראות את הFR..

יש להם אחת אפורה במלאי בארץ, 5 דלתות - אחרונה כמודל 06.. אז אם אתה ממהר - היא שלך ב130 אלף..

ואם אתה מוכן לשים 150 - אתה יכול להזמין את האיביזה CUPRA החזקה והספורטיבית יותר.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אחרי שנסעת על A4 וב.מ.וו סדרה 3 ומסקנתך הייתה שלאודי יש יתרון בשילדה, אחיזת כביש והנאה מנהיגה, הרי שהמכוניות של VAG בעידן האחרון מתאימות לך כמו כפפה ליד.

כאלו שלא מחפשים שום ריגוש או הנאה ומתבלבלים בין נסיעה לנהיגה (יש הבדל), כאלו שחושבים שבגלל המנוע המוגדש והעובדה שהם יכולים להאיץ באילון למהירויות לא חוקיות בעליל אזי הרכב שלהם הוא הכי יציב ומהנה שיש. במיוחד לאנשים כאלו בנו אודי את הA4 ואני בטוח שאתה תהנה ממנה.

מצחיק אותי, בחור שרוצה רכב חזק ומהנה מיד פוסל את האימפרזה אבל מיד חושב על גולף MK4 הפאטטית. תאמין לי, איש שבאמת מחפש ריגוש והנאה מנהיגה, סדר העדיפויות שלו היה שונה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מה אתם מתנפלים עליו , זה טעם וריח, המושג ספורטיבי הוא מושג מאוד ערטילאי , וזה דבר שנועד בסה"כ לקדם מכירות

כל חברה נותנת את ההשקפה שלה לרצונות של הקהל , גם אודי נותנת אלטרנטיבה בהגדרה שלה לחווית נהיגה כגון הנעה כפולה וגיר רציף , vag יותר מודרניים מ-bmw אם תשאלו אותי

bmw מנסה להמשיך מסורת , אבל היא נשארת קצת תקועה מאחורה ויורה לעצמה ברגל

כל חברה וההשקפה שלה למושג רכב

אין פה יותר טוב מבחינת נהיגה או פחות טוב יש מה יותר מתאים לנהג ,למשל

אני בתור נהג לא רוצה להיכנס להיגוי יתר בסיבוב , לא רוצה הפתעות , רוצה אוטו סלחני

לכן לא אקנה במוו (סתם לדוגמא כן , ברור שאני ארצה במוו :-P )

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כלל לא קשה למצוא מכוניות ספורט 5 דלתות,יש סיאט לאון טורבו, יש סיאט לאון 20VT, יש סיאט ליאון 20VT4, יש סיאט ליאון עם צ'יפ יש בלי צ'יפ ויש מבחר של סיאט לאון מוגדשות

וכפי שכתב בו אחד הבעלים זה רכב ללא מתחרים גם לגבי רכבים היקרים ב- 50%.

בקיצור בשבילי סיאט לאון אחד על האש עם הרבה בצל ובלי צ'יפ.......סססס.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
מה אתם מתנפלים עליו , זה טעם וריח, המושג ספורטיבי הוא מושג מאוד ערטילאי , וזה דבר שנועד בסה"כ לקדם מכירות

כל חברה נותנת את ההשקפה שלה לרצונות של הקהל , גם אודי נותנת אלטרנטיבה בהגדרה שלה לחווית נהיגה כגון הנעה כפולה וגיר רציף , vag יותר מודרניים מ-bmw אם תשאלו אותי

bmw מנסה להמשיך מסורת , אבל היא נשארת קצת תקועה מאחורה ויורה לעצמה ברגל

כל חברה וההשקפה שלה למושג רכב

אין פה יותר טוב מבחינת נהיגה או פחות טוב יש מה יותר מתאים לנהג ,למשל

אני בתור נהג לא רוצה להיכנס להיגוי יתר בסיבוב , לא רוצה הפתעות , רוצה אוטו סלחני

לכן לא אקנה במוו (סתם לדוגמא כן , ברור שאני ארצה במוו :-P )

באווווווולשיט.

[ובניסוח פחות אגרסיבי] אני לא מסכים איתך.

תקועה מאחור?

יורה לעצמה ברגל?

בדוק את עצמך, נראה לי שיש לך טעות.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ספורטיביות בשבילי זה הרבה דברים לא רק אפס למאה אבל אני מתפשר.

ורק לידיעתך A4 3.0 היא הרבה יותר ספורטיבית מלהיבה ומתקשרת מ BMW 328 מנסיון

אם זה הניסיון שלך דבר אחד בטוח, ספורטיביות זה לא מה שאתה מחפש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ספורטיביות זה אולי מושג שמשתמשים בו לקדם מכירות אבל הוא לא יותר ערטילאי מנוחות נסיעה. התנהגות כביש, היזון חוזר מההגה, תגובה להעברות משקל ועוד הם דברים מאוד מוחשיים ועם כל הכבוד ל-A4 אין התהנהגות כביש והיזון חוזר ברמה של 328, אפילו לא קרוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה דווקא 5 דלתות, אם אפשר לשאול?

אם היית מוכן להוריד את 5 הדלתות, קליאו ספורט היתה ממש מתאימה לך.

גם ספורטיבית וגם מהירה.

בקשר לשירשור הקודם, לא הבנתי למה דווקא אוקטן 95.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
באווווווולשיט.

[ובניסוח פחות אגרסיבי] אני לא מסכים איתך.

תקועה מאחור?

יורה לעצמה ברגל?

בדוק את עצמך, נראה לי שיש לך טעות.

רון.

שלא תבין אותי לא נכון , אני מעריץ את במוו בתור חברה ששומרת על המסורת שלה

אבל מה לעשות שזה דבר שמצמצם קהל יעד , מייקר את עלות הרכב , (בקרת אחיזה למשל )

מה שמעמיד את במוו אי שם למעלה ,ורק פלח אוכלוסיה מצומצם מסוגל להרשות לעצמו סוג כזה של יוקרה.

אבל מה לעשות שרוב הכסף נמצא אי שם למטה ..

אז פה ושם הם מנסים לבוא עם גרסאות קומפקטיות וקטנות בשביל לנסות להרחיב את מעגל הצרכנים שלהם כמו הקומפקט בעבר , וה-120 , הכל בשביל לקחת נתח מהעוגה הגדולה של vag .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...