Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעיון מזה זמן מה לפנות שטח מתא המטען המצומצם (אוויאו 5 דלתות) שלי לטובת התקנת סאבים בדלתות האחוריות. כל מתקין ששאלתי אמר לי שאני משוגע ואין לי מה לעשות.

בכל מקרה מסתבר שמשהו כבר ביצע פרויקט כזה והתוצאה נראית (אין לי מושג איך היא נשמע) טוב מאוד.

http://www.talkaudio.co.uk/vbb/thread145535.html

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

מוכר לי הפרויקט על הדיפנדר שנעשה בסאונדסטורם:

http://autosound.co.il/soundstorm/gallery/6/1.html

10.jpg

עכשיו אין לי דרך לדעת איך זה הולך להישמע וזה נראה לי הימור לעשות שינוי משמעותי לרכב כאשר אני לא יודע איך זה הולך להישמע. יש לי חשש שמבנה הדלת לא חזק דיו כדי לאפשר לסאב לנגן כראוי. הרעיון שלי הוא להשתמש בסאבים של EARTHQUAKE מסדרת SWS בגודל 8/10 שמחיר זוג שלהם נמוך משמעותית מאליינט אחד, זוג של 10 אינץ יעלה ~ 300 דולר בארה"ב המחיר המומלץ (MSRP) באתר הזוי. ולהשפריץ אפוקסי/או למרוח פיבר בנדיבות על כל הדלת מבפנים.

http://www.earthquakesound.com/SWS04.htm

משהו מכיר? יודע? שמע? סטאפ דומה?

האם הרעיון הוא באמת "over the top" אין לי מה לעשות ונפלתי על הראש?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אם כ"כ חשוב לך המקום בבגאז', אתה יכול להתקין 2 סאבים בגודל 6X9 (כן, יש דבר כזה) על המדף האחורי.

פורסם

אני בספק אם מישהו יוכל לעמוד בזה בכלל... לא הדלת ולא הנוסעים.

כבד מדי בשביל הדלת, ינענע את הנוסעים ורוב הסיכויים יגרום להם להתחרש:p

הייתי חושב על סאב וופר קטן בסגנון זה ששמים בטנדרים וכו'. .

בהצלחה:)

פורסם

אפשר גם להרכיב את הסאב על האגזוז :lol: , באמת מה כל השטויות האלה , חסר לך מקום בתא מטען

יש סאבים בגודל של 8 או 10 שייש להם תיבה שטוחה שנצמדת לגב המושבים והמקום שהוא תופס ממש לא מורגש דומה מעט לסאב של טנדר שדוחפים בין המושב לבין הקיר של תא המטען אבל זה עם תיבה יותר שטוחה ויותר גדולה בגובה

פורסם

אני עדין הייתי הולך על סאבים 6*9 אחלה פיתרון לחוסר מקום והבאס שלהם גם יורגש טוב בדגם 5 דלתות.

כמובן שמקדימה יש במה טובה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אם מדובר בעלות של דיינמאט (קיט לדלתות),

ו2 סאבים 8 או 10 אינץ', הייתי הולך על זה.

תגיד אני לא מבין באמת , אתה חושב שדיינמט הוא במקום תיבה לסאב ? או שאתה חושב שדיינמט יתן לדלת את הקשיחות שהיא עצמה תהיה התיבה ? אשמח אם תסביר לי כי אני באמת לא מבין איך זה יכול להיות ?

ולפותח התרד' למה שלא תבדוק מה הנפח הפנימי של הדלת ותראה אם יש שם מספיק מקום לשים תיבה לסאב ואז תדע אם זה אפשרי או לא?

וכמובן תקח בחשבון דיינמט כי אם בקומפוננטים שהמידוופר שלהם לא מתוכנן לרדת ליותר מ60HZ יש רעידות שמצריכות דיינמט לאיטום , לסאבוופר שאמור לרדת יותר כל שכן .

ואם לא אתה יכול לקנות סאבים של גנסיס 6*9 ראיתי לא מזמן מישהו שהציע למכירה בפורום

ושיהיה בהצלחה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם
ואם לא אתה יכול לקנות סאבים של גנסיס 6*9 ראיתי לא מזמן מישהו שהציע למכירה בפורום

ושיהיה בהצלחה יהודה.

אם אני לא טועה השם משתמש שלו בפורום הוא : MAGIC .

זה נכון

פורסם

מבחינה תכנית, כדי לקבל באס טוב מנפח נמוך, אתה צריך לחפש סאבוופר עם נתון VAS כמה שיותר נמוך ביחס לFS נמוך....

תמיר

פורסם

רק אני שמתי לב לזה או שלא הבנתם שמדובר בסאב אליאנט של פייז לינאר?

או במילים אחרות מדובר על סאב דקיק? סלים? אין בעיה לשים סאב בדלת כל עוד יש נפח מתאים וכמובן עומק מתאים למגנט של הסאב.

אפשר ליצור תיבה קומפלט מפיבר גם בתוך חלל של דלת, וזה בד"כ עובד טוב עם סאבים קטנים, בפועל לסאב נורמלי עדיף יהיה תיבה מעץ ורצוי כמה שיותר מסיבי כי זה פשוט מחזיק יותר טוב ואין את כל קרקושי הפלסטיקה וכמובן הפיבר שהוא חומר אומנם חזק אך גמיש יחסית.

אם משתמשים באלמנט בעל נתוני VAS קטנים יחסית אז אין בעיה, אבל שוב, תיבה של 1C^F לא לוקחת מקום יותר מידי יקר בבגאז', ולפי מיטב הבנתי מדובר באוויאו, אז אם אצלי ברכב יש מקום לסאב 10 אינטש, אפשר לשים בכל רכב סאב כזה או אף גדול יותר.

ועדיין תמיד יהיה עדיף תיבה מעץ מאשר תיבה מפיבר, לכל אלמנט באשר הוא .

under construction..

פורסם

לדעתי גרין צודק - אין בעיה להתקין סאב דקיק בדלת או סאב עם נפח התקנה נמוך -לאטום כמו שצריך ולמתקן חזק וזה יעבוד בומבה.

אני הייתי ממליץ לך על סאב 10 אינטש free air ביציקה על המגש האחורי של השברולט, גם לא יקח לך כמעט מקום מהבאגאז' וגם לא תצטרך "להתפנן" על הדלתות של הרכב - המגש האחורי הרבה יותר נוח לנושאים האלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

:-) אני לא מאמין בבאס של פיבר... שמעתי 2 סאבים של סאונדסטרים כול אחד בהספק 900WRMS עם 2 תיבות מפיבר... הבאס......על הפנים. אם אני ישתמש בפיבר זה אולי רק כדי לעשות ציפוי והחלקות לתיבה מעץ.

תמיר

• תוכן חדש...