Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בסביבות השעה 16:20, אני, אימא ואחי הקטן (שהיום בן 6 אגב

:p) נוסעים על כביש 70 לכיוון צומת כברי, כשהמטרה הסופית היא קניון הצפון בנהריה.

למי שמכיר את הכביש, אחרי צומת ג'ת, לפני צומת דנון, ישנה עליה אשר בה מתרחב מספר הנתיבים לכיוון צומת כברי (ל-2 נתיבים), ובסוף הנתיב הימני ישנו נתיב האטה למטרת פניה לשיח' דנון.

כרגיל אני נוסע שם בנתיב השמאלי, מכיוון שבשביל 300 מטר אני לא אעבור לימני , כי עד שעוברים אליו כבר צריך לחזור חזרה לשמאל ולהמשיך לכיוון צומת כברי. אך שלא כרגיל, ממש בסוף ההשתלבות מהימין לשמאל, מגיחה לה סאוונה (אני מניח שזאת סאוונה, אני ממש לא בטוח. התעסקתי יותר במספר שלו) ענקית צבאית, חותכת מהנתיב האטה פתאום , וחותכת אותי בצורה מאוד מאוד מסוכנת. נכון לעכשיו אני יודע שזה נקרא "אי מתן זכות קדימה", יש לזה אולי משהו שישמע יותר גרוע? הוא כמעט העיף אותי מהכביש, ואם לא הייתי בולם במידיות ועובר בחצי הרכב לנתיב שממול (מזלי שלא היה רכב ממול), הוא היה פשוט מוריד אותי מהכביש, וכזו התנגשות לא הייתה משאירה לאחי הקטן הרבה ימי הולדת אני מאמין.

בכל מקרה, את הרכב המטונף הזה השגתי בצומת כברי, רשמתי את המספר ואני לא מתכנן לעזוב את זה בשקט. למי אפשר להגיש תלונה במקרה כזה? למשטרת תנועה רגילה? למשטרה צבאית? לרמטכ"ל? או שוואלה, אפשר לדחוף את זה לתחת כי אף אחד לא ישים על זה הרבה?

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על חלק מהרכבים ה"לבנים" יש מדבקה בסגנון ציי רכב, עם מס' טלפון לתלונות.

אל תשכח לתעד את השעה, התאריך והמקום.

פורסם

על חלק מהרכבים ה"לבנים" יש מדבקה בגנון ציי רכב, עם מס' טלפון לתלונות.

אל תשכח לתעד את השעה, התאריך והמקום.
לצערי לא ראיתי או חיפשתי מדבקה כזאת, התעסקתי יותר במספר של הרכב. שעה יש לי: 16:20 בערך, גם מיקום ותאריך ומספר רכב. אני מאמין שאין בעיה בכלל לאתר את הנהג באותו הזמן.

השאלה איפה להתלונן שזה יקבל את האפקט המירבי ושהנהג הזה יבוא על עונשו?

פורסם

מנסיון בתור נהג צבאי, אין לך בשביל מה להיתלונן. ב 90% מהמיקרים לא עושים כלום וגם אם יעשו משהו אז מקסימום הוא יקבל יומיים ריתוק. (וגם זה אחרי שתבוא להעיד בדין מישמעתי אם בכלל מישהו יזמן אותך, בדרך כלל לא מזמנים ואז הוא יוצא זכאי כי זה מילה שלו מול מישהו אנונמי). אף אחד לא יקח לו את הרישיון הצבאי או משהו כזה.

פורסם
מנסיון בתור נהג צבאי, אין לך בשביל מה להיתלונן. ב 90% מהמיקרים לא עושים כלום וגם אם יעשו משהו אז מקסימום הוא יקבל יומיים ריתוק. (וגם זה אחרי שתבוא להעיד בדין מישמעתי אם בכלל מישהו יזמן אותך, בדרך כלל לא מזמנים ואז הוא יוצא זכאי כי זה מילה שלו מול מישהו אנונמי). אף אחד לא יקח לו את הרישיון הצבאי או משהו כזה.

אם אני אתלונן הרבה, ואציק? זה יעזור? או שאם יש לי קשרים במשטרה צבאית?

ומה אם יש לי עדים? (אימא שלי שישבה לצידי)

פורסם

בוא אני יגיד לך דוגרי... את אף אחד זה לא מעניין... כמו שאמרו פה גם אם תציק הרבה בסוף יגידו לך להפסיק לבלבל את המוח, כל עוד זה לא משטרה תפסה זה לא ממש תופס וגם ימי ריתוק לא יתנו לו.

אולי איזה נזיפה מהמפקד מה גם שהרבה פעמים ברכבים האלה ספציפית נוהגים נגדים ככה שזה לא ממש יגיע לשום מקום.

פורסם
יקבל ריתוק? אני לא מאמין שחייל בסדיר נוהג על סאוונה, לדעתי רק איש קבע.
אני נהגתי על סאוונה בסדיר, ואפילו לא הייתי נהג במקצועי.

בכל מקרה, אם אתה רוצה לזמבר את הבחור - שלח את התלונה דרך משטרה צבאית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יקבל ריתוק? אני לא מאמין שחייל בסדיר נוהג על סאוונה, לדעתי רק איש קבע.
חיילים בסדיר נוהגים על הכל.

לפותח השרשור - צור קשר עם לשכת קמצ"ר ודווח להם על נהיגה פראית/השתוללות של רכב צבאי.

תן להם את הפרטים ותקווה לטוב - לדעתי דווקא יש מצב שיעשו על זה בירור.

.

GOT סחוג?

פורסם
אני חושב שאתה צריך למצוא תחומי עניין.

מחשבים, קצת מכוניות, הרבה נהיגה, קריאה, כתיבה.. אה וחשוב להזכיר שהבית ספר לוקח הרבה זמן מחיי, ככה שוואלה.. אני מאמין שיש לי תחומי עניין ותעסוקה.

אבל אני גם מאמין שאנשים כאלו, שכמעט מורידים אותך מהכביש בלי לשים זין ובלי למצמץ, אנשים כאלה צריכים להענש בחומרה רבה. אלה אנשים שגם ככה לא ימותו מוות טבעי, אבל שלפחות לא יקחו עוד אנשים איתם.

פורסם
אני חושב שאתה צריך למצוא תחומי עניין.
תגובה לא לענין, בתור פורום שמנסה לחנך לתרבות מוטורית, אחד שמתשולל עם סוואנה מקומו לא על הכביש.

אם יש לך את הזמן ואת הרצון (ואני רואה שיש לך) אני מציע שתעשה מה שאתה יכול בשביל שהבחור הזה לא יחזור לכביש כל כך מהר.

לצערי מההכירות עם המערכת הצבאית, אם הבחור הזה נהג הוא יקבל נו נו נו, ריתוק קטן, ויחזור לכביש כי חסרים נהגים.

אבל, זה עדיין משהו, שלפחות הבחור ידע שאם משתוללים מקבלים משהו בתמורה.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

לא יעזור, הוא לא יקבל שום דבר, לא ריתוק ולא ביתוק.

זה יהיה בדיוק ככה :

המפקד שלו שהוא נגד כבר 30 שנה יקבל את התלונה בעוד 3 שנים כשהחייל יהיה כבר אבא ובעל חברת קייטרינג כושלת, יגחח לעצמו על כמה זמן עבר ויחשוב על שהחייל הזה לא מתקשר בחגים וכמה הוא נתן בשבילו, ואיך אין לאנשים הערכה, בדיוק אז הרס"ן החדשה תכנס אליו לחדר ותשאל אותו איפה המפתחות של החדר ארונות, הוא יקום ילך לפתוח לה את החדר ובזה זה יגמר.

רוצה להגיש תלונה, נוק יור סלף אווט.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מסכים עם דניאל... תמצא לך תחומי עניין ותחביבים.. לחנך אותו אתה לא תצליח תתעסק בשלך וזהו... כולנו משתוללים מידי פעם דיי לשחק אותה ישו הצלוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...