Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקור היתה כאן הודעה ארוכה עם כל סיפור הכבישים שלי מהיום, אבל קבלו את התמונות והסיפור העיקרי וזהו.

כביש 89, קצת לפני סאסא. מי שמכיר את הכביש בוודאי מכיר את שתי הפניות החדות והאיטיות ממש לפני החיבור עם כביש 899. מי שלא, זה נראה בערך ככה:

image29lf.jpg

אני מגיע לכניסה לצבעון. לפני איסוזו טרופר עם מנוע דיזל מעשן, במהירות איטית-איטית...

אני מוריד את הרגל מהגז, נותן לאיסוזו לפתוח פער רציני ולי מרווח למשחקי גז-ברקס. בפניה הראשונה אני מעיף מבט פנימה - הסטייג' פנוי, אין תנועה ממול. האיסוזו נעלם מאחורי הפניה השניה, אני חזק על הברקס ודאבל-קלאצ' לשני. את הסיבוב אני לוקח קצת מהר מידי, ה205 מחליקה בצווחות צמיגים (ולא קל להוציא מP6000 הארורים האלו צווחות).

לישורת השניה אני מגיע צמוד לתחת של האיסוזו. זאת עליה חדה יחסית, אני לא יורד מהשני אפילו לרגע.

ופתאום הוא עוצר. איזה אידיוט החליט להיתקע עם הרכב דווקא כאן, ומבקש עזרה מהאיסוזו. איזה קטע, הטמבל לובש אפוד זוהר באמצע היום. לא שמעת שהחובה על אפוד זוהר היא רק בלילה?

הטמבל הזה מתנדב במשטרת התנועה :roll:

והוא עומד שם עם כובע והכל.

והרכב לא התקלקל. זאת ניידת חדשה לגמרי.

האיסוזו ממשיך, אני מקבל הוראה לעצור בצד.

בדיקת נזקים:

סיבוב מהיר - יש.

צווחת צמיגים שבוודאי הגיעה גם ללבנון השכנה תוך כדי מעבר נתיב - יש.

אורות ערפל קדמיים פועלים - יש.

מחזירי אור תקניים מאחור שהורדתי כבר לפני שנה - יש. כלומר, אין...

שכחתי משהו?

כן... בקבוק 2 ליטר אבסולוט, חצי מלא (חצי נעלם באופן מסתורי, אבל זה היה לפני הרבה זמן) במושב האחורי - יש!

שיט, אני נכנס לכלא.

סבאלה' המתנדב נראה קצת מודאג. העובדה שבדיוק התחיל אלה של היהודים כשאני פותח את החלון בטח לא עוזרת. אני מוריד ווליום ומחליט למשוך זמן. אולי מפלס הכעס ירד?

הוא מבקש רישיונות, אני מפשפש בארנק ומוציא את רישיון הרכב. הוא מבקש רישיון נהיגה, אני מביט. הוא שוב מבקש רישיון נהיגה, אני מפשפש בארנק ומוציא רישיון נהיגה (נייר, הפלסטיק אבד). סבאלה' מעיף בי מבט כועס, אני נותן בו מבט של גור כלבים שהרגע גילה 100 גרם פסטרמה. הוא יוצא לסיבוב סביב הרכב, אני שמח שאישרתי את המידה החדשה ברישיון. הוא חוזר בפנים זעופות, שואל אם יש לי סיבה טובה למה הייתי עם אורות ערפל. שאני אגיד לו שזה בגלל שבדיוק הגעתי מהאלפים בנסיעה מהירה או שהדלקתי אותם כדי לסמן למשאית ההיא בירידות מהגולן שאני יוצא לעקיפה מהירה?

אין לי סיבה, אני ממלמל תוך כדי שאני סוגר את האורות.

והסיבוב שחתכתי 200 מטר קודם?

אין תשובה, אני בטח לא מתכוון להתווכח ולהחמיר את המצב.

שניה אחר כך מגיע רכב מהכיוון השני. לי מספיקה שניה של מבט כדי להבין שמדובר ב205 Forever, כנראה ממודל 97-98. לסבאלה' מספיקה שניה כדי להבין שהנהגת מדברת בטלפון.

לא הספקתי להניד עפעף, והניירות שלי היו במצב טיסה לתוך הרכב, וסבאלה' דפק ספרינט שלא היה מבייש אצן אולימפי לעבר ה205 החדשה. נראה לי ששמעתי איזה משהו בסגנון "סע לשלום", לא חזרתי לברר.

אני חייב לנתק את הפיוז של האורות ערפל האלו.

בינתיים, הנה תמונה או שתיים.

a59iz.jpg

a49qw.jpg

a23xw.jpg

a69fk.jpg

a75re.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למתנדב אין סמכות כשהוא לא בתפקיד - אז פעם הבאה שסבאל'ה באיסוזו מסמן לך לעצור - אני במקומך לא הייתי ממהר לעצור. (=לא פעם נגנבו ככה רכבים).

בנוסף אן הוא אכן מתנדב ולא שוטר, והוא עצר אותך שלא היה בתפקיד אתה יכול להגיש נגדו תלונה והוא יגורש מהמשמר האזרחי.

פורסם

לפי מה שהבנתי, המתנדב לא באיסוזו, היה רכב אחר בצד ששם היה המתנדב?

"איזה אידיוט החליט להיתקע עם הרכב דווקא כאן, ומבקש עזרה מהאיסוזו. איזה קטע, הטמבל לובש אפוד זוהר באמצע היום. לא שמעת שהחובה על אפוד זוהר היא רק בלילה?"

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מי אמר שהוא לא היה בתפקיד ?

אני די חושב שידידנו התלוצץ מעט על החוק עם האפודים, וזה בעצם לא אדם שנתקע, אלא שוטר/מתנדב בעת מילוי תפקידו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ספר את זה למתנדב שתפס אותי בגיל 17 וחצי נותן לחברה שלי שהיתה בת 16 לנהוג בטויוטה הייאס במגרש החלקה, אהמ סליחה, חניה של בית הקברות בקיבוץ עינת....

פורסם

אחלה תמונות, ואם אתה דרומי לא יכולת להזמין אותי לסיבוב? :-P

ובקשר לפנסי הערפל... למה באמת נסעת עם פנסי ערפל? זה הרי יכול לסנוור גם ביום...

פורסם

אני יודע שרמת-גן לא נחשבת "צפונית" במיוחד, אבל מכאן ועד דרומי...

ולגבי אורות הערפל - הדלקתי אותם כשעוד הייתי בגולן, באמת היה מטופש מצידי לא לכבות אותם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כבישי הצפון בהחלט זכורים לי כמהנים, זכורה לי במיוחד העלייה מצומת מעלה גמלא לצומת דליות, הרכב התקשה לעשות את העלייה, אבל כמו תמיד, הוא הסתדר (סוויפט 1000).

חבל שאני לא זוכר את שאר הכבישים, למרות שזה לא היה מזמן (בחנוכה).

זו הייתה הפעם היחידה שיצא לי לנהוג שם, מה לעשות, גם אני דרומי.

יש תמונות מהזוויתן ומהמשושים אם זה מעניין מישהו...

למה העלמת את שאר הסיפורים על שאר הכבישים?

פורסם

גם אני זוכר טוב מאוד את כבישי הצפון... כי זה היה לפני חצי שנה שהפסקתי לנהוג בהם.

(נהג בוס)

הנופים מעולים וכבישים עוד יותר טובים... לא שכחתי איך הייתי מחליק עם סופה 2 חדשה לתוך הסיבובים... כאשר מרכז הכובד מאיים להפיל אותי לצד בכל אחד ואחד...

היו זמנים...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

סחתיין

גרמת למדינה המתפוררת שלנו, המתכסה מדי יום ביומו בעוד שכבת אספלט ועוד שכבת בטון ובלוקים, להראות כאילו נשאר בה עוד קצת טבע, ולפינות החמד הקטנות שמצאת גרמת להיראות כמו אירופה. סחתיין.

• תוכן חדש...