Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אתמול שמעתי ידיעה די מסעירה מכמה חברים, האם למי שיש רישיון על קטנוע, או עושה רישיון על קטנוע, יהיה פטור מתקופת מלווה של 3 חודשים ברכב?

הכוונה שאחרי שלמדת על קטנוע ותרצה ללמוד אחר כך על רכב, לא היהי לך מלווה 3 חודשים.

זה נכון?

ניב :)

סאאב לגוף לנפש לנשמה

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצל כמה וכמה חברים שלי שהוציאו רישיון על קטנוע 50 סמ"ק לפני הוצאת הרישיון נהיגה , לאחר שעברו טסט , קיבלו את הרישיון שעליו לא מצויין תקופת המלווה הנדרשת.

בדקנו את הנושא , וזאת טעות , וחובה על כל נהג חדש שרק הוציא את הרישיון תקופת מלווה של שלושה חודשים ללא יוצא מן הכלל.

פורסם

יכול להיות שיש איזה באג במשרד הרישוי וכאשר מוציאים רשיון על קטנוע אחרי הרכב, נשלח רשיון ללא הכיתוב "נדרש במלווה עד ה..."

סתם השערה...

Scooby WRX

פורסם

העניין נבדק וזה לא נכון, אולי זאת פירצה בחוק או טעות במחשבים של משרד הרישוי אבל לפי החוק זה לא נכון.

מה שכן נכון הוא, שמי שיש לו רישיון טרקטור או 50 סמ"ק לפני הרישיון לאוטו התקופה של הנהג חדש מתקצרת לו (אומרים שבשנה אבל אני לא בטוח), לדעתי זה עדיף על התקופה של המלווה כי יש הרבה חסרונות בלהיות נהג חדש.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
העניין נבדק וזה לא נכון, אולי זאת פירצה בחוק או טעות במחשבים של משרד הרישוי אבל לפי החוק זה לא נכון.

מה שכן נכון הוא, שמי שיש לו רישיון טרקטור או 50 סמ"ק לפני הרישיון לאוטו התקופה של הנהג חדש מתקצרת לו (אומרים שבשנה אבל אני לא בטוח), לדעתי זה עדיף על התקופה של המלווה כי יש הרבה חסרונות בלהיות נהג חדש.

אז זהו, שלא נכון. בוודאות. אתה כותב שאומרים, אז אני מניח שזו עדות שמיעה. לא קביל.

יש לי בבית נהגת חדשה שהיה לה רשיון על קטנוע לא מעט זמן לפני שעשתה רשיון על רכב, והיא מחכה כמו גדולה שהשנתיים תגמרנה.

ולגבי נושא המלווה, אין שום השפעה לזה שהיה רשיון על קטנוע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מוזר.. גם לי יש חבר שעשה רישיון על קטנוע ואחרי זה על אוטו ועל הרישיון הזמני שלו לא היה כתוב שהוא צריך מלווה..

טעות שיכולה די לבלבל ואפילו לסכן אם אתם שואלים אותי...

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אז רגע, מה באמת נכון?

חבר שלי לומד עכשיו על קטנוע והוא יהיה פטור ממלווה 3 חודשים....הוא בדק את זה , וזה נכון.

זה חוק חדש.

הוא לומד על קטנוע רק בישביל שלא יהיה לו מלווה 3 חודשים....אז הוא בדק את זה לעומק ובטוח שהוא לא התחיל ללמוד סתם .

ניב :)

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

מלווה?!?!?!?!?!?!?!?!

על מה אתם מדברים????

עשיתי רישיון למלגזה ושר התחבורה אמר לי שמי שיש לו רשיון למלגזה זה מספיק כדי לנהוג על רכב פרטי מסחרי עד 4 טון, עד 15 טון, רישיון 04, ורשיון לאולטרא לייט, הגבינה כמובן.

פורסם

שתי תגובות:

1.על קטנוע צריך מלווה?

2.השבוע קיללו פה על כל הילדים שמיסתובבים פה בין הרגליים.

עכשיו ממשיכים פה עם השירשורים של כאלה שחולמים על הגיל שיהיה להם רישיון.

אני אישית הייתי חולה הגה מהיום שיצאתי מחדר לידה אבל שירשורים של ילדים בלי רישון ניראים מוזרים בפורום רכב.

אייל

• תוכן חדש...