Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל קורסה 97 עם הגה כוח. היום כשבאתי לצאת מהחניון ההגה בקושי הסתובב, כאשר בנסיעה מהירה יותר, הוא פחות או יותר מתנהג רגיל ללא קושי מיוחד. לפי מה שקראתי אני מבינה כי זה בטח בעיה בחוסר נוזל הידראולי או בעיה במשאבה. מישהו יודע איך אני יכולה לבדוק את מפלס הנוזל בבית, לפני שאני מכניסה את האוטו למוסך?

פורסם

תבדקי את מפלס הנוזל, אם ישנו חוסר, או שאין בכלל.

הנוזל בצבע אדום.

הפקק שלו משמש בחלק מהרכבים כמדיד, אם לא אז על דפנות המיכל ישנו סימון של מינימום ומקס'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי זה חוסר נוזל או חוסר אויר בגלגלים יכול ליהיות גם שאת חנית על חול או על אדמה רטובה ואולי האוטו קצת שקע אבל אני לא מאמין לדעתע פשוט חסר נוזל

פורסם
בדקת שאין לך פנצ'ר ?
***את הסטראוטיפים תשאיר לעצמך*** :-D

יש לי תחושב משום מה שאין לך הגה כוח בכלל ברכב או שההגה כוח נידפק(משאבה נידפקה/חסר שמן/...).

לפי התיאור שלך ההגה שלך מתנהג כמו הגה רגיל. בכביש מהיר הגה רגיל מסתובב בקלות גם כן.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

סליחה על הבורות אבל בקורסה יש הגה כח? ההגה בקורסה לא חשמלי?

אשמח להבהרה

תודה

בדרכ חוסר בנוזל הידראולי מתבטא ברעשים הן בפעולת המנוע והן שמסובבים את ההגה.

נ.ב. לכותבת השרשור אם היית כותבת את דגם הרכב בכותרת אז מומחי אופל היו נכנסים יותר מהר ויתכן שכך היית יכולה לקבל תשובה מהר יותר! :idea:

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
***את הסטראוטיפים תשאיר לעצמך*** :-D

לא סטריאוטיפ.

כאשר בן אדם (זכר /נקבה/אשכנזי/שחור/ערבי/מתנחל/הומו) נכנס/ת אל הפורום בפעם הראשונה - הנחת העבודה היא שהידע שלו אפסי.

ככה אני לא אשלח אותו/ה לבצע מדידת מרווח שסתומים כאשר הוא/היא לא יודע/ת היכן פותחים את מכסה המנוע.

אני פונה אל המכנה המשותף הנמוך ביותר או אל הדברים הכי בנאליים.

אם מי שמולי מראה ידע ויודע על מה מדובר - אפשר לעבור הלאה (הרבה פעמים מי שמולי יודע יותר ממני).

במקרה הזה הסימנים הזכירו פנצ'ר - ולכן שאלתי בתור שאלה ראשונה.

לא הייתה שום כוונה להעליב - אבל אין לי מושג מי יושב/ת מאחורי המקלדת.

פורסם

אני לא מאמין שיש בן אדם שנוסע ככה הרבה זמן ולא שם לב להתנהגות שונה מאוד מצד הרכב(דבר ראשון זה להסתכל על הצמיגים), ובטח שיצא לה להסתכל על הצמיגים הקדמיים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אתה יכול לא להאמין כמה שתרצה,אבל אשתי שתחיה נסעה עם פנצ'ר מלא (כלומר צמיג מחורר) יותר מ30 ק"מ - הגיעה לעבודה - וכשהתכוננה לחזור הביתה - פתאום הבחינה באסון.

אז היא עשתה אחד ועוד אחד וקישרה את הפיצוץ ששמעה בבוקר לצמיג האומלל שראתה.

בטלפון היא אמרה לי ש:"שמעתי בום אבל האוטו המשיך לנסוע - אז נסעתי..."

(כמובן שסחבק היה צריך לנסוע באוטובוס עד האוטו בשביל להחליף צמיג - אבל חפיף - בשביל זה נולדנו לא?)

לזכותה יאמר שב BX אין אפשרות לדעת שיש לך פנצ'ר -או אפילו שאין לך גלגל-

מנפלאות המערכת ההידראולית.

.ולכן שמר צודק במה שכתב

.ואני ממליץ לך להאמין

אמן.

פורסם

תתפלא, יש אנשים רבים שעולים לרכב מבלי להעיף בו מבט, כמו שלא טורחים לבדוק מה יש מתחת למכסה המנוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...