Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעקבות זה שאני מחליף את המנוע הקיים (יש אפשרות לאוברול אבל לא נראה לי שכדאי..) עלה בדעתי שאולי אוכל לנצל את העובדה ולשדרג למנוע יותר גדול..

אז ככה - מדובר בפורד אסקורט clx 95 1600 הזרקה. ידני. מנוע zetec עם הספק של 90כ"ס

והרעיון שלי הוא להחליף אותו עם zetec 1800 המנוע שמורכב על הxr3i (קבריולט) והמונדאו האוטומאטית. אם אני לא טועה ההספק הוא 113 כ"ס במונדאו ויותר מזה בXR3I (אולי 130? :roll: )

כפי הידוע לי המנוע הוא זהה ל1600 מלבד הנפח כמובן.. וההשתלה לא מצריכה מאמץ מיוחד

השאלות הם :

1. כמובן מה דעתכם? כדאי הרעיון בכללי? הארות הערות וכו'

2. האם יש צורך להחליף מחשב וצמה?

3. נראה לכם שזה בעיה לאשר כזה דבר ברשיון? (למעשה יש דגם של האסקורט עם מנוע כזה - הקבריולט. אז נראה לי שאין בעיה..?)

4.אם יש מישהו מומלץ להשתלות כאלו..

תודה מראש לעונים! חיים

פורסם

איך אפשר לפנות ליבואן? דלק מוטורס?

שמעתי שהם לא הכי חביבים...

אני לא בטוח שהמכלולים עד כדי כך שונים... בוודאי שלא במונדאו האמורה .

אולי תוכל לפרט את ההבדלים הידועים לך ?

פורסם

אגב-

בכל מקרה גם אם בסופו של דבר אחליף למנוע הסטנדרטי - אשמח לקבל המלצה למישהו אמין ולא יקר שיעשה עבודה טובה באחריות..

פורסם

שניים שהיה לי איתם נסיון טוב:

"חלפי ד.ל אזולאי" שברח' גולומב 28 ת"א, טל' 03-6390095 ובקש את דודי.

(באדיבות רפי לין, נסיתי אותו ויצא מממש בסדר)

"חץ מנועים" בחולון טל. 03-5502507

שכנים החליפו אצלם מנוע (ארבעה שכנים שונים) לא היו בעיות עד כה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסיכוי שלך לאשר דבר כזה ברשיון הוא קטן מאוד.

אני ממליץ שקודם כל תתחיל בטלפון למחלקה הטכנית של דלק מוטורס (הם אמורים לתת אישור טכני להשתלה) ותשאל האם הם בכלל מוכנים לאשר, יש לי הרגשה שלא, לצערנו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אכן לצערי אתה צדקת.. דלק מוטורס ה"אדיבים" אומרים שהם לא נותנים אישורים כאלה בכלל...

ספציפית את הרכב הזה אכן לא הם יבאו אלא החברה הקודמת אבל האחראי שם אמר לי שגם עם הרכבים שהם מייבאים הם לא מתעסקים עם זה בכלל. ואין מצב שיבדקו את הברקסים של כל אחד ויתנו אישור לשנות מפרטים....

אני יודע שברכבים הצרפתיים זה לא כך... (אולי לכן הרכבים הנ"ל חביבים על רבים כאן..)

די מוזר וחבל..

מה שכן הוא אמר לי שיתכן שבעמדה מספר 1 במשרד הרישוי יטפלו בזה? נראה לכם אפשרי?

שמשרד הרישוי יאשר בלי אישור יבואן?

יש כאן כמדומני מישהו משרד הרישוי בפורום.. לא?

פורסם

באמצע שנת 1999 התחלף היבואן.

ללא אישור המחלקה הטכנית של היבואן קלושים הסיכויים לאישור של מנוע כזה באסקורט בעמדה מס ' 1.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...