Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי אמר שהוא יאזור לי לקנות אוטו מתי שאני ייקבל את הרשיון שלי וייגמר לי המלוהה אוח של חבר שלי יש לו פגו אני חושב שזותי 206 אקסאס או גיטיאי או משהו כזה אדומהף, אוטו פ33ה!!!!

עכשיו הבעיה היא שאינ לא יודע איך האוטו יהיה עם אני יישפר אותו כי אני רוצה לשים אגזוז לחץ ושסתום פורק כמו ששמעתי במפגש אם האימפרזות כזה שעושה פפפסססססססס!!!!! כי אני רוצה שיהיה לי אוטו ספורטיוי חזקק ללמוד לנהוג אליו הבראבה של אימא שלי כזות עגלה חחח :-P:oops::x

אחים שלי מישו יודע איך האוטו הזה ללמוד לנהוג עליו כמו שצריך???!

אני יגיד לאבא שלי שייקנה לי או אחת כזות או ששמעתי גם איביזה טרובו אוטו טוב עם אני שם לו אגזוז לחץ וציפ... רק שאני לא יינהג יותר אל הבראבה חחחח!1

תודה על העזרה! תמשיכו ככה יש לכם אחלה פורם!!

:twisted: :twisted: :twisted: חולה על פררי אנזו!! תנו לי אותה באדום ואני יראה לכם מה אושים איתה!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

מה התגובות האלה??!

אני ביקשתי עזרה בשביל הפגו ואם אין לכם מה לאנות אז אדיף שלא תאנו בכלל!!

מישו בבקשה יכול לאנות לי בקשר לפגו אם תשובה אמיתית?!!?

:twisted: :twisted: :twisted: חולה על פררי אנזו!! תנו לי אותה באדום ואני יראה לכם מה אושים איתה!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם
מה התגובות האלה??!

פגו- פיג'ו

לאנות- לענות

אדיף-עדיף

תאנו-תענו

מישו-מישהו

ועוד לא התחלתי עם ההודעה המקורית.. ילד תחזור לאשדוד תלמד לשון, לנהוג, תרבות ותחזור לפה אולי שתתבגר.

לפני שאבא שלך משקיע על פיג'ו עדיף לו לשכור בשבילך מורה פרטית בשלון!!! זה הרבה יותר דחוף מפיג'ו 206 ענארף משפורת פצצות לגבות מרגמות לפטמות עם אגזוז לחץ ופורק שעושה פססססס :-P:-D:shock:

מזמן לא צחקתי ככה....

פורסם
פגו- פיג'ו

לאנות- לענות

אדיף-עדיף

תאנו-תענו

מישו-מישהו

ועוד לא התחלתי עם ההודעה המקורית.. ילד תחזור לאשדוד תלמד לשון, לנהוג, תרבות ותחזור לפה אולי שתתבגר.

לפני שאבא שלך משקיע על פיג'ו עדיף לו לשכור בשבילך מורה פרטית בלשון זה הרבה יותר דחוף מפיג'ו 206 ענארף משופורת פצצות לגבות מרגמות לפטמות עם אגזוז לחץ ופורק שעושה פססססס :-P:-D:shock:

מזמן לא צחקתי ככה....

פונטו ספייס אין עליך!

קראתי תגובה זאת נפלתי בכסא, התפוצצתי בצחוק!

מסכים איתך מאד בהקשר למורה ללשון, וכוונתי ללמוד לשון, ולא חלילה למשהו כחול!

בברכה

צביקה

מנהלים מה עם המנעול?!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חבר'ס, צחוקים ודחקות זה נחמד אבל לא יפה לעשות עליהום כזה על משתמש חדש ובתכלס הבחור צודק - אם אין לכם מה לתרום לנושא השרשור ... אתם יודעים את ההמשך.

תותחצ'יק -

קודם כל ברוך הבא לפורום.

שנית, קרא בבקשה את כללי הפורום, הם מופיעים על הסרגל הכחול למעלה... אף אחד בפורום הוא לא אחיך הביולוגי ולכן מילים כמו "אחי" ושאר נשמות וכפרות לא הולכות אצלנו טוב.

דבר שלישי, כמה זמן יש לך כבר רשיון ללא מלווה ומה התקציב העומד לרשותך לרכישת רכב?

אני מניח שהתקציב של אביך הוא לא בלתי מוגבל...

שאלה נוספת שכדאי שתתן לה תשובה היא מה הדרישות האמיתיות שלך מהרכב, לא רק שיהיה אוטו פ33ה אלא גם מה סוג הנסיעות שלך וכמה נוסעים בד"כ נוסעים איתך, נתונים מסוג זה יעזרו לתושבי הפורום לענות לך ולכוון אותך לרכישת הרכב הנכון.

דבר אחרון לי אליך, נראה שיש לך הרבה שגיאות כתיב, רק לידיעתך יש תוכנות שיכולות למצוא ולתקן את השגיאות בשבילך וככה ההודעה שלך תצא יותר קריאה ונעימה לעין.

מוטי

נ.ב: ד"ש לפגז מאשקלון.

פורסם

תותח מאשדוד.

באם אתה נהג חדש (נהג חדש = פחות משנתיים ופחות מ 20,000 ק"מ לבד) תעשה טובה לעצמך ולנהגים האחרים בכביש.

קח רכב פשוט, לא ספורטיבי, תלמד לנהוג ולציית לחוקי התנועה והדרך, ואז, ורק אז, תתחיל לאט לאט להתקדם, גם קורס נהיגה מקצועית לא יזיק, למשימה הקשה הזו תספיק כל פיג'ו (ולאף אחת אין פורק לחץ כי אין להן טורבו) תספיק גם פיאט בראבה וכל רכב עם 4 גלגלים, מוט הילוכים והגה.

אני יודע שזה נשמע לך דבילי, אבל רבים כמוך שחשבו כך, הגיעו מהר מאד לצידי התעלה, חלקם רק שברו את הרכב, חלקם הגיע לבית החולים, וחלקם לבית הקברות.

נ.ב: באשדוד יש משטח החלקה, השיפור הראשון ברכב הוא שיפור של הנהג, גש לשם לפני שתתחיל להשתולל, בבקשה !!!.

my 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
מה התגובות האלה??!

בקשר לענייני אונות וכיו"ב ,נא לפנות לפרופ' אומנסקי ופרופ' כהן בהדסה עין-כרם. נא להתאזר בסבלנות - יש קצת לחץ כרגע.

אנא קרא את כללי הפורום אם ברצונך להישאר עימנו לאורך זמן.

פורסם
בקשר לענייני אונות וכיו"ב ,נא לפנות לפרופ' אומנסקי ופרופ' כהן בהדסה עין-כרם. נא להתאזר בסבלנות - יש קצת לחץ כרגע.

אנא קרא את כללי הפורום אם ברצונך להישאר עימנו לאורך זמן.

שמר......רגע אני צוחק........

...........אתה והפונטוספייס.......!!!!!!!!!

הציניות במלוא הדרה.

שיהיה...

פורסם

מטוי תודה גבר!

אני כבר בלי מלווה חודשייםהכסף שיש לי יחד אם הכסף שאבא שלי מוסיף זה בארך 60000 ואם נמצא משהו ממש טוב אולי גם 65000....

אני רוצה אוטו ספורטבי שאפשר ללמוד עליו לנהוג טוב, אני שמעי על התרגילים של המשטח החלקה אצלנו באשדוד ומתקוון לעשות את הקורס שלהם.

עכשיו אני צריך שיהיה רק מספיק מקום לעוד אחת איתי באוט ולסטראו בפגאג' אם מספיק מקום לסאבים כי אני אוהב לתת בטרנסים :twisted: :twisted:

עכשיו אני שאלתי את החבר שלי מזה האוטו של אחיו הוא אמר לי שזה פיג'ו 206 ספורט XS אבל אני גם ראיתי פה שהרבה מדברים אל פולו GTI או V16 ופיג'ו 306 ומה אתם אומרם על טויטוה יאריס הדגם ספורט TS?

פורסם

תגיד ואחרי שתקנה רכב מאיפה תחזיק אותו?

אבא שלך יחזיק לך את הרכב?

אתה יודע כמה עולה טסט בשנה?

דלק בשנה?

טיפולים בשנה?

ביטוח מקיף פוליסה באמת פ33ה וחובה לנהג צעיר וחדש?

וזה עוד לפני כל השיפורים והפצצות לגבות והסטריאו בפגאג' (ראה באגז', תא מטען)

יש לך כסף לכל זה?

אתה יודע כמה עולה אחזקת רכב בחודש?

האם אתה מסוגל לזה (מלא צעירים כמוך קנו רכב ואחרי חודשיים מתנוסס לו מאחורה שלט למכירה)

עריכה: ולמה אתה חושב שאתה צריך רכב ספורט כדי ללמוד לנהוג ולעשות קורסים בכדי לשפר את מינונות הנהיגה (שזה דבר מבורך) גם עם פיאט בראבה ומזדה לנטיס אפשר לעשות את זה (אבל פססס לא יהיה לה - זה לא אומר שלא תוכל ללמוד ממנה)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...