Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז במזל טוב התחדשתי לי בזוג הייבריד אוביישן 6.5 להונדה סיויק שלי... (הגיע הזמן להעיף את המק אודיו)

השאלה היא.. הקרוס אובר של ההיבריד פשוט ענק ואין לי כרגע רעיון היכן למקם אותו שיהיה גם אסטתי וגם נוח ונגיש לאין סוף אפשרויות הכיוון שכנראה אצטרך לעשות כדי להגיע לסאונד שאני אוהב.

אשמח לרעיונות לגבי המיקום ואפילו אודה יותר לתמונות של התקנות או בניות מיוחדות לעניין..

המון המון תודה מראש,

טל.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אם ממש אין לך מקום אפשרי להתקין את הקרוסים בבגאז' למרות שיש הרבה שמאמינים שזה הורס, לעומת זאת הדבר הבא שאני הולך לעשות יהיה להכניס את הקרוסים מתחת לשטיח (צמוד לדלת של הנוסע) בעלייה שם יש לי מקום פיקס בשבילם תבדוק וייתכן שיש לך מקום גם כן.

אבי.

פורסם

אתה יכול להתקין אותם על פלטה בבגז', ואם יש לך אפשרות בדלתות, למרות שזה החיסרון של הנגישות אליהם.

bora 015.jpg

פורסם

תתקין אותם בבאגז' כמו הרוב.

לגבי הכיוון, לפי דעתע המצב האופטימלי הוא חיתוך 12 DB וטוויטר על FLAT, כל השאר אני מכוון דרך הרדיו-דיסק.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה של ההתקנה בבגאז', זה מה שעשיתי היום שהתקנתי את ההיבריד שלי - הכי פרקטי, הכי יעיל, ועוד חצי מטר- מטר של חוט לא יזיז לך את האיכות....בטח שלא עם סט ברמה כזו!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לי הידקו אותם על גבי הדלתות כאשר הפנלים של הדלתות מכסים אותם.

לדעתי זה מקומם הטבעי,היות ומתקין מקצועי יודע מראש איך וכיצד לכוון אותם,באופן חד-פעמי וללא צורך בשינויים עתידיים:-D

פורסם

אין קשר לאורך החוטים. אתה כנראה לא שמת לב אבל אין הבדל בין להריץ חוט אחד ארוך מהמגבר לקרוס ומהקרוס שניים קצרים לרמקולים ובין להריץ חוט אחד קצר לקרוס וממנו שניים ארוכים לרמקולים. ממילא שני סוגי ההתקנה דורשים את אותו האורך ושניהם מתבצעים לאחר המגבר.

בנוסף, ההתקנה מאחורה ליד המגבר מקלה עליך באופציית ביטול הגישור בקרוס וע"י כך חיבור הטוויטרים והרמקולים לערוצים נפרדים במגבר. אתה בעצם לא תידרש לפרק את כל הפלסטיקה של הרכב מחדש כדי להריץ חוטים חדשים אלה תוסיף רק שני זוגות של חוטים קצרים בין המגבר לקרוסים.

גם אני מצטרף להמלצה של ההתקנה בבגאז', זה מה שעשיתי היום שהתקנתי את ההיבריד שלי - הכי פרקטי, הכי יעיל, ועוד חצי מטר- מטר של חוט לא יזיז לך את האיכות....בטח שלא עם סט ברמה כזו!

1.jpg

פורסם

לדעתי זה מקומם הטבעי,היות ומתקין מקצועי יודע מראש איך וכיצד לכוון אותם,באופן חד-פעמי וללא צורך בשינויים עתידיים:-D

ממש לא נכון. אין קשר בין מקצועיות המתקין לבין כיוון הקרוס. המתקין אומנם צריך לדעת איך ומה לחבר בהתחלה אבל ההחלטה של איך לכוון את הקרוס היא לפי האוזן של בעל המערכת ולא של המתקין, וכל אחד אוהב אופי אחר של סאונד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מכיוון והבנייה שלי נראית כך.. אני עדיין שוקל וחושב מהי הדרך הכי טובה לשים אותם..

build.jpg

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אתה לא חייב שהקרוסים יהיו נראים לעין בחזית הבאגז'...!

אצלי לדוגמא הם מותקנים על הפלטה, אבל מהצד הפנימי של הרכב, מאחורי הכיסאות.....הצורה שלהם לא מתאימה לאופי של הבאגז' שלי, ולכן העדפתי שלא יראו אותם.

תמונות אני יעלה מאוחר יותר בשביל להיות ברור.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הבטחתי דוגמא למה שיש אצלי ברכב - אז בבקשה: תמונות:

יש קצת בלאגן עם החוטים מהקרוס...זה יעבור סידור בקרוב.

סןף שידרוג 003.jpg

סןף שידרוג 009.jpg

סןף שידרוג 010.jpg

• תוכן חדש...