Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו.

החברה שלי היא כבר לא בתולת מסלול :-P.

אתמול לקחתי אותה ליום הראשון שלה על מסלול מירוצים, שלב א' בהתמכרות לסם השחור (אספלט).

היא נהגה במיאטה שלי.

היה מצחיק לאללה.

היא הרביצה שני סחרורים ביד חזקה ובזרוע נטוייה... או במקרה שלה - ברגל כבדה מדי בחזרה לגז ביציאה מסיבוב :lol:.

חבר שלי תיעד את הכל -

IMG_5980cf.jpg

IMG_5981cf.jpg

IMG_5982cf.jpg

IMG_5983cf.jpg

IMG_5985cf.jpg

"לפני שניה הפונטיאק הזו היתה במראה שלי" ... :wink:

אבל בתכלס, התגובות שלה לסחרור - גם אם היו איטיות למדי ביחס למהירות שהאוטו מגיב, היו טובות למדי, היא נתנה היגוי הפוך וברגע שהיא הבינה שזה אבוד היא לחצה על הקלאצ' עד הסוף, בלמה בלי לנעול גלגלים ועזבה את ההגה, ממש כמו בספר.

עוד כמה תמונות נחמדות -

המיאטה בפוזה מגרה :twisted:

IMG_6004cf.jpg

צעד גדול לאשה, צעד ממש גדול לזוגיות

IMG_6114cf.jpg

מראה לחבר'ה את הדרך.. טוב נו, הם עקפו אח"כ אבל היי - זה נראה טוב בתמונה!

IMG_6145cf.jpg

ירון (המיאטה בשרשור על התקנת הקשת) עם ה-NA שלו כשברקע בריאן גודווין עם ה-NC שלו

IMG_6095cf.jpg

אני עסוק בלהשאיר סימנים שחורים על המסלול במהלך תחרות ה-Time Attack

IMG_6167cf.jpg

עוד תמונה של האשה בפעולה

IMG_6124cf.jpg

"תמונת המהירות" ההכרחית :-P

IMG_6009cf.jpg

תהנו!

מוטי

פורסם

נראה לא רע בכלל - כבוד לאישה, עוד יותר כבוד לך על שאתה מעביר לה את האהבה לתחביב

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

עכשיו אתה עוד שמח שאתה מחבר אותה לתחביב שלך אבל נראה מה תחשוב שהיא תתחיל לריב איתך על המיאטה ותצטרך להתחלק בזמן המסלול שלך איתה :twisted:

בעצם, מילא זה, מה יקרה אם היא תתווכח איתך על היעילות של ההתקנים האווירודינמיים שלך ? (שאגב השתנו מהתמונות האחרונות, לא ?)

או במסגרת הפחתת המשקל תרצה להעיף גם אותך (רק מהאוטו אני מקווה :wink:)

איזה כיף ומבאס לראות את המסלולים שיש לכם שם...:cry:

ניר

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה החלק השקוף מאחורה במיאטה של מוטי, זה כאילו מזכיר כנף/ספויילר, אבל הצורה שהוא בנוי הוא לא הורס את האירודינמיות?

אשמח לקבל הסבר מה זה בידיוק ובמה הוא מוסיף לרכב? (בטוח הוא מוסיף ,כי מוטי לא שם סתם דברים על המיאטה).

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

הספויילר השקוף מוסיף צחוקים ובדיחות על חשבונו של מוטי בחניה לפני העליה למסלול, אבל במסלול עצמו הוא מוסיף כח הצמדה שעוזר להראות לחבר'ה את האגזוז בסיבובים :twisted:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אחלה תמונות ואחלה פירגון לאישה..

יפה לראות כאלו דברים!

יש לה פוטנציאל!

שאלה קצת לא קשורה.. אבל מישהו מכיר מסלולי מרוץ בפלורידה? אני מת ללכת לראות ואולי לנהוג... זה אפשרי בכלל?

(מוטי אולי אתה מכיר\יודע?)

פורסם

פששש, תמונות יפות מוטי!.

יפה על שיתוף המוטוריקה בזוגיות, אבל כנראה שזה בלתי נמנע, נראה לי שאין לה ממש ברירה!.:).

בכל אופן, גם אני ימתין ליום שבו אוכל לקחת את הבחורה ולצאת לסיבוב במסלול...בנתיים כנראה שבישראל צריך להסתפק בקארטינג במקרה הטוב...:(

under construction..

פורסם

אחלה אישה.

תמסור לה שהיא תותחית.

אני אישית הייתי מתחתן עם אחת כזו...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ד"א איפה נמצא המסלול הזה בדיוק?

רחוק אלפי קילומטרים מפה!!

ח"ח ענק לאישה :mm_yeah: .. נדירות נשים כאלו, שמור עליה והצלחה ענקית בהמשך הזוגיות..

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה החלק השקוף מאחורה במיאטה של מוטי, זה כאילו מזכיר כנף/ספויילר, אבל הצורה שהוא בנוי הוא לא הורס את האירודינמיות?

ספוילר באנגלית = מקלקל. הוא בטח לא אמור לתרום לאוירודינמיות.

חפש בשרשור הזה מאמר בענין ע"י מוטי (עכשיו מסתבר שחברה שלו כנראה כתבה את המאמר. תמיד ידעתי שהוא לא עשה את זה לבד).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...