Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן ספורט (חדשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בסוכנות של אלפא, במיטו, ואני נאלץ לומר שהיה מאוד מאכזב... לא הרגישה כמו שיפור (אולי אפילו להפך) מהHGT. אני לא יודע אם זה קטע של רכבים חדשים, אבל למרות שהמיטו לא שוקלת כל כך הרבה מעל הHGT שלי, היא מרגישה כמו טנק. ההאצה שלה לא מרשימה בכלל ובסיבובים המעטים שניסיתי, למרות שהתנהגה יפה, לא נהנתי, לא יודע בדיוק להסביר למה. בקיצור, ירדתי מהעניין.

נשארו לי רק השירוקו והמגאן. מהמגאן כבר כביכול ירדתי לפני שבוע, הסיבה היחידה היא השוק שלא קיים. מבחינת הרכב אין לי ספק שהוא ירצה אותי בצורה הכי טובה. השירוקו ממש מרשימה לפני נסיעת מבחן (שלא תהיה בזמן הקרוב לצערי) אבל הנתונים שלה קרובים למיטו, אם כי יש יתרון משמעותי במומנט לשירוקו. נחכה ונראה.

השאלה אם כן, היא מה אני עושה עם המגאן? אני לא קונה רכב כדי למכור אבל אני יכול לדמיין את כאב הראש שיווצר אם אני אתקע עם המגאן. אני לא מדבר אפילו על ירידת הערך שכנראה תהיה חמורה יותר. אולי יש לה תקווה בכל זאת?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין סיבה שתתקע עם המגאן. ככל שמחיר הרכב יורד כך יותר אנשים יכולים להרשות לעצמם אותו. ככל שיש מעט יחידות בשוק כך יותר קשה למצוא מכונית טובה. אם כיום יש הרבה אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם לקנות אחת, אבל רוצים - בעוד שנתיים-שלוש הם יוכלו להרשות לעצמם ואז אתה תמכור את שלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז מה אתה שואל בעצם ?

גם בלהיות עם רכב נדיר אפשר לראות יתרון, לא ? :wink:

יצא לי לשמוע לא מעט אנשים שבונים על הרכב כמשומש בעוד כמה שנים. לפי מיעוט הרכבים החדשים שעולים על הכביש, יהיה שוק מעניין 8) (מה שבטוח לוי יצחק לא יהיה קשור אליו בשום צורה) *עריכה: בדיוק כמו שרוני כתב*

לכמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב ?

אני יכול להגיד לך שאני סופר מרוצה מהאוטו. את המינוסים אתה כבר יודע/ראית. כשמתחילים לנהוג, נהנים מכל הפלוסים שיש לרכב להציע (יש לי כוונות לכתוב איזה שרשור סיכום של כמה חודשים עם הרכב אבל עוד לא יצא לי. כתבתי פה בעבר על הדעה שלי אחרי נסיעת מבחן ובכלל על ההחלטה לבחור ברכב ואני יכול להגיד לך שמאז לא התווספו מינוסים, אם כבר אז גיליתי שהמינוסים פחות קריטיים משחשבתי ושהפלוסים אכן כיפיים ביותר :-)).

ניר

פורסם

לדעתי המגאן ספורט תחטף כמשומשת במחירים גבוהים מהמצויין במחירון בשל נדירותה במחוזותינו.

אם יש בידך הממון וזו הסיבה שאתה שולל אותה, לדעתי במחיר שניתן לקבלה עכשיו תחטוף אותה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
המגאן ספורט ? בארץ ? לא (משהו כמו חצי שנה, ההשקה הייתה בסוף אוגוסט).

אה, הבנתי. פשוט במחירון יש משנות דגם קודמות...

פורסם

שמע אם יהיה לה דרישה כמו לקליאו MK1 וMK2 אז ממש אין לך מה לדאוג והן נמכרות הרבה מעל המחירון.

אבל תבדוק את השירוקו אחרי שינוי תוכנה האוטו יהיה פי כמה יותר חזק ויותר מהנה אני אומר לך מניסיון עם איביזה FR שהיתה בבעלותי וקופרה נוכחית, אחרי שינוי תוכנה האוטו נעשה עולם אחר וכוח לא יחסר לך זה בטוח.

למעשה אחרי צ'יפ של אפסולוט שמשווקים E&A הנתונים דומים לשירוקו 2.0TFSI, שזה אומר 200 כח סוס ובערך 30 קג"מ.

פורסם

1. נכון, האחריות פגה לפי מה שידוע לי, ולכן אם זה חשבו לך, תרכוש את היקרה יותר.

2. הרנו מכוערת לטעמי, נמכרת בחו"ל כבר כמה שנים, אבל כנראה מספקת דברים אחרים שמדברים אל NMP ושות'. בהתחשב בזה שהיא נמכרת ע"י רנו ב- 20K פחות מהמחירון הרשמי שלה, לא הייתי דואג בקשר למכירה עתידית. ידוע מתי תגיע החדשה, שנראית הרבה יותר טוב?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ידני עוד יותר חשוב לי.

המגאן לא מכוערת.. אבל כן, החדשה יפה פי עשרות מונים מהנ"ל, וגם מכל המכוניות האחרות בתקציב, ואלי גם כמה עשרות אם לא מאות אלפים מעל.

פורסם

הקליאו ספורט אומנם נחתכת בלוי יצחק אך בהחלט נמכרה יפה בימים בהם היא שווקה וזה כנראה אומר משהו על הרכב ועל השוק שלו ..

אם רנו מורידים 20K וכנראה (רק כנראה) הגיעו ל"חוק 12 חודש" כנראה שקהל היעד אמר את שלו ..

אל תיהיו בטוחים כל כך שהיא תימכר בקלות בתור יד 2 כאשר יש גולף GTI MK5 מ2006-2008 (שכבר היום נמכרות מעל המחירון..) ויש קופר S ויש שירוקו ויש ליאון קופרה (גם לא שיא המכירות..) ויש מיאטה ויש סיביק טייפ R (בטח לא שיא המכירות) , ויש סקודה RS ואודי 2.0T וS3 (בטח תהיה יקרה יותר אל מענינת יותר..) בקיצור גם בתור משומשת אני בספק אם הייתי לוקח מגאן ספורט משומשת שלדעתי האישית נופלת מול המשומשות האחרות .. הקטע הייחודי שלה לא ממש משך אותי למרות שיש הרבה שאולי אותם זה כן יימשוך.

רכב מעבר ליכולתיו מהווה רכישה גם אמוציונאלית (המגאן עושה לך את זה??) .

מיטו לדעתי מדליקה ככל שתהיה (והיא בהחלט מדליקה) לא ממש באותה קטגוריה..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עומר- המגאן לא מתחרה במיני קופר ובטח לא במיאטה.

המגאן פרקטית יותר, מוגדשת, זולה באופן ניכר מהלאון קופרה מהסיביק טייפ R מהS3 וגם מהגולף GTI.

בקיצור, בשל נדירותה ונתוניה היא צפוייה להיות מבוקשת מאוד כיד 2.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי המגאן היא קניה מעולה - חוץ מההגה, אין לה ממש חסרונות. קשה לי להאמין שלא תוכל למכור את הרכב ...

פורסם
הרנו מכוערת לטעמי, נמכרת בחו"ל כבר כמה שנים, אבל כנראה מספקת דברים אחרים שמדברים אל NMP ושות'.

מבחינתך מראה זה השיקול היחיד ברכב ? :roll: (זה מה שניתן להבין מהמשפט שלך)

היא גם ממש לא מכוערת. אולי קצת מוזרה, אולי יש יפות ממנה אבל מה לעשות שמראה זה לא השיקול היחיד באוטו, בטח לא אצלי. כמובן מעבר לעובדה שטעם זה עניין אישי.

ידוע מתי תגיע החדשה, שנראית הרבה יותר טוב?

רואים שאתה לא בקיא בקרסולנד :lol:

עומר, קרסו רק התחילו להביא את הרכבים באוגוסט/ספטמבר אז לא נראה לי שחוק ה-12 חודש רלוונטי. אני חושב שזה בעיקר תמחור שנעשה רגע לפני המשבר העולמי והמיתון שדפקו להם תוכניות (השירוקו למשל כבר תומחרה בידיעה שזה מצב השוק אחרת גם היא לדעתי הייתה צריכה "לעשות התאמות").

אגב איפה העומר (ראלי) שהיה מוכן להקריב הכל בשביל התנהגות של רכב...

היום נראה שאתה אפילו לא מעריך את האספקטים האלה ברכב.

בקיצור mosho, מדובר על שני רכבים טובים ויש פה הרבה עניין של טעם והעדפות אישיות. נסעת בסוף במגאן ? אהבת ?

ניר

• תוכן חדש...