Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.

לאחר ערעור של המדינה, נהג המשאית נידון ל-8 חודשי מאסר בפועל.

בערכאה הראשונה, בית המשפט התחשב בסיפור חייו הקשה של אותו נהג משאית וגזר עליו שישה (6) חודשי עבודות שירות ללא מאסר בפועל!

כיצד האופנוען נהרג - "...במהלך הנסיעה החליט באופן מודע נהג המשאית לסטות מן הנתיב הימני אל הנתיב השמאלי, זאת על מנת לבצע פניית פרסה במקום אסור, תוך שהוא חוצה פס הפרדה רצוף ומתעלם משני תמרורים. ". האופנוען שנסע לשמאלו לא הספיק לבלום.

ואני אומר - 8 חודשי מאסר בלבד לנהג מקצועי שהרג אדם תוך כדי ביצוע מספר עבירות תנועה - אחת מהן לפחות (קו לבן) הינה עבירה חמורה - זה מה ששווים חיי אדם ? פאק על המדינה הזו ששמה X על אנשים שמתו ומתחשבת בסיפור הקשה של העבריין. זה חוזר שוב ושוב במדינה שלנו - העבריין הוא הקורבן האמיתי של מעשה הפשע ולכן צריך להקל עימו.

שימו לב מה השופט בערכאה הראשונה -שהקלה מאוד עם הנהג - כתב:

השופט נחשון טען כי: "על בית המשפט להעדיף את האינטרס הציבורי של שמירה על ערך החיים והרתעת הציבור והיחיד על פני נסיבותיו האישיות של הנאשם, אלא שבענייננו מתקיימות נסיבות אישיות חריגות מיוחדות ויוצאות דופן ויש מקום לשקול חריגה מרף הענישה הראוי של מאסר בפועל".

לקרוא ולא להאמין.

ראוי לציין שבערעור הנהג גם קיבל שלילה ל-9 שנים ומאסר על תנאי.

הכתבה המלאה:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/434/312.html

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא כותב את זה בתור רוכב אופנוע, אני כותב את זה בתור אחד שנמאס לו מהזלזול בחיי אדם.

זאת פשוט חוצפה שלא תיאמן ועד שלא תהיה ענישה כמו שצריך הדבר לא ישתנה.

השבוע יצא פה קמפיין בקליפורניה, רואים ינשוף במודעה וכתוב בגדול "נשיפה אחת שעולה $10000" קחו מונית, אותי זה הפחיד, לא שאני נוהג שיכור, אבל ראבאק, ישר חשבתי על 10000 דולרים ועל כמה זה כואב לתת אותם ככה סתם.

ד"א תפסו אותך נוהג שיכור פעמיים - מאסר, מישהו קיבל 3 שנים לא מזמן.

מצד שני אם אני צריך להפטר ממישהו אני שולח אותו לישראל לטיול ומחכה לו מחוץ לשדה עם איזה וואן ופשוט עולה עליו. מה יתנו לי ? חודשיים עבודת שירות? אני מאמין שעורך דין טוב גם יוציא אותי זכאי (הוא הלך שיכור ברחוב או משהו).

haters will hate

פורסם

אין שום פרופורציה בבתי המשפט בישראל.

זכור לי שבחורה ללא רישיון כלל נהגה בכביש (לא ביצעה תאונה ולא גרמה לנזק רק ניתפסה) וקיבלה מאסר בפועל של כמה חודשים.

ונהג שגורם למוות ברשלנות מקבל עבודות שירות.

פורסם

מוסיף לדיון:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4336042,00.html

ברק הירשזון : נהג בשיכרות (אחרי שכבר הורשע בעבירה כזו ובעוד הרבה). איבד שליטה והתנגש בעץ.

הותיר בחורה נכה 100%.

7 חודשים בפנים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4038977,00.html

מרק פטריק: נהג בשיכרות.

הותיר ילדה נכה (בלשון המעטה) לכל חייה.

לא ישב יום אחד בכלא.

רמת ההתפלפלות המשפטית והסלחנות/הקלת ראש הישראלית המביאה למקרים כאלו מכעיסה.

כוונתי היא לכך שישנה נטייה להקל משום שהנאשם לא התכוון לפגוע (זו ה-בעיה לדעתי). ויש לו משפחה. ויש להתחשב ברקע שלו.

אפשר להשליך זאת גם על משפטי רצח שמסתיימים בעסקת טיעון על "הריגה" (מה זה בכלל?) , מפני ש"לא ניתן להוכיח כוונה". (לזה אני קורא התפלפלות).

אני בטוח שמר הירשזון הצעיר לא התכוון להפוך את חברתו לנכה. אבל זו תוצאה הבאה בעקבות זלזול , חוסר אחריות, ורשלנות פושעת שלו , ועל כך לדעתי הוא חייב היה לתת את הדין. כנ"ל מר פטריק.

פורסם

קודם כל, ברור שהאופנוען אשם, מכיוון שנולד למשפחה רגילה ואינו בן של שופט...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אם רק האופנוען היה נוסע לאט :

אני מאוד מקווה שאתה צוחק.

לפי איך שזה נראה הכוונה היא למהירות הגבוהה שבה נסעו שניהם.

פורסם

לא צוחק בכלל

בית המשפט קובע קביעות משפטיות שלא בהכרח תואמות את המציאות ו/או הצדק

כאן יש דוגמא מובהקת .

הנהג קיבל 6 חודשים בפועל שהומרו לעבודות שרות .

בערעור הוא קיבל 8 חודשים , בפועל ההבדל העיקרי הוא שאי אפשר להמיר לעבודות שרות ואפשר לנקות שליש על התנהגות טובה מה שאי אפשר לעשות כשמרצים עבודות שרות.

כלומר התוצאה היא שבקום 6 חודשים עבודות שרות מועילות בבית חולים , הוא ישב 5.5 חודשים במאסר שלא ברור איך ישפיע עליו.

עכשיו יש עוד משפחה ו 7 נפשות שמישהו צריך לפרנס ויהיו נטל על רשויות הרווחה.

האם זה צדק ?

פורסם

האם זה צדק? שניה, תן לי לשאול את האופנוען.

אה, רגע...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
האם זה צדק? שניה, תן לי לשאול את האופנוען.

אה, רגע...

אתה מתכוון לאופנוען שהתנגש במשאית מאחור במהירות רבה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...