Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה זה תחביב אצלהם אין לי עדיין תשובה ברורה,

הייתי הולך על קשר כלשהו לכרומוזום חסר, דפוק, בעייתי.

מכל הנשים שהייתי איתם עדיין לא נתקלתי באחת שפויה ב 100%, לכל אחת יש את המכה שלה בראש.

אבל כל אחד והמזל שלו :|

ברגעים אלו ממש אני חווה את הנ"ל

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

למה? כי זה כיף אדיר. אני הבנתי את זה לפני כמה שנים וכיום עוסק במסע צלב של להחזיר להן.

אה כן, וכי הן יודעות שאנחנו לא נרביץ להם (חלק לא מעריכות נכון בקטע הזה וטועות)

ביום שנראה להן שאנחנו יכולים גם חודש בלי סקס (זה פחות או יותר הקלף היחיד שלהן בעניין) זה ייפסק. כל עוד הן "יודעות" שהן שולטות בלו"ז השיגולים, זה יימשך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ביום שנראה להן שאנחנו יכולים גם חודש בלי סקס (זה פחות או יותר הקלף היחיד שלהן בעניין) זה ייפסק. כל עוד הן "יודעות" שהן שולטות בלו"ז השיגולים, זה יימשך.

לא צריך חודש, גם שבוע מספיק, פשוט מתעלמים ולא יוזמים.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
למה? כי זה כיף אדיר. אני הבנתי את זה לפני כמה שנים וכיום עוסק במסע צלב של להחזיר להן.

זה בעצם מסכם את הדיון..הן יודעות שהן שולטות בלו"ז השיגולים !!

פורסם
זה בעצם מסכם את הדיון..הן יודעות שהן שולטות בלו"ז השיגולים !!

תתחילו לשגל נשים מהמאה הנוכחית, לא כאלו "שעושות טובה".

שולטות בלו"ז... הצחקתם אותי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou ידידי, אני מניח שאתה יודע בדיוק כמוני שהמשפט נכון לחלוטין למרות שזה יותר נחמד להצהיר ש "אני מקבל מתי שבא לי".

בתחילת כל קשר הכל זורם כייפי וזמין בדיוק כאשר אתה רוצה, עם הזמן כאשר נמצאים במערכת יחסים(במיוחד לאחר נישואים ובמיוחד לאחר הולדת צאצאים), הזמינות והתדירות משתנה.

כמו שעידן אמר פעם באחד השרשורים " לא יודע אם אתה רווק או נשוי, אני מאחל לך אישה שתיהיה טובה, אוהבת, אמא טובה לילדך וז-ו-נ-ה במיטה".. מסתבר שפה האבולוציה עובדת הפוך.. הן מתחילות זונות ומסיימות נזירות.:-D

פורסם

שולטות בלו"ז... הצחקתם אותי.

מכיוון שאני הוזכרתי פה עם ציטוט שלי, אומר 2 דברים:

1.אני נאמן למילותיי ואני באמת מאחל לכל אחד אישה כזאת (לפני שיכנס פה עוד מישהו וישאל איפה הטוהר והצניעות וכו'- פשוט תחליף את המילה זונה במילה פנתרה\יודעת את העבודה\נהנית מסקס, עכשיו זה נשמע יותר צנוע).

2.אני מסכים עם עופר, רובן של הנשים ה"מטרופוליניסטיות" יודעות לדרוש סקס בעצמן ולא יחכו שאתה תיזום, אנחנו עברנו באמת את הזמנים בהם היית צריך לשכנע בחורה לשכב איתך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הדברים שלי הוצאו מהקשרם. אף אחד לא צריך "להתחנן" וברור שנשים יודעות לדרוש וליזום, זאת לא הייתה הנקודה.

הנקודה היא שנשים "יכולות בלי" בעוד שאנחנו "חייבים", אז כשמתחשק להן לשגע אותנו, הן שולפות את הקלף הזה.

לא מדובר כאן על תדירות, לא מדוברת כאן על מערכת יחסים, מדובר כאן נטו על העובדה שנשים בטוחות שגברים חושבים עם הזין והן מנצלות את זה.

בין אם זאת מישהי בפאב שתגרום לך להזמין אותה לכמה דרינקים כדי שהיא אולי "תתן לך" מתישהו אם תתנהג יפה ובין אם זה חברה/אישה ש"מענישה" בתקופה של חוסר מין כי אתה לא עושה מה שהיא רוצה.

הן בטוחות שהן "תופסות אותנו בביצים" ובעקבות זה עושות מה בנו ולנו מה שהן רוצות.

ברגע שמראים להן שהביצים שלנו ממקומות בצורה מאוד מאובטחות ביד שלנו. כללי המשחק משתנים.

בהתחשב בעובדה שה"מאה הנוכחית" התחילה לפני 13 שנים, אני חושב שהאמירה הזאת קצת מטרידה אותי :shock:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עידן, הסכמתי בעבר ואני מסכים גם עכשיו עם כל מה שנאמר, אלא שהמציאות שונה וזה קורה ל99% מהגברים שאני מכיר ולאלו שנמצאים באחוז הבודד שלא משתנה דבר,אני אומר מברוק מכל הלב.(אני מדבר על אלו שבמערכת יחסים ארוכת שנים).

עם השנים ,עייפות החומר,שיגרה וילדים שוחקים את המיניות בין בני הזוג ודברים שהיו בשגרה בעבר (תדירות גבוהה מאוד, התנסויות שהיו מקובלות ועוד...) הופכות להיות מטלות (בעיקר עבור האשה) והפתיחות יורדת ... אין ספק שיש אשמה של שני בני הזוג שלא דואגים לשמור על הלהבה אבל זאת המציאות ,אי אפשר להתעלם מהעובדה שגברים ונשים הן שונים בהגדרה והיכולות שלהן לסגור את הברז הרבה יותר קלות מאשר אצל גברים.

דרך אגב, אני מאמין שהנשים ה"מטרופוליניסטיות" כהגדרתך, אכן יודעות לדרוש את המין שלהם מצויין,רק לא עם בן הזוג שלהן.:wink:

פורסם

בהתחשב בעובדה שה"מאה הנוכחית" התחילה לפני 13 שנים, אני חושב שהאמירה הזאת קצת מטרידה אותי :shock:

אל תיהיה מוטרד,

הוא התכוון למאה הנוכחית מבחינת החשיבה והתפיסה של דברים, לא מהבחינה שתרוץ ברחוב ותחפש ילדות זורמות בנות 13...

מיכאל,

מסכים איתך לגבי עניין השחיקה והשגרה ששוחקות, אבל לכן יש ערך מוסף עצום לדבר נוסף שכתבת- לשמור על הלהבה.

זה יכול להתבטא בהמון מובנים, בין אם בשבירת השגרה- תזמין את אישתך\זוגתך לדרינק במועדון.

כן, מועדון, לא בית קפה- מועדון, ולשתות דרינק=משהו אלכוהולי, לא תה עם עוגיות.

אני אספר משהו אישי, שני אחי הגדולים נשואים כבר איזה 8-10 שנים, ילדים וכל החבילה, בכל ביקור שלי בארץ אני "גורר" את אחיי וגיסותיי למועדון (וכשאני אומר מועדון אני מתכוון למועדון, כזה עם מוזיקה שמפוצצת את הראש, אלכוהול והרבה יפים ויפות שמחים), בכל פעם הם אומרים לי תודה שגררתי אותם.

לא עשיתי שום דבר מיוחד, פשוט הוצאתי אותם קצת מהשגרה שלהם של בית-עבודה-ילדים-בית קפה פעם בחודש.

חודש אחרי שאני חוזר לפה אנחנו עדיין צוחקים על השטויות שעשינו באותו ערב במועדון.

אותו דבר בדיוק אני עושה עם אישתי, נולד לנו בן מדהים לפני כמעט חודש, ההורים שלנו הגיעו אלינו לביקור, שבוע לאחר הלידה קבעתי להורים עובדה ש"הערב אתם שומרים על הילדים כי אני ואישתי בדייט".

זה הטעין את המצברים, אישתי אומנם רק שתתה מעט יין אבל עצם זה שיצאנו מהשגרה קצת עשה לשנינו טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מסכים בהחלט לגבי שבירת שיגרה, אני רק אחדד לגבי המועדון:

מלא עשן סיגריות, מוזיקה שגורמת לאחוזי נכות עקב בעיות שמיעה, צפיפות ותור של 3 שעות, וכנראה שגם הרבה ערסים. :-D

אלה אם כן משהו השתנה מאז שהייתי בן 20... אז זה היה דווקא במקום:drinking:, היום זה לא MY CUP OF TEA.

אפשר לשבור שגרה גם בפאב טוב ושקט, להתלבש יפה וסקסי אחד בשביל השני, לצאת ולדבר. לא המקום משנה אלא מהות היציאה המשותפת, ההשקעה בעצמך, בבת הזוג ושיריון הזמן רק לכם ביחד, היא החשובה.

אלון...נשוי טרי :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אתה שוב חוזר על דברים שאני מסכים איתם.

אתה נשוי דיי טרי למרות 2 ילדים שכבר יש לך(אם אני לא טועה, 3,4 שנים זה נחשב טרי) , עם הזמן ואת הזמן לא ניתן לעצור , השיגרה משתלטת כמעט על כולם ( בודדים האנשים שאני מכיר והכרתי שהצליחו לשבור את השגרה באופן קבוע) וזה עושה את שלו במתח המיני בין בני הזוג וכתוצאה מכך ב"זנותיות" של האשה שהכרת לפני X שנים (שביננו זה היה חלק לא מבוטל בבחירת האשה לחיים המשותפים)).

זה שמישהו מצליח לצאת עם אשתו למועדון ובאותו ערב חוזרים להיות בני 21 בראש, לא הופך את שאר 364 הימים בשנה לאותו הדבר.

הנקודה שאני רוצה לחדד שוב ואני לא אומר או רומז שזה בסדר, שבסופו של יום האשה היא הברומטר בד"כ לתדירות ולפתיחות ולא הגבר.

כל הגברים שטוענים שהאשה שלהם פותחת את הרגליים/ת#ת/ פה בכל רגע שהז#ן שלו עומד( וזה קורה לא מעט במהלך היום), יכול ללכת להירשם לפסטיבל מספרי סיפורים.:wink:

• תוכן חדש...