Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורמולה ישראל,

סליחה שאני סקפטי, אבל אנחנו כבר באמצע אוגוסט, נסיעות המבחן בנובמבר שזה בצורה נדיבה, עוד 3 חודשים ולכן נשאלות השאלות:

יש כבר הקצאת קרקע?

התחלתם בעבודות תשתית?

יש כבר איזה צעד אופרטיבי בשטח לקראת הקמת מסלול?

ניתן לפרסם תסרית מסלול עם קנה מידה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם זה קשור למרלבורו שעשו קידום מכירות גדול כולל סימולטור בפאבים הגדולים?

אני סקפטי לגבי זמני הקמת המסלול, בטח ובטח אם רוצים להקים מסלול שיאושר לנסיעה ע"י מכוניות F1 בסופו של דבר...

פורסם

חברים יקרים,

היום בערוץ 2 במהדורה המרכזית תהיה כתבה עלינו, פורמולה ישראל, אתם מוזמנים לצפות.

חלק השאלות שלכם יענו בכתבה, כל השאלות שלא יענו בכתבה זו יענו כאן בפורום.

תודה

פורסם

Excuse me, today isn't 1th of april...

or i'm dreaming? please pintch me.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
אני סקפטי לגבי זמני הקמת המסלול, בטח ובטח אם רוצים להקים מסלול שיאושר לנסיעה ע"י מכוניות F1 בסופו של דבר...

איפה ראית הצהרה על F1?

אהההה, זה לא נאמר אבל היית בטוח שלזו הייתה הכוונה...

אין מה להגיד - אלופים בשיווק.

כדי לכסות עלות של אימונים של 50 נהגים ועוד קורס בצרפת (לא נאמר לכמה אנשים - אבל ברור שזה יהיה הרבה פחות מ-50) ו מעניין כמה אנשים צריכים לשים 333 ש"ח?...

ולמה רשות לנהיגה ספורטיבית בוחרת לשתף פעולה עם גוף שקם עכשיו ולא עם כמה וכמה עמותות וותיקות?...

אבל בוא נראה את החצי הכוס המלאה - משהו זז בתחום הזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

חברים הסקפטיות לגמרי מובנת, במדינה בה הוספת מדבקה לרכב נחשבת ל"שינוי מבנה הרכב", ספורט מוטורי נשמע כמו דבר בלתי אפשרי ובמיוחד לאור העובדה שעשרות אירועים כאלו קמו ונפלו לאורך השנים האחרונות.

מאחורי פורמולה ישראל עומדים אירגונים, עמותות ומשרדי ממשלה שאישרו ותומכים באירוע זה.

כשיצאנו לדרך למדנו רבות מנסיונות העבר לקיים ספורט מוטורי בישראל ולכן התחלנו מהסוף, כידוע לכם הסייג העיקרי שמנע בעבר אירועי ספורט מוטורי כאלו ואחרים היה נושא הביטוח (לפי "חוק הספורט המוטורי"), נושא זה היה הנושא הראשון שניגשנו אליו בתחילת הפרויקט ונסגר ביטוח מלא לאירוע בחברת הביטוח "לוידס", מיד לאחר מכן דאגנו לאישורים מ"משרד התרבות והספורט הרשות לנהיגה ספורטיבית" ומארגון ה-"FIA" הבינלאומי.

bagira לגבי שאלותיך על המסלול ובכלל, הפרויקט לא התחיל היום אלא לפני למעלה מחצי שנה ולכן זה לא מדויק להגיד שיש לנו רק 3 חודשים, ההכנות התחילו כבר לפני מספר חודשים.

הקצאת השטח למסלול נסגרה ומדובר בשטח בנמל אילת, כמובן ששטח זה יעבור תיקונים ושיפוצים בכדי להעמיד מסלול בתקנים המחמירים של ארגון ה-"FIA".

עבודות התשתית עוד לא התחילו, אך הזמנים לבניית מסלול זה ידועיים ועבודות התשתית יחלו בזמן המתוכנן וזאת בכדי להעמיד את המסלול בחודש נובמבר.

תסריט המסלול, קנה מידה ואורכו יפורסמו בהקדם.

Fish אין קשר בין פרויקט זה למלבורו ו/או לסימולטורים, מדבור בדבר האמיתי, נהיגה מקצועית ברכבי פורמולה רנו 3.

חברת ההפקה שעומדת מאחורי האירוע הינה חברת BBM הפקות שאחראית על הפקות אירועי ספורט מוטורי כמו "יונדאי אקסטרים" והפקות שונות אחרות.

פורסם
איפה ראית הצהרה על F1?

אהההה, זה לא נאמר אבל היית בטוח שלזו הייתה הכוונה...

אין מה להגיד - אלופים בשיווק.

כדי לכסות עלות של אימונים של 50 נהגים ועוד קורס בצרפת (לא נאמר לכמה אנשים - אבל ברור שזה יהיה הרבה פחות מ-50) ו מעניין כמה אנשים צריכים לשים 333 ש"ח?...

ולמה רשות לנהיגה ספורטיבית בוחרת לשתף פעולה עם גוף שקם עכשיו ולא עם כמה וכמה עמותות וותיקות?...

אבל בוא נראה את החצי הכוס המלאה - משהו זז בתחום הזה.

לא ראיתי הצהרה רשמית על F1 אבל בא ניהיה ריאלים, אם כבר בונים מסלול חוקי כדת משה וישראל שהמטרה העיקרית שלו היא הגדלת התיירות אז צריך לבנות כבר מסלול F1, אם לא ייבנה לפי הדרישות זה לא יגביר את התיירות גם לא באחוז אחד.

מה שכן אחרי שהוא ייכנס להפסדים גדולים עקב הכנסות נמוכות יש לנו "האזרחים" יותר סיכויים לקבל ימי מסלול פתוח כדי לייצר הכנסות :twisted:

אגב, האם המחיר הוא 33 ש"ח או 333?

פורסם

נראה מעניין ונשמע רציני מאד, בעיקר כשאתה נענה אחרי 10 שניות בלבד של המתנה במוקד ועוד ע"י בן-אנוש ולא איזו הקלטה מחורבנת.

ניסיתי לברר מתי מתקיימים ימי המיונים מכיוון שאני מתכנן לטוס מכאן בקרוב, אחרי שאענה (אמרו שיחזרו אלי) אני אפרסם את המידע פה לטובת כולם.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אגב, האם המחיר הוא 33 ש"ח או 333?

המחיר ליום המיונים הוא 333 ש"ח, מעבר לכך אין שום עלות נוספת לאחר מכן, זה אומר שכל אלו מכם שיעברו יום מיוניים זה יטוסו לצרפת (כולל טיסה, לינה, הסעות, והאגרות הנדרשות), יוכשרו בקורס ויקבלו רשיון בינלאומי במחיר זה ללא עלות נוספת.

יום המיונים עצמו כולל:

ג'ימיקאנה, קארטינג, מבחני קורדינציה, סימולטורים, מתקן רכב מתהפך, מתקני אקסטרים, מתקן אופניים 360, בדיקות רפואיות ובדיקות כושר וראיון אישי.

מדובר ביום חוויתי מלא פעילויות מהנות ומאתגרות.

פורסם
נראה מעניין ונשמע רציני מאד, בעיקר כשאתה נענה אחרי 10 שניות בלבד של המתנה במוקד ועוד ע"י בן-אנוש ולא איזו הקלטה מחורבנת.

ניסיתי לברר מתי מתקיימים ימי המיונים מכיוון שאני מתכנן לטוס מכאן בקרוב, אחרי שאענה (אמרו שיחזרו אלי) אני אפרסם את המידע פה לטובת כולם.

itamareiny, ימי המיוניים יתחילו ב-18/9/11 ויערכו כשבוע ימים או יותר (לפי כמות המשתתפים שנרשמו), יום המיוניים יערך במכון וינגייט.

• תוכן חדש...