Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה אליך,

אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין המיקרופייבר ב30 שקל של סנו לבין זה מאיבי ב4 שקל.

אני לא רואה כמה הבדל כבר יכול להיות, סה"כ מטלית.

פורסם

זה מה שאני הזמנתי וגם כתבתי על זה פה בפורום היא אחלה מגבת עד היום אני משתמש ומרוצה.

Albetx,

ההבדל הוא בצפיפות הסיבים,איכות החומרים והגימור שלה. במגבות מקצועיות כמעט ואין תיגיות עליה אלא יש גימור של בד מיוחד סביב המגבת.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אז תקן אותי אם אני טועה, במידה והשימוש של המגבת הוא לניגוב הרכב (תחליף לג'ילדה) כדאי להשתמש באחת איכותית,

אבל בשימוש לשם ניגוב ווקס מהרכב וניקוי כללי (השימושים שלי) אין הבדל גדול ביניהם.

פורסם

המגבת נראת מאוד טוב, דיברת שם על עמלה של פייפאל או איביי,

בכל אופן אני מעדיף לשלם עמלה קטנה של שקל +- ולדעת שהאשראי שלי נמצא במקום בטוח.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
אז תקן אותי אם אני טועה, במידה והשימוש של המגבת הוא לניגוב הרכב (תחליף לג'ילדה) כדאי להשתמש באחת איכותית,

אבל בשימוש לשם ניגוב ווקס מהרכב וניקוי כללי (השימושים שלי) אין הבדל גדול ביניהם.

אם אתה רוצה לנגב את הרכב מאוד רצוי שלמגבת תהיה צפיפות סיבים גבוה הפרמטר הזה נקרא GSM. בקישור שנתתי יש לה 360 GSM, היא נחשבת לצפופה,אך יש יותר צפופות ממנה. סה"כ לניגוב היא מעולה ולא משאירה סימני ניגוב. אני גם מנגב איתה את החלונות. יש לי עוד אחת כזו רק לג'אנטים.

לווקס יש לי שתי דיעות. מצד אחד אנחנו רוצים כמה שפחות שהמטלית "תספוג" את הווקס ושהוא יתפרש יותר על המשטח.

מצד שני,אני רוצה גם מגבת שתהיה צפופה,אומנם היא תספוג מעט את הווקס אבל יהיה פחות חיכוך בין המגבת לפח.

לווקס הייתי לוקח מגבת עם GSM מעט נמוך,ואז אפשר ליהנות מכל העולמות.

המגבת נראת מאוד טוב, דיברת שם על עמלה של פייפאל או איביי,

בכל אופן אני מעדיף לשלם עמלה קטנה של שקל +- ולדעת שהאשראי שלי נמצא במקום בטוח.

האתר מאוד פופולרי ובטוח, הוא מקבוצת אליבבה (שזה כמו EBAY גדול ומפורסם) ויש להם שם מוקד שירות לקוחות מצויין שלא מעט פעמים שאלתי אותם שאלות בנושא העברת כספים וכמה בטוח זה,ואם אני מתחרט וכו. כמו כן ה ALI EXPRESS זה פלטפורמת עולם מסחר כמו איביי לכל דבר ועניין. יש שם מלא מוכרים,לכל שאלה אתה פונה למוכר שמוכר את אותו פריט.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תמיד מכבסים לפני שימוש. תמיד יש עליהן קצת טבק או חוטים מהתפירה.

פורסם
שאלה אליך,

אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין המיקרופייבר ב30 שקל של סנו לבין זה מאיבי ב4 שקל.

אני לא רואה כמה הבדל כבר יכול להיות, סה"כ מטלית.

חשוב מאוד זה איכות המגבת והצפיפות שלה .

יש עוד דבר שחייבים לשים לב עליו כמה שפחות ניילון במגבת.

רוב היבואנים מייבאים לארץ מגבות בתירכובת 20/80

אנו מייבאים מגבת מיקרופייבר 30/70 פחות ופחות ניילון זה מה שעושה את האבדל.

מחיר לגודל 60*40 הוא 20 ש״ח

מחיר לגודל 40*40 הוא 15 ש״ח

פורסם

שרשור על השוואת מגבות כולל משקל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=491418&highlight=gsm

ממליץ לקנות רק מגבות קוריאניות ולא מסין. חפש באיביי מוכר בשם atop. יש לו מגבות באיכות מעולה וכל מי שקנה אותן מרוצה כולל אני.

מגבות לייבוש מומלץ בגודל 60 ובאריגת waffle.

חפש גם בפורום פה את המלה gsm ותמצא מידע וקישורים.

עוד שרשור מעולה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=481209&highlight=gsm

מגבת באיכות טובה מאוד אפשר למצוא ב 15 עד 20 שח

פורסם
חשוב מאוד זה איכות המגבת והצפיפות שלה .

יש עוד דבר שחייבים לשים לב עליו כמה שפחות ניילון במגבת.

רוב היבואנים מייבאים לארץ מגבות בתירכובת 20/80

אנו מייבאים מגבת מיקרופייבר 30/70 פחות ופחות ניילון זה מה שעושה את האבדל.

מחיר לגודל 60*40 הוא 20 ש״ח

מחיר לגודל 40*40 הוא 15 ש״ח

לא הבנתי מה אתם אומרים פה, שרוב היבואנים מביאים תרכובת של 80% בד ו20% ניילון או הפוך ?

(ואתם מביאים 70% בד ו30% ניילון), ממה שאני הבנתי אתם מביאים מגבות פחות טובות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
Ardex Israel אתה מתכוון לזו ב 20 ש"ח? (מעבר לזה הגיע הזמן לתת מחירים באתר,יש שם מוצרים שמעניינים גם אותי)

http://www.aaglobal.co.il/index.php?cat=1&id=75

אמת .

אני נורה מצטער האתר הוא להבין את המוצרים . אין באפשרותיינו לרשום מחירים .

אבל כל חבר פורום שמתעניין במוצר מסויים יקבל מחיר בפורום ישירות למוצר .

פורסם
לא הבנתי מה אתם אומרים פה, שרוב היבואנים מביאים תרכובת של 80% בד ו20% ניילון או הפוך ?

(ואתם מביאים 70% בד ו30% ניילון), ממה שאני הבנתי אתם מביאים מגבות פחות טובות.

אנו מייבאים מגבת סוג א׳

70% פוליאסטר

30% פולימיד

מומלץ כושר ספיגה גבוה ואינה משאירה סיבים .

• תוכן חדש...