Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בע"ה

יש עוד 3 חודשים לפנינו , אך נושא ברית המילה התחיל לצוץ .

הסברתי לאישתי שאין מצב שאני נכנס עוד פעם לבלבלה הזו של אולם ,תלבושות ובטיח ,

הצעתי בפנייה הצעה אחרת :

האירוע יהיה בביתנו (קרקע) , חשבתי לשכור את האוהל ארועים הסגור הזה ולהניח אותו בחצר

הקידמית של הבית (25 מ"ר) ולפתוח את הבית בנוסף.

נעשה הזמנה של קייטרינג לבערך 50 איש - מבלי להשתגע במבחר האוכל , מה שנקרא "בופה בפשטות",

עראק ובירות כיד המלך וחבר קרוב שיהיה אחראי לצילום חובבני +.

הצפי הוא בפברואר , לכן אני אשים גם תנורי חימום באוהל.

מה אתם אומרים ?

יש לכם המלצות לקייטרינג,אוהל,קצב(מוהל)?

יש משהו ששכחתי?

Gn'f'R

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ייתכן ואוכל לעזור בנושא הקייטרינג, באיזה עיר יהיה האירוע?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• אחראי פורום
פורסם

גם אנחנו עשינו ברית קטנה ומצומצמת בבית והיה בסדר גמור ובוודאות עדיף על אירוע באולם.

זה גם ככה עניין לא נעים, הילד סובל, ההורים בלחץ, הדבר האחרון שבא לך זה להיות נחמד ל-200 איש.

וגם כמה ימים אחרי לידה, למי יש כוח לאירגונים האלה? אם ממש רוצים, תעשו אחרי חודש-חודשיים.

אין לי המלצות כי אנחנו רחוקים כמה מאות ק״מ אחד מהשני, רק נותר לאחל בהצלחה

ושתזכור לסובב את הראש ברגע הנכון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אנחנו עשינו לילד במסעדה של יד ה 8.

הוזמנו 34 קרובי משפחה בלבד + מוהל + שני טיפוסים שאף אחד לא הכיר וחשבנו שהם מסגל המסעדה עד שהם התחילו לסחוט ברכות מהאב המאושר (:oops:) וסולקו אחר כבוד. אמיתי לגמרי.

לגבי מוהל, היה מוהל רגוע מאוד. אולי אפילו רגוע מדי אבל עשה עבודה טובה.

אני מציע לך לא לסגור כלום מראש. אצלנו הברית נדחתה בחודש בגלל צהבת וסגרנו הכל יומיים לפני הארוע.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

היתרון של ברית על פני ארועים אחרים הוא שהמועד המדוייק לא ידוע מראש, ונותני השירות מאוד גמישים בעניין.

הגישה הבסיסית שלך נכונה, אלא שאני לא בטוח שנכון לערוך את הברית באוהל בחודש פברואר. תינוקות רגישים מאוד לקור והתינוק יהיה חשוף, לפחות חלקית, במהלך הטכס.

אני מניח שלא תהיה שיכור, אבל תתנהג כמו אחד, להיות אבא טרי, במיוחד לילד ראשון, זו משימה לא קלה, ותביא בחשבון שהאמא לא תהיה במיטבה - גם שבוע אחרי לידה וגם סובלת מהטראומה של ה"חיתוך" עצמו. היא תזב בצד ותבכה, לא תסייע לך.

לכן - המלצתי היא לטכס מצומצם ככל האפשר, רק משפחה קרובה ואולי חברים קרובים מאוד. לעבודה תביא קצת כיבוד כעבור מספר שבועות, כאשר תחזרו לשגרה.

ובכל זאת - הדבר החשוב ביותר הוא למצוא מוהל אמין ומנוסה, שאפשר לסמוך עליו גם מבחינת סטריליות. יתרון לרופא אם יש בסביבה רופא שמוכן למול.

ועוד דבר - הברית עשויה להתקיים בשבת, ואז נכנס עניין רדיוס ההליכה של המוהל, הרי הוא שומר שבת. תכין לך "תוכנית ב'" הכוללת שיקול זה, במידת הצורך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בגישה של לחתוך עם מינימום אנשים ואת האירוע לחגוג כחודש אחרי כשגם האישה וגם הילד מתחזקים קצת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מאוד תלוי במוזמנים.

בכל מקרה מאחר ומדובר בחודשי החורף - לך על אולם. לא לך ולא לאשתך יהיה כוח לארגון אירוע כזה בבית.

אלא אם כן - יש לכם משפחה/חברים שיעזרו.

בהצלחה והמון מזל טוב.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

זאת בהחלט נקודה חשובה.

במשפחה של אשתי נהוג לחגוג אירועים מעין אלה בחצר הוילה של הוריה. בד"כ הם מזמינים את המשפחה המורחבת, כאשר כל אחד מביא איתו מאכל כלשהו, ואת הסכו"ם, השולחנות והכסאות שוכרים במרוכז מחברה מתמחה.

זה יוצא הרבה יותר אינטימי ומשפחתי וכמובן שגם זול.

כך היה בברית המילה של האחיין של אשתי ובמסיבת האירוסין שלנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כעקרון אני ממש נמנע מאולמות אירועים מכמה סיבות כגון : אי נוחות ,סביבה מתועשת.

היבט הנוחות : ניחא האורחים ,אבל להוציא את העולל בן יומו מביתו החמים אל תוך אולם הומה ?

ההיבט הפסיכולוגי: ידוע שהאדם הממוצע המקבל הזמנה לאירוע באולם רואה בזאת קנס , אני לא עושה זאת בשביל הכסף,

אחרת אולם היא הברירה הטבעית . אני רוצה לפתוח את הבית ומי שיבוא יבוא ושיבוא גם ללא אגורה אם מצבו הכלכלי דוחק,

העיקר שיבוא לאוירה ביתית לא כופה.

לחתונה שלי היו מס' אנשים יקרים שלא הגיעו בגלל הסיבה הכלכלית - זה עצוב ולא צריך להיות כך .

תחזירו אותנו אחורה והיינו מעמידים סדין קשור לארבעה מקלות בחוף הים לאור שקיעה .

לגבי העולל , הוא ישאר בביתו , האוהל ישמש לאורחים , לאוכל וכיוצא בזה. הבית פתוח ומי מן האורחים שירצה יוכל

לרבוץ בבית.

מבחינת לוגיסטיקה - יש צבא שלם שמוכן להרתם למשימת ההקמה, מעבר לכך טלפון אחד לקייטרינג ולחבר'ה שמקימים

את האוהל והכל מסודר - הרי הם מקבלים על כך שכר.

Gn'f'R

פורסם

מה התאריך משוער שלך?

אצלי 7 לינואר אבל עובדים על לקדם ל-1.1.13, פשוט לבן הבכור יש תאריך מדוגם לחלוטין אז חבל לדפוק את השרשרת.....

:lol:

שיהיה בשעה טובה ויעבור חלק, גם אצלי יש כבר מוהל בדקת קריאה לעלות על טיסה (חשבת שאצלך ברית זה תיק? לך תגור בחו"ל במדינה שאין בה מוהל).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...