Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשבוע שעבר קניתי דרך אחת הדודות שלי מצלמה מבאג דיוטי פרי,

היא קיבלה אותה בחמישי שעבר,

ושפתחנו את האריזה ראינו כי המצלמה שבורה.

מיד סגרתי את האריזה יפה ונסתי ליצור קשר עם באג דיוטי פרי,אין להם טלפון.

הוא לא מפורסם בשום אתר.

רק ביום שלישי היה לי זמן להגיד לחנות בירושלים וחשבתי שעם הקבלה+השקית עם המדבקה שזאת ההוכחה הכי טובה שהנה המוצר חדש,תחליפו לי, זה מה שיקרה.

אבל לא.

המנהל אומר לי נשלח למעבדה והם יחליפו {כאן הטעות שלי! הייתי צריך להשים לו את זה על השולחן ולקחת אחר ולהגיד לו רוצה? תזמין משטרה.רוצה? תתבע אותי. וללכת. שלום}

הוא שלח למעבדה ואילו טענו כי ישנם הלחמות במצלמה ומישהו פתח אותה.

אמרתי להם,חבר'ה, אני פתחתי את האריזה ראיתי ששבור ואין עם מי לדבר. כי הרי אי אפשר לחזור אחורה מרגע שלקחת את הדברים מהמחסן בכניסה לארץ.

הם לא מוכנים להחליף לי לחדש.

פניתי לדני עצבני ממדור צרכנות מידיעות אחרונות ורשמתי לו כך:

01.06.2011

לכבוד: דני עצבני-מגזין צרכנות נבונה ידיעות אחרונות

03-6082392

הנדון: רכישת מכשיר שמרטף מחנות BUG דיוטי פרי

דני שלום,

שמי [הפרטים הוסרו] ובתאריך 25.5.2011 קנו בשבילי בחנות באג דיוטי פרי בנתב"ג מכשיר מצלמה .

אספו את המכשיר ביום חמישי וכאשר פתחנו את האריזה גיליתי לתדהמתי כי המצלמה שבורה.

אין עם מי לדבר בדיוטי פרי כי אין שום מספר טלפון שמוזכר באתר אינטרנט.

הגעתי אתמול לסניף באג ברחוב הלל וסיפרתי למנהל את שקרה.

לטענתו צריך להעביר את המכשיר לבדיקת מעבדה.

לא הבנתי למה?

אמרתי לו שאני דורש החלפה,לא תיקון.

כך קיבלתי את המכשיר.

לטענתו הוא אמר שזה כמו חנות שקנית משהו באת הביתה והפלת בדרך.

אמרתי לו חביבי, ברגע שראינו שזה שבור לא ניתן לחזור אחורה בדיוטי פרי,לוקחים את זה מהמחסן.

וממשכים הלאה.יוצאים. גם אם תרצה אי אפשר לחזור ואי אפשר גם לדבר עם מנהל.

אז מה אני אמור לעשות?

שלחו לבדיקה והיום מתקשרים ואומרים לי כי יש הלחמות במכשיר והוא נפתח על ידי והמכשיר לא חדש.

מה על ידי? ניסתי להסביר את השתלשלות העיינים ולהסביר שראנו שהמכשיר כך אבל אי אפשר לחזור לחנות ממנה קניתי את המכשיר.

לא עזר.

הם עוד הציעו לי לקנות חדש ב300 שקל.{לירון-משירות לקוחות 046889220}

כאן ממש התפרצתי.

גם קניתי מכשיר לא תקין ב350 שקל, גם מאשימים אותי בהריסה שלו ובהלחמות שלו וגם אומרים לי תקנה חדש ב300 שקל.

מה זה?

זה שירות?

אשמח לעזרתך.

אני לא מוותר ואגיע גם לתביעות קטנות אם צריך.

בתודה,

מצורף בזאת קבלה+צילום של השקית שנלקחה בתאריך 25.5.2011+מכתב שנשלח לשירות לקוחות באג.

העתקים:מגזין ממון –ידיעות אחרונות

YNET

יעל אונגר

שירות לקוחות BUG

מה אומרים?

לאן לפנות עוד? רעיונות?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה שלך היא שלקח לך חמישה ימים לדווח על מוצר שבור.

אני לא מצדיק אותם, הם חארות, אבל עלולה להיות לך בעיה בבית דין לתביעות קטנות. האם יש לך הוכחות כלשהן לניסיון יצירת קשר עם באג ביום קבלת המוצר ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
הבעיה שלך היא שלקח לך חמישה ימים לדווח על מוצר שבור.

אני לא מצדיק אותם, הם חארות, אבל עלולה להיות לך בעיה בבית דין לתביעות קטנות. האם יש לך הוכחות כלשהן לניסיון יצירת קשר עם באג ביום קבלת המוצר ?

חמישי בערב המוצר נלקח,

בשישי קיבלתי אותו

ופתחתי אותו.

במוצ"ש התחלתי לבדוק איך ניתן ליצור איתם קשר.

לא ניתן כאמור.

ראשון ושני היו ימים מטורפים בעבודה,לא היה זמן לשתות כוס מים אפילו.

בשלישי היה לי זמן,וכבר בעשר בבוקר רצתי לתת להם את המוצר בסניף הלל בירושלים.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

באופיס דיפו, ברגע שאתה קונה מוצר יקר (כמה מאות ש"ח ומעלה), המוכר חייב לפתוח איתך את הקופסא ולוודא, לפחות ממבט ראשוני, שהמוצר לא שבור בשום אופן. אני מאמין שבבאג, זה גם מתנהל כך.

במידה והמוכר לא פתח את הקופסא, יחד עם הדודה, הרי שהוא לא יכול לטעון לשום דבר נגדה.

נ.ב

אם לא עשית זאת עד עכשיו, צור קשר עם שירות הלקוחות של BUG, שידעו שאתה קיים.

פורסם

כי העדפתי לרשום מצלמה ולא שמתף בגלל שלא היו מבינים.

בגדול,זה המצלמה שהייתה שבורה.

פשוט יותר קל להסביר זאת.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
באופיס דיפו, ברגע שאתה קונה מוצר יקר (כמה מאות ש"ח ומעלה), המוכר חייב לפתוח איתך את הקופסא ולוודא, לפחות ממבט ראשוני, שהמוצר לא שבור בשום אופן. אני מאמין שבבאג, זה גם מתנהל כך.

במידה והמוכר לא פתח את הקופסא, יחד עם הדודה, הרי שהוא לא יכול לטעון לשום דבר נגדה.

נ.ב

אם לא עשית זאת עד עכשיו, צור קשר עם שירות הלקוחות של BUG, שידעו שאתה קיים.

שלום אדון גו'קר

זה בדיוק מה שהתעצבנתי עליו.

שאתה חוזר מחו"ל אתה עובר בנקודת לקיחה, מביאים לך את המכשיר ושלום על ישראל.

גם אם תרצה לחזור לחנות ולהגיד להם חבר'ה,נפלה פה טעות. המכשיר שבור,נאדה!

לא תוכל לחזור וגם רשום שם בפירוש,אם שכחת משהו,זהו,לא תוכל לחזור לקחת.

זה דווקא אחלה דבר בשבילהם.

זה כמו שאני אשכיר רכב ללקוח ואגיד להם הנה המפתחות ושלום.

וברגע שיש בעיה אז זהו,הסניף לא קיים בשבילכם.

לא תוכלו לא להתקשר ולא להגיע.

אתה לא מבין כמה חיפשתי ואני עדיין מחפש את הטלפון שלהם שם בשביל להבין מה קרה ולהסביר להם,חבר'ה עשיתם טעות.

המוצר הגיע שבור.

מובן,מקרים כאלו קורים. אבל רבאק,קחו אחריות.

דיברתי עם שירות הלקוחות וזה מה שהרגיז אותי ,שהם אומרים לך ,כן זה שבור.

תביא לנו 300 שקל ותקנה חדש.

מה?

עכשיו שילמתי לכם 350 שקל ולא נהניתי אפילו דקה מהמוצר.

שוב,אם אחרי חודש הייתי נזכר אז סבבה,צודק,איך אפשר לבוא בטענות?

אבל ממוצאי שבת אני מנסה להשיג אותם וכלום.

אתה יכול לראות בעצמך שבאתר של באג,באג דיוטי פרי לא קיים.

לא מייל ולא טלפון.

אחלה מקום עבודה.

תמכור ואל תתעסק עם הבק אופיס.

עולם

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
בדקת פה: http://dutyfree.bug.co.il/page.asp?id=5 ???

חייגת ל: 1700-707-202 ???

כן.

זה אותו שירות לקוחות.

להגיע לסניף עצמו ולהגיד:שלום אני רוצה לדבר עם מנהל בלתי אפשרי.

גם ברגל וגם בטלפון.

ואת זה אפילו המנהל של סניף הלל אמר לי.

אמרתי לו מה,אתה צריך משהו משם,מה עושה?

שולח יונת דואר?

אז הוא צחק.

ברור שלא רוצים לתת את המספר.

ו או מייל ו או פקס

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לפני די הרבה שנים שלפטופ היה דבר מאוד יקר התקלקל הלפטופ של ידידה (IBM) עם אחריות בינלאומית.

היא שלחה אותו לתיקון בארץ ואמרו לה שמישהו התעסק איתו והיו בו הלחמות ולא היו מוכנים לתקן!

לקחתי אותו עבורה לניו-יורק ובתוך שבוע הלפטופ חזר תקין לאחר שהוחלף בו לוח אם באחריות בלי למצמץ.

בארץ ז****ת, לא מכיר יבואן אחד שנותן שרות הוגן בארץ. בטח אחד כזה שמכבד אחריות בינלאומית.

בסינגפור קניתי מכונת קפה של נספרסו מגרמניה (דרך איבי), אחרי כמה חודשים המכונה התקלקלה.

פניתי ליבואן עם קבלה מאיבי, אף אחד לא מצמץ, תיקנו עם חיוך גדול.

בקש שיצלמו לך את הטיעונים של הלחמות וכד... למרות שהם בקלות יכולים "לשתול" הוכחות.

הרבה ברירה לא תהיה לך אלא להגיע לתביעות קטנות ולנסות לשכנע את השופט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המקרה פשוט מיוחד בטיפשותו (מצד באג, כמובן).

אם הקופסא לא נפתחה ע"י נציג שירות ו/או הודבקה מדבקה מסויימת, המראה כי אותה קופסא נבדקה. אז מה הם יכולים לטעון?

הרי אם נגדיל ראש ונחשוב לך על המוצרים הגדולים, אז יש חברות, כמו ניופאן, אשר אם אתה רוצה לממש את האחריות, עלייך לחכות לטכנאי, שפשוט יבוא ויחבר אותה לחשמל. כולנו יודעים שהוא לא באמת בא להתקין אותה, אלא כדי לוודא שהמוצר עצמו בסדר גמור.

כשקניתי מכשיר תנור+גז, נאמר לי במפורש שאסור לי לפתוח את האריזה בעצמי, אלא לחכות למתקין (התקנה חינם, כמובן).

לא חסרים מקרים, בהם אנשים קונים מדפסת ומחזירים אותה יום לאחרי, בטענה כי "לא קיבלנו ראשי דיו" (ראיתי זאת במו עייני, מספר פעמים) ומנהל החנות לא יכל לבוא אליהם בטענות, כיוון שהנציג שכח לפתוח איתם את המדפסת.

פורסם

אלעד, המלצה- להבא אל תפרסם את נתוניך האישיים על גבי פורום אינטרנטי שכל העולם יכול לראות.

נקווה שדני יוכל לעזור לך, שיחת טלפון ממנו מזיזה כמה דברים בד"כ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הסיפור שלך כל כך לא מפתיע אותי.

לפני מספר שנים רכשתי כבל בבאג שהיה פגום (כבל שעלה סכום מטורף של 11 ש"ח). החזרתי אותו לחנות והייתי בטוח שאקבל חדש על המקום. "לא" נאמר לי. "נשלח אותו למעבדה והם יחליטו" :shock:.

לא עזרו נסיונות השכנוע שלי כמו גם ההסבר המאוד הגיוני של שליחת הכבל לבן שמן + בדיקת טכנאי שיגלה שהוא פגום יעלה להם הרבה יותר מ 11 שקלים מזורגגים.

לא עזר וגם הכבל השני שקיבלתי (לאחר כשבוע) התגלה כפגום.

כאן כבר חטפתי את הג'ננה ויצרתי קשר עם מנכ"ל באג, שדיבר איתי ברמה של נער בן 16. הרמתי ידיים. אם ככה נראה הראש מה הפלא שכל הגוף רקוב? מאז אני לא קונה שום דבר בבאג (ודוגרי? בעידן ה EBAY אני מתפלא שהרשת הזו עדיין קיימת).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעבר, רכשתי אוזניות באחת מחנויות הרשת. האוזניות היו די יקרות וזו הייתה החלטה פזיזה. בערב, סתם מתוך סקרנות, בדקתי מחירים באינטרנט וגיליתי כי חנות מכובדת ליד ביתי, מוכרת את אותן האוזניות ב-30 אחוזים פחות מהמחיר בבאג. למזלי, לפחות הייתי סבלני ולא פתחתי את האריזה ולמען האמת, אפילו לא הוצאתי את האוזניות מהשקית.

אני לא אוהב לדחות דברים ולכן דאגתי שמישהי תיקח את המוצר יחד עם השקית, חזרה לחנות, יום אחרי. המוכר בחנות רצה לתת לה זיכוי ולא הסכים להחזיר לה את הכסף לכ.א. אחרי דין ודברים, הוא נאות לעשות זאת עם ההסבר "כי יש לך עיינים יפות". לצערי, אני שמעתי את כל השיחה בטלפון ולא הייתי נוכח במקום. סביר להניח שאם הייתי שם, הייתי יוצא בליווי מאבטחים (אני לא ביריון, אבל יש גבול לכל דבר).

לצערי, הבחורה לא זכרה את שמו של הנציג והעדיפה לעזוב זאת. אני רציתי לחזור לשם ע"מ לקחת את שם הנציג ולהתלונן לשירות לקוחות.

זהו לא סוד שלבאג יש הרבה מתחרים, מאופיס דיפו עד BIGBOX. מבחינת שירות לקוחות? אפילו מקום אחרון לא מגיע להם, אבל הם שם.

כפי שניתן להבין, לשם אני לא חזרתי ולא אחזור.

• תוכן חדש...