Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו נחשפנו לא פעם להתעללויות קשות בבע"ח ,אבל המקרה הזה עולה על כל המקרים כי הוא סוג של "פטיש" , מה שאומר שיש סוג של "תרבות" מאחורי המעשים ושיש אנשים שזה גורם להם להנאה או גירוי. מדובר בתופעה מזעזעת שנקראת “Crush Fetish” זה ללא ספק השיא של התעללות ומסתבר שיש לא מעט סרטונים ותמונות של דברים כאלו ברשת.

מדובר בנשים שפשוט מועכות יצורים חמודים כגון ארנבים, וכאן נראה לי שאין צורך להרחיב.

בכוונה אני לא מצרף סרטון או תמונות להודעה הזאת , לא כל אחד יכול להחשף לדברים כאלו.

למי שבחר כן לראות דוגמא לפטיש הנוראי הזה מצורף קישור למטה , תמונות וסרטונים קשים לצפייה.

http://blog.asiantown.net/-/3946/Chinese_girls_crush_rabbits_to_death__the_truth_behind_the_scene.html

מיותר לציין מה אני מרגיש כלפי אותם נשים ומה אני חושב שצריך לעשות להם.

גם התגובות הכי עדינות שיש לי לגביי אותן נשים יגרמו להרחקתי לצמיתות מהפורום.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העמים האסייתיים ידועים לשמצה ביחסם לבע"ח. חבר טוב שלי שחזר מסיור לימודי בסין סיפר לי כל מיני זוועות שהסינים עושים לבע"ח כדרך שבשגרה. זה חלק מהתרבות שלהם ונראה להם כדבר הלגיטימי ביותר לעשות.

אני באופן אישי משתדל לצמצם למינימום האפשרי את רכישת המוצרים שמוצאם בסין, בין היתר בגלל הסיבה הזאת (ויש עוד כמה סיבות ששרשור זה הוא לא המקום לפרטן).

למרבה הצער - גן שלנו וגם של החיות האומללות, אין לנו מה לעשות בנדון. השלטונות, למיטב ידיעתי, לא אוסרים שם מעשים שכאלה, וכשזה המצב, לנו נותר רק לראות, לבכות ולאחל להם שיום יבוא והם יזכו לחוות את אותם ייסורי תופת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טיפשי מאוד, לא מצליח להבין מה ההנאה שאפשר להפיק מהדבר הזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

פשוט מגעיל, חולני ופסיכוטי.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

העולם הזה נהייה מקום מגעיל ביותר, זה נראה שיש יותר רע מטוב. אולי הגיע הזמן לארמגדון ( ממש כמו בסרט חוץ מהסוף הטוב ), שהמקום הזה יתנקה קצת ונתחיל מחדש..

ולא ראיתי את הסרטון, שזה נוגע לבעלי חיים יש לי לב חלש מאוד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עין תחת עין, שן תחת שן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
העמים האסייתיים ידועים לשמצה ביחסם לבע"ח.

אז זהו שזה לא רק לבעלי חיים.

היה לא מזמן סרט באחר מערוצי המדע שהראה מה עושים לתינוקות וילדים שנולדים מעבר למכסה המותרת שם.

אני חייב להגיד שזוועה זאת מילה חיוורת וחלשה.

רק דוגמא - הכי פחות זועתית - פשוט זרקו ילדה בת 3 בהרים לגווע ברעב ובקור.

ואלו פקידים ממשלתיים.

עד היום אני לא יכול לשכח את המבט שלה.

פורסם

אני ממש מצטער שראיתי את זה. עד עכשיו היה לי מצב רוח לא רע, עכשיו כבר ממש לא.

לפעמים בורות עדיפה וזו אחת הדוגמאות. אני, לדוגמא, לא ידעתי, כי קיימים כאלו מנהגים.

מאחל להן רק רע.

פורסם
פשוט מגעיל, חולני ופסיכוטי.

זאת בניגוד למנהג המזרח-תיכוני הנאור לחתוך את הZין לתינוק בן 8 ימים, למשל.

כפי שכבר נאמר לא פעם, "פורנוגרפיה זה עניין של גאוגרפיה", אז אל תשפטו את מה שאתם לא מכירים.

כל עוד המנהג הזה נשאר בגבולות האזור שלהם, אין לי בעיה איתו, ואינני רואה למה לכם צריכה להיות.

הביקורת החברתית כלפי השכנים מעבר לים אופיינית למדינות אירופה, לא לישראל.

פורסם

שחותכים לתינוק את הז*ן, זה נקרא ברית מילה,

תקרא קצת יותר על ה"פעולה הברברית" הזו ותבין שהיא מאוד מועילה.

http://www.beok.co.il/Category/Article/1080/%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA+%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%94+%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%AA+%D7%9E%D7%91%D7%98+%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%90%D7%99%D7%AA

ומדברייך אני מבין ,שמותר להתעלל בבעל חיים סתם כי משעמם ,או כי הופכים את זה לתרבות וכולם נוהגים ככה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

דריש, בתור אדם נימול אני יכול להגיד לך שאני לא סבור שעברתי התעללות פיזית כלשהי, בטח לא כזאת ששמה את חיי בסכנה. הורי לא מלו אותי סתם לשם ההנאה, אלא כחלק ממסורת.

הרג החיות כפי שמתואר בשרשור זה, לעומת זאת, נעשה בצורה אכזרית ביותר ולשם הנאת המוציאות להורג. אין שום בסיס לוגי להשוואה שניסית לעשות כאן, ואני כותב לך את זה בתור חילוני מארץ החילונים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בתור אדם נימול אני יכול להגיד לך שאני לא סבור שעברתי התעללות פיזית כלשהי, בטח לא כזאת ששמה את חיי בסכנה.

כנ"ל וכנ"ל. עד כאן אנחנו בהסכמה מלאה.

הורי לא מלו אותי סתם לשם ההנאה, אלא כחלק ממסורת.

יופי, ואצל הסינים יש מסורת להתעלל בחיות, הם לא רואים בזה שום דבר פסול.

לשם הנאה או לא זה כבר שאלה אחרת - לדוגמה, אני מכיר כמה חיילים שהיו מכפכפים ילדים ערבים

בשטחים ובמחסומים לשם הנאה, גם זה כחלק ממסורת, וגם הם לא ראו שום דבר פסול בהתנהגות הזאת.

אני לא טוען שהם מתנהגים למופת, אלא שהם תוצר של סביבתם. במקביל, אני טוען שגם בארץ יש לא מעט

תופעות פסולות, ולפני שאנחנו מתחילים לצקצק בלשוננו על מה שקורה מעבר לים, מן הראוי שניתן את הדעת

קודם על מה שדפוק אצלנו. הרי אנחנו לא אוהבים לשמוע את הצרפתים/שבדים/ספרדים מעבירים ביקורת על

הפעילות שלנו בשטחים, נכון? בעיניי, זה אותו דבר.

זהו, עכשיו אני הולך להתבייש לי.

• תוכן חדש...