Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שלא הולך עם מותגים בכלל, זרקתי את כל הארון שלי ועכשיו אני מחפש איפה לקנות חולצות חדשות.

בעיקרון עד היום היתי הולך עם חולצות לא יקרות (סביב 50 שקלים לחולצה) כי תמיד היתה לי בעיה עם הגזרות ולכן העדפתי שלא להשקיע בשמיים בחולצות שממילא לא נוחות. יש חולצות עם בד עבה מאוד או דק מידי עד לרמה של שקוף, ויש חולצות שמרגיש כאילו אתה לובש את החולצה הפוך וכ"ו. ואני מדבר גם עם מותגים כמובן עם בעיות שכאלה.

יש המלצות לחנויות (לא חייב מותגים אבל גם מותגים זה בסדר כי צריך להתפשר) באזור המרכז שמוכרות חולצות נורמליות? חולצות T רגילות עם 100 אחוז כותנה שלא מתכווץ ולא מרגיש כמו לייקרה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קניתי כמה חולצות T של NAUTICA זה מגיע בחבילות של 3, או שחור או לבן, כל שלישייה כזאת עולה 150 ש"ח, חולצות חלקות ופשוטות עם הסמל בצד שמאל למטה, מאוד נוחות וניעמות למגע.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

"טורסו"- רח' דזנגוף 110 ת"א.

T שרטס עם המון סטייל באיכות מצויינת.

הדפסים מקוריים שעוצבו ע"י מעצב במשהו כמו 80 עותקים בלבדלכל חולצה.

המחיר קצת גבוה, משהו כמו 80-90 ש"ח לחולצה, אבל מיוחדות מאוד.

שווה בדיקה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

באתר של טומי מצאתי דברים שנראים נחמד, גם באתר של פוקס (לא שאני אוהב אותם) יש דברים יפים. איזה עוד מותגים נחמדים יש בארץ עם מבחר נורמלי?

הרעיון של טורסו נשמע לי ממש טוב, חולצות זמינות כל השנה.

in the face

with a chair

פורסם

במשביר לצרכן יש עכשיו מבצעים ענקיים של סוף עונה, אפשר למצוא חולצות T ופולו איכותיות של מותגים במחירים מצחיקים של 40-50 ש"ח.

הבעיה שהרוב שם זה 65% פוליאסטר 35% כותנה, מעט חולצות של 100% כותנה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תדרים לצומת ביל"ו. שבת שעברה נכנסתי שם לחנות בקומה שניה (משהו 54) וקניתי חולצות ליוויס ודיזל ב39 שקל ליחידה.

סוף עונה, כידוע.

לגבי חולצות עצמן. אני לא ממליץ על חולצות של גולף. נראות שמעטה אחרי 2 כביסות וגם בדים עבים וגסים.

כנ"ל גם רנואר. פוקס לא דוהות מהר אבל בד עצמו מקבל מין כדוריות כאלה עליו.

פורסם

אתה מתכוון לחנות פקטורי 54?

אתה מתכוון במתחם של בילו סנטר איפה שיש את אייס קנה ובנה?

in the face

with a chair

פורסם

תומר כן זה נשמע ככה - פעם אחרונה שנכנסתי לשם הייתי בטוח שאני באנגלייה מבחינת המחירים - זה נראה לי חנות ממש יקרה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמה יקרה?

אל תשכח שמדובר על פריטי מעצבים ומותגים, זה פשוט חנות שמאגדת בתוכה את כל השמות הגדולים וזה נוח יותר מאשר ללכת ל-10 חנויות של מותגים שונים.

מבחינתי 100 שקלים לחולצה זה קצת גבוה, אבל אם זה באיכות טובה בלי הבעיות שהעליתי בהתחלה, כנראה שאין ברירה.

in the face

with a chair

פורסם

פקטורי 54 ? הבנאדם אמר שהוא מעדיף לא מותגים ואתם הכנסתם אותו להיכל הקודש של המותגים :lol:

כל חולצה שם עולה מינימום 250 שקל והשמים הם הגבול , חנות יקרה בטירוף.

פורסם

אין לי בעיה לקנות מותגים, אבל לא במחירים מופרזים כמו 250 שקלים לחולצה.

למרות שאולי אפשר להזמין מחו"ל במחיר של 30 דולר או 40 דולר לחולצה של ריפליי או טומי :)

in the face

with a chair

פורסם

כן. בדיוק.FACTORY54 זה שם החנות. חולצות T של ליוויס, דיזל וכדומה ב39 שקל. ג'ינס של אינרג'י ב199.

יותר זול רק לגנוב נראה לי.

יצאתי משם עם שקית מלאה בגדים בפחות מ400 שקל שזה מחיר פריט בסוף עונה בחנות הרגילה שלי (ונדום בגן העיר).

• תוכן חדש...