Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ברוח השדרוגים האחרונה ששוררת בפורום

החלטתי גם לשדרג

החלפתי את המגבר הישן שלי ה Rockford P400-4

ושדרגנו ל Genesis ST100 מה אני אגיד לכם המגבר הוא כל מה שרציתי

שיוציא מהמורל הייבריד שלי ולא היה לי עד היום

סוחט את המיץ ממנו בצורה כזאת שלא האמנתי שאפשר לעשות.

תמונות אאעלה מחר בסיום ההתקנה.

ממליץ בחום על המגברים של Genesis.

בנוסף גם הוספתי מונו קטן :evil: Hifonics Btutus BXI1210D.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש, לי אין ניסיון עם מגברי ג'נסיס אבל הרבה חברים בפורום אומרים מניסיון שמורל נשמעים מעולה על מגברי ג'נסיס.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה כמה הפסדתי שלא הגברתי אותם

מלחתחילה עם מגבר כזה צלילים שלא ידעתי שקיימים בכלל

מדהים מדהים מדהים.

שדרוג הבא אני שם ST60 לטוויטרים ואז בכלל אני סוחט את המיץ מהקומפוננט.

כרגע אני שומע את הכל ללא הסאב ומה שיש לי להגיד זה פשוט WOW אין דרך אחרת להגיד את זה.

ממליץ מראש למי שחושב שההיבריד לא צריך הגברה בריאה אז הוא טועה בגדול.

אתם לא יודעים כמה תפסידו מזה שלא תגבירו אותו נכון.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

כן רק לא ידעתי כמה הוא יהיה משמעותי עבורי.

מסתבר שלא היה לי מושג מה אני מפסיד וכמה ההייבריד הוא רמקול מדהים.

הוא לא היה מוציא באס בכלל מהוופר כלל ואני אומר את זה אחרי שאלכס(ALEXANDER80) ישב אצלי באוטו

וגם גיא שומאכר ו RONI P ואמרו שיכול להיות שחיברתי את ה + ו - הפוך בקרוס.

מסתבר שכן חיברתי נכון רק המגבר לא ידע לפתוח אותו.

וזה כן יודע וכלל לא נגעתי בכיוונים הסט חתוך 50 בפנאל ו 63 במגבר וכך היה גם בקודם.

מרגיש כאילו ההיבריד פורח.

פורסם

איש יקר!!! תתחדש, שמח לשמוע שטוב לך!

איזה כיף! אני זוכר טוב מאוד ששמעו אצלך מעולה עוד עם הרוקפורד.. אני מת לשמוע את הסט עכשיו, אולי בשבת אצל אלכס תעשה לנו הדגמה ראשונית. סיימת לכייל?

אגב, כמה עלה המונו ה"קטן"? (אפשר בפרטי אם לא מתאים מחירים פה)

ואפרופו שידרוגים ותוספות - הזמנת את השלט הגה לקלריון של הטויוטה ששלחתי לך?

פורסם
כן רק לא ידעתי כמה הוא יהיה משמעותי עבורי.

מסתבר שלא היה לי מושג מה אני מפסיד וכמה ההייבריד הוא רמקול מדהים.

הוא לא היה מוציא באס בכלל מהוופר כלל ואני אומר את זה אחרי שאלכס(ALEXANDER80) ישב אצלי באוטו

וגם גיא שומאכר ו RONI P ואמרו שיכול להיות שחיברתי את ה + ו - הפוך בקרוס.

מסתבר שכן חיברתי נכון רק המגבר לא ידע לפתוח אותו.

וזה כן יודע וכלל לא נגעתי בכיוונים הסט חתוך 50 בפנאל ו 63 במגבר וכך היה גם בקודם.

מרגיש כאילו ההיבריד פורח.

א. - אין ספק שזה מגבר ליגה - תתחדש, אתה כבר נהנה...

ב. אני מצטער להיות האיש הרע - אבל יכול להיות שאלכס ורוני בכל זאת צדקו וזה עדיין לא קשור (קשור בעקיפין - תיכף אסביר) למגבר...

מה שקורה זה שבמגברים בדרך כלל יש קרוס אוברים גם כן, לכל קרוס יש סלופ - אם יש הבדל של 12DB בין הסלופ של המגבר הקודם למגבר הנוכחי, הג'נסיס, אז אתה הפכת פאזה בלי לדעת ויכול להיות שהיפוך של פאזה במגבר הקודם היה מצמצם לך את הפער בשמע בין שני המגברים הללו בצורה כזו שזה לא הכמות של הבאס שהיתה משתפרת אלא הדיוק שלו בעיקר...

חומר למחשבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סורי אני לא יכול לקחת את הקרדיט ,אני רק אמרתי תנסה בי אמפ.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

יש הבדל בין חיבור חשמלי נכון, לבין חיבור פאזה נכון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סלופ משפיע על הפאזה בין רמקולים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יש הבדל בין חיבור חשמלי נכון, לבין חיבור פאזה נכון.

אכן, יש הבדל.

אבל הפרש של 12 DB בין סלופ אחד לסלופ שני בין מידבאסים וסאבוופר הוא מספיק בכדי לבטל את אפקט הביטול... וזה מה שכנראה קרה שם.

לא כנראה - אני בטוח שזה מה שקרה שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...