Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למשהו עוד יש ספק בקשר לאמינות של הDSG? יש לציין שמדובר רק על DSG7

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה דווקא בגלל החום הישראלי? אשמח לסריקה של הכתבה.

משתתף בצערו של מי שקנה את הרכב במיטב כספו ונתקע רק עם שנתיים אחריות.

פורסם

בדור 4 היתה בעייה של התחממות ונפתרה עם הוספת קולר לגיר.

שווה לחכות לתשובה יותר טכנית אולי מרון שיתן פרטים יותר מדויקים.

** ממה שקראתי התקלה שביצעו בגללה ריקול בצפון אמריקה בגלל חישן טמפרטורה בגיר DSG

קובי

:-)

פורסם

מבחר ציטוטים מהכתבה:

"התיבה הרובוטית כפולת המצמדים המהוללת של פולקסווגן, סקודה, וסיאט, DGS, לא מגיבה טוב לחום הישראלי. מאות מצמדים הוחלפו בגלל רעידות. היבואן: הארכנו האחריות לגיר ל-5 שנים או 150 אלף ק"מ, המצמדים החדשים פותרים את הבעיה".

"לפי צ'מפיון, המכוניות שמגיעות כעת לארץ כבר מצוידות במצמדים החדשים, שפחות רגישים לחום וללחות. במכוניות אחרות יוחלפו המצמדים אם תתגלה בהם התקלה".

"האחריות תחול על כל רכב שמצויד בגיר, בין אם הוחלפו בו כבר המצמדים ובין אם לאו. אנחנו רוצים לאפשר ללקוחות להמשיך לנסוע בראש שקט, בלי לחשוש מהמחיר שיצטרכו לשלם גם אם ברכבם תתגלה התקלה בעתיד".

"כמו כן החברה מעמידה לרשות בעל הרכב רכב חלופי למשך תקופת התיקון".

(כתבתו של בני ברק)

קודם כל, היבואן לוקח אחריות, שזה כבר בסדר.

מאחר והאחריות הוארכה ל-5 שנים, מי שעד אז לא יתקל בבעיה, כנראה ששפר עליו גורלו ואצלו זה תקין.

אפשר להוריד קצת את רמת ה"עליהום".

(הייתי סורק את הכתבה ברצון, אבל בשל זכויות יוצרים אני מנוע מכך)

(להבדיל מהאישור שיש לי מאודי עציון לגבי כתבותיו, שאני סורק אותן לפורום רכב ב-ynet).

פורסם

כל הכבוד שהיבואן לוקח אחריות ומאריך את הטיפול והאחריות ל 5 שנים על הגיר.

במשפחתי יש טוראן עם DSG וגם גולף עם DSG

קובי

:-)

פורסם

איך אני אוהב את הכתבות של העיתונאים שעובדים בצמוד ליבואני רכב וכבר חברים וכותבים את האמת אבל בעדינות ,מה נכתוב שיש פגם בתיבת הילוכים,נאשים את מזג האוויר בישראל ,נאשים את הדלק ,נאשים את המוסכניקים של יודעים לטפל ברכב .

איזה מזג אוויר יש בכול מדינות המזרח התיכון ששונה מישראל ,למה גם חבר שלי שיש לו רכב כזה בטקסס סבל מאותה בעיה עד שהחזיר את האוטו לסוכנות ,לא רוצה לחשוב מה יקרה למחירון של המכוניות האילו שיצאו מאחריות ,מי יקנה אוטו שכול רגע יכול לקבל הפתעה כזו יקרה יחד איתו .תשאלו נהגי מוניות מה דעתם לגבי הגיר וכמה פעמים הוחלף ותבינו את גודל הבעיה,שבוע שעבר נסעתי במונית שאמר לי שעד 100.000 ק"מ הוחלף פעמיים הגיר .

פורסם

חבר שלי עם פולו 1.2 נתקל בתופעה המדוברת (מעין רעידה קטנה בהעברה בין ראשון לשני בתנאים מסוימים), הוא ניגש למוסך ושם אמרו לו שמדובר בקלאצ'ים של התיבה ובפולקסווגן הוציאו חלק משופר. החליפו לו את החלקים תוך כמה שעות והבעיה נעלמה. אחרי כמה ימים הוא קיבל מצ'מפיון מכתב שבו מאריכים לו את האחריות לחמש שנים או 150,000 קילומטר.אני חושב שבסך הכל מדובר בצעד חיובי לצ'מפיון - זה שהם לא מתכחשים כמו יבואנים אחרים (לא חסרות דוגמאות) ומאריכים את האחריות מעיד על שירות טוב מבחינתי.

We are the Human Race

פורסם

קראתי את הכתבה ולטובת מי שלא קרא מדובר בתופעה שהתגלתה בין ההילוך הראשון לשני באחוזים בודדים מהמכוניות שנמכרו בארץ (כמה מאות מכוניות מתוך 35000 מכוניות שנמכרו עם DSG7 ). כנראה שהתופעה נגרמת כתוצאה מהשפעה של החום והלחות הקשים בישראל. כשהצטברו תלונות, צ'מפיון פנו ליצרן וכיום ישנה גרסה משודרגת שפותרת את הבעיה והמצמדים מוחלפים על חשבון היבואן. היה פער של כמה חודשים עד שהיצרן בגרמניה סיפקאת הפתרון והחלפים ולכן היו מקרים בהם היה צורך להעמיד מכוניות אבל כיום אומר מנהל השרות הארצי שאין אף מכונית אצלם במוסכים שמחכה לתיקון והפער נסגר. במכוניות החדשות שמגיעות כיום המערכת כבר משודרגת ובאלה הקימות בארץ היכן שתתגלה הבעיה המערכת תוחלף. היצרן מסר כי מאחר ולא מדובר בתקלה בטיחותית לא היה צורך בקריאה לתיקון (ריקול) והוא מגבה את היבואן בישראל בחלפים והארכת האחריות לחמש שנים. צ'מפיון מסרו בכתבה שאכן האחריות על הגיר הורחבה לחמש שנים, התיקון אורך מספר שעות ומעניקים רכב חלופי במידה ויש צורך בזמן התיקון. זה פחות או יותר מה שיש בכתבה.

בסך הכל מדובר בלקיחת אחריות מלאה של היצרן והיבואן והרחבת האחריות על הגיר לחמש שנים שזה כבר טוב. נראה לי שזה אמור לפתור את הבעיה גם מהצד הטכני כי לפי הכתבה יש פתרון לתיבות התקולות והחדשות כבר משודרגות, וגם יסיר את הדאגה מכל מי שחשש שיצטרך לשאת בעלות כספית הגבוהה של החלפת המצמדים.

פורסם

כרגיל בפולקסווגן, החום הישראלי אשם. הוא היה גם האשם כשחלונות נפלו. שום מכונית אחרת לא רגישה לחום ישראלי חוץ מפולקסווגן. יצרנים בודקים מכוניות במדבריות לוהטות על פני מאות קילומטרים, ו"החום הישראלי" הוא האוייב הכי גדול של ה-DSG?! תירוץ עלוב מאוד.

פורסם

מדהים איך חברים לא חדשים פה בפורום נהנים להציג חצאי אמיתות, רק כדי "לרדת" על רכב שהוא לא שלהם.

היה הורג את פותח השרשור לציין את המידע שפירט פאסאט מתוך הכתבה?

לגופו של עניין - נכון שזה לא נעים, אבל אני לא מכיר אף אחד (!) שהוחלפו לו מצמדים לחדשים והבעיה חזרה. 5 שנות אחריות זה מכובד.

בלי קשר, כותרות עיתונים הן תמיד מוטות מסיבה כזו או אחרת. גם צריך לייצר קוראים וגם יש אג'נדה לקדם. תפסיקו לקרוא עיתונים ולראות חדשות - יהיה לכם הרבה יותר טוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נצטרך לחכות מספר שנים כדי לראות שתיבות דומות וחדשות כמו של פורד ויונדאי אמינות או לא, ואז נראה אם באמת זה כמו שטוענים בצמפיון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האחריות שלוקחים היבואן והיצרן היא חובה מינימלית של גוף שמעוניין להרוויח כסף גם בעתיד.

זה לא "טובה" זה א' ב' של שירות לקוחות, נכון שהתרגלנו לא לקבל את זה אבל כאן לדעתי היצרן נושא בעלויות (ואני מניח שזה לא יקרה רק בארץ ושאר המקומות בעולם גם יזכו לקלאצ' משופר).

מה שמופרך בעייני הוא הסיבה "החום הישראלי.." בישראל לא חם יותר/ לח יותר/ יבש יותר/ משהו יותר משאר העולם, אני יודע שאנחנו אוהבים להיות אור לגויים בהכל אבל סורי, לא במקרה הזה.

כל מי שחושב אחרת מוזמן להוכיח את טענתו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אגב, לדעתי זה פגם בייצור, שבאמת כנראה מושפע מהחום והלחות (או העצבים ;-) ) הישראלים.

העיקר מבחינתי כ"משתמש" הוא שמכירים בפגם הזה, מאריכים את האחריות ומחליפים את החלק.

האם כתוב שם שזה רק במנועים חזקים יחסית? אני לא מכיר כאלה תקלות במנועי ה- 122 (אבל זה כמובן לא אומר שאין - אם למישהו פה יש 122 עם תקלה כזו אשמח לשמוע).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...