Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת Line Driver מ-ebay - משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש ליין דרייבר של שני ערוצים (לסאב), וחשבתי לעשות את ההזמנה מאיביי (כולל משלוח זה יוצא בערך 400 ש"ח. תלוי איזה דגם אני בוחר)

עכשיו אלו השאלות שעלו לי בעקבות הדברים הנ"ל (ובעקבות חיפוש שהרצתי בפורום):

1) מחיר המשלוח גם נכלל במכס?

ראיתי את השרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=289709&highlight=%D7%9E%D7%9B%D7%A1&page=2

הבנתי שמוצרים שערכם פחות מ-50 דולר, לא מחייבים במכס/מע"מ

אבל מה אם המוצר שהזמנתי מוערך בכ-40 דולר למשל, אבל המשלוח עולה גם 40 דולר~

זה גם תופס? איך זה הולך בדיוק?

2) על איזה ליין דרייבר הייתם ממליצים? (בהנחה שהעניין עם ההגבלה של ה-50 דולר אכן נכונה: שלא יעבור את ה-50 דולר)

מה לגבי Phoenix Gold TLD22:

http://global.ebay.com/Phoenix_Gold_TLD22_Car_Audio_8_Volt_Line_Driver_Pre-Amp/290374334274/item

?

תודה רבה.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסכומים האלו שום ליין דרייבר, ליין דרייברים ברמה הזאת יכניסו רק רעש וג'יפה לאות,

מה גורם לך להאמין שאתה בכלל צריך ליין דרייבר ?

פורסם

מצטרף לשאלה של גורל

בנוגע לשאלה 1

המיסים נכללים על עלות החבילה + המשלוח

אז התשובה היא שתשלם מיסים ( 34% ) על הסה"כ ( 80 דולר במקרה שלך )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אם ככה, אני אשקיע יותר (אין טעם לחסוך כמה שקלים במשהו שאחרי זה יוריד מאיכות המערכת)

יש לי HU עם פראווט נמוך מאוד (2.3V) + מונו שעובד בצורה טובה עם מתח שקצת יותר גבוה מהרגיל (Hifonics Brutus BXI 2006D)

מנסיון רב של אנשים עם המגבר הזה (וחלקם גם חבר'ה מהפורום) - הוא יעבוד בצורה טובה יותר עם ליין דרייבר.

עם זאת, אני לא בטוח במאת האחוזים בדברים האלה, כי הנסיון שלי בתחום הוא קטן.

לדעתך אין לי צורך בליין דרייבר?

מה דעתך על זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=295247

משיטוט ברחבי הרשת, הבנתי שאודיו קונטרול מתמחה בצורה טובה בתחום הליין דרייברים.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

יש לך מונו של 1300 וואט, על אלטרנטור מקורי

ואתה חושב שליין דרייבר זאת הבעיה שלך ?

פראווט של 2.3 וולט זה יותר ממספיק כדי להרים כל מגבר שתרצה.

פורסם

מצבר ג'ל של אופטימה ירכש בקרוב, אבל זה לא קשור.

החלק השני שלך עונה לי על השאלה :)

את האמת, כשאני חושב על זה - בסכום של 900 ש"ח~ כבר אפשר להחליף את ה-HU של הפיוניר הזקן שלי למשהו יותר נורמלי.

אגב, למה כן צריך ליין דרייבר אם כן? זה מיותר כמו קבל למשל?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

הליין דרייבר במקרה הזה עלול לעשות פעולה דומה לבאס בוסט אמנם הוא מרים את כל הספקטרום ולא רק בתחום תדר נבחר.

ליין דרייבר איכותי יכול להיות פתרון טוב אם הוא לא מוסיף אחוז עיוות גבוה בניגוד לבאס בוסט.

אבל יש שתי מגבלות -

הראשונה היא סף הרגישות של המגבר לאות נכנסת - אתה צריך לבדוק עד כמה הליין דרייבר מגביר את מתח האות שנכנסת למגבר וגם באיזה יחס אות רעש וכמה אחוז עיוות (בהנחה שהצהרות היצרן לא מנופחות אבל מכשיר של PG אמור להיות במינימום סביר אם לא בהכרח טוב)

השניה היא מערכת החשמל של הרכב שלך שכנראה במילא לא מנצלת את המגבר הזה כמו שאתה חושב. אתה יכול להעלות לו את אות הכניסה אבל מערכת החשמל תספק לו רק את מה שהיא מסוגלת לספק וכל השאר גם יהיה על חשבון המצבר שלך.

יש מצוי יש רצוי ויש בסופו של דבר גם פיצוי... תיקח את זה בחשבון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה סאב יש לו שהוא משתמש במונו שאמור להוציא 1.3 קילו וואט?

אולי הפתרון הנכון יותר יהיה לקנות מונו שמוציא הספק חלש יותר, ינוצל עד הסוף ובעצם ירים את הסאב הרבה יותר טוב והרבה יותר נכון?

אולי אז באמת יהיה רעיון חכם להוסיף ליין דרייבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכל חוזר בסופו של דבר (בין אם רוצים או לא) לעניין מערכת החשמל של הרכב.

אני אדחה לעת עתה את רכישת הליין דרייבר/HU

ואני ארכוש בהקדם את מצבר האופטימה העתידי, אני מניח שרק זה יוכל לפתוח בפני את הדלתות למערכות חזקות יותר מהממוצע.

אני אסטה מעט מנושא השרשור המקורי, ואני אתייחס לעניין המצבר:

במה שונה מצבר חדש (מצברי הג'ל השונים לצורך העניין) מאלטרנטור משופץ/משודרג?

מה עדיף? (לצרכי הסאונד ברכב, אם זה משנה בכלל)

דבר נוסף, התקציב שלי למצבר חדש הוא באזור ה-1500 ש"ח~

הבנתי שזה פחות או יותר המחיר המינימלי למצבר ג'ל חדש.

השאלה היא, כמה אמפר מצבר כזה יספק, והאם הוא יספיק לי למערכת סבירה (הצרכני חשמל העיקריים הם המונו שציינתי + סאב הייפוניקס אולימפוס 1600WRMS ב-1 אוהם)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אלטרנטור חזק עדיף על מצבר פריקה עמוקה

תחשוב על זה ככה :

המערכת שלך היא פרה שאוהבת לאכול תפוחים,

היא אוכלת יותר 120 תפוחים בשעה אחת, מנגד העץ (אלטרנטור) שלך מפיק רק 70\90 תפוחים בשעה,

תוסיף על זה את הארגן(מצבר) שמכיל 60 תפוחים ספייר, זה אומר שאתה בחריגה של 30\50 תפוחים כל שעה,

שורה תחתונה תוך שעה עד שעתיים, המאגר תפוחים (המצבר) יגמר ואתה תשאר בלי תפוחים זמינים,

הוספת ארגז גדול יותר, תגדיל את מאגר התפוחים, אז במקום שעה יקח לשזה שעתיים להגמר, או במקום שעתיים שלוש.

מנגד אם תשדרג את העץ שלך (אלטרנטור), תייצר יותר תפוחים משאתה צריך, ובצורה כזאת לא יחסר לך תפוחים לעולם.

אז לסיכום - תמיד נעדיף אלטרנטור מוגדל על פני מצבר פריקה עמוקה, האידיאל זה שילוב של שניהם כמובן.

פורסם

אל תשכח שבזמן שאתה מוסיף ארגז תפוחים גדול יותר אתה עדיין נמצא עם עץ שצריך להכניס לתוכו תפוחים חדשים ואתה בעצם נשאר אם אותה הבעיה כי עכשיו יקח לעץ שלך יותר זמן למלא את הארגז בתפוחים בגלל שהארגז פשוט גדול יותר...

גורל - הסבר מטמטם

Pioneer TS-X150

פורסם
מצטרף לשאלה של גורל

בנוגע לשאלה 1

המיסים נכללים על עלות החבילה + המשלוח

אז התשובה היא שתשלם מיסים ( 34% ) על הסה"כ ( 80 דולר במקרה שלך )

פשוט לא נכון

אם המוצר עצמו עד 50$, לא משלמים מיסים (כבר היו מספיק דיונים על זה)

רק אם תשלח עם USPS EXPRESS או שירות אקספרס אחר, יקחו לך עוד 35 שח עמילות מכס

פורסם

תומר אתה טועה

באופן רישמי, המכס הוא על מוצר+משלוח, זאת אומרת מוצר של 35 ומשלוח 15 זה 50 דולר יחד.

יתכן ובפועל הם מחליקים דברים, אבל זה המצב,

בקשר לתשלום מכס גם אם עוצרים לך מוצר בגלל שטות אתה משלם עמילות מכס וכל מיני שטויות שמוצאים איך לקחת לך,

זה לא תמיד פשוט

• תוכן חדש...