Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עם מגנזיום,או בלי? דעתכם?[פגו 106]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה,יש לי רכב מסוג פגו 106 ,הרכב בעל גאנטים 13 רגילים וטאסות מכוערות שמבגרות את הרכב. נפלה לידיי הזדמנות להביא (להביא = להפוך לקנייני האישי) רבעיית גאנטים של 205FOREVER במידה זהה למידה שה106 שלי נועלת ובסכום סימלי של 450 שח כולל צמיגים במצב טוב+

קיצר סיטואציה די מפתה ,בכ"א כבר סגרתי עם הבחור ושבוע הבא אני ניפגש עימו לביצוע העיסקה.

עכשיו רציתי לדעת את דעתכם[וטעמכם] מה ניראה חמוד יותר:

בתמונה 1.מוצג הרכב האישי שלי[הכסוף] עם גאנטים פח רגילים וטאסות מכוערות.

בתמונה 2.מוצג רכב זהה לריכבי[בצבע הירוק] עם גאנטים מגנזיום זהים 1:1 למגנזיום שאני הולך להביא.

שוב,מה ניראה חמוד יותר ומוסיף חן לרכב?

תודה מראש8)

P9033026.JPG

Resized e_1_1_1_57195_20070120130133[1].jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסף ,

ביחס לטאסות המזעזעות הללו ( שאת דעתן עליהן נתתי עוד כשרכשת את הרכב ) , סט הג'אנטים סגסוגת הנ"ל עדיף .

עם זאת , הייתי מנסה במקומך , לחפש סט של 106 ( הגיע רק ב - GTI ? ) , אולי XSI ( מתאים ? ) , או לפחות סט ג'אנטים ברזל לבנים של ראלי .

אלו לטעמי תואמים את הרכב בצורה היפה ביותר .

בכל מקרה - שיהיה מזל טוב , ותעדכן ! :)

פורסם

אני מסכימה עם וולו, אם משווים ספציפית את הטסטות שלך ומגנזיום הנ"ל אז עדיף את המגנזיום.

אבל במקומך הייתי מחכה למצוא משהו יותר יפה,כי המגנזיום לא משהו לטעמי.

פורסם
אסף ,

ביחס לטאסות המזעזעות הללו ( שאת דעתן עליהן נתתי עוד כשרכשת את הרכב ) , סט הג'אנטים סגסוגת הנ"ל עדיף .

עם זאת , הייתי מנסה במקומך , לחפש סט של 106 ( הגיע רק ב - GTI ? ) , אולי XSI ( מתאים ? ) , או לפחות סט ג'אנטים ברזל לבנים של ראלי .

אלו לטעמי תואמים את הרכב בצורה היפה ביותר .

בכל מקרה - שיהיה מזל טוב , ותעדכן ! :)

מצאתי כמה של XSI 14 אינץ ,הקטע שרוב הבעלים שלהם רוצים עליהם 800-1000 בלי צמיגים[במקרה הטוב 900-1200 עם צמיגים]לגבי גאנטים שהGTI נועלת ,דורשים עליהם ביד שניה 1500+-,לגבי גאנטים של הראלי,הם לא מתאימים לצבע של הרכב והם לטעמי לא יפים.ככה שהגאנטים של ה205 פוראבר הכי קולעים לי בתקציב ביחס לתמורה שאני מקבל,ועוד עם צמיגים במצב טוב מאד זה בכלל שוווה 450[כבר ניתקלתי ביד שניה באותם גאנטים שדרשו עליהם 600 בלי צמיגים,ככה שנפלתי הפעם טוב].

שוב תודה רבה,ואני יעדכן בהמשך עם תמונות סיכום וחות דעת לאחר ההתקנה.

אני מסכימה עם וולו, אם משווים ספציפית את הטסטות שלך ומגנזיום הנ"ל אז עדיף את המגנזיום.

אבל במקומך הייתי מחכה למצוא משהו יותר יפה,כי המגנזיום לא משהו לטעמי.

למצוא משהו יפה יותר ,משמע לעלות את רף התקציב-דבר שאני לא יכול להרשות לעצמי בתקופה האחרונה.לכן הגעתי לפשרה שהתמורה שלה אל מול מחיר ההשקעה-משתלמת בהחלט!

טאסות נורמליות יותר + השקעה בגומי איכותי יותר

אולי כן ואולי לא,בכ"א במצב הנתון והאישי שלי,אני חולק על דעתך.עדין ההשקעה שציינת לא תהיה הזולה מבניהם אפילו פי 2[טאסות יפות איזור ה100-150 שח+ ,4 צמיגים פשוטים-750 שח,4 צמיגים טובים+ל13 אינץ-900-1000שח]

ב-450 ש"ח? לא הייתי חושב פעמיים. סט צמיגים סבירים יעלה לך פי כמה.

אכן ,כמו שכבר חשבתי .

הינה התמונות של הגאנטים עם הצמיגים שאני קונה.

אגב החברה של הצמיגים היא:COURIER

תודה.

DSC00076.jpg

DSC00077.jpg

DSC00078.jpg

פורסם

אסף ,

אם כך המצב - לך על זה .

עם זאת , אל תוותר על בדיקה של כל הסט בפאנצ'רייה - לוודא שהם שמישים ולא עקומים וכד' .

מברוק . 8-)

פורסם

המחיר ממש סבבה, אבל הג'אנט פחות.

חפש, אולי, את הג'אנט שבא על ה205XRi או ג'אנט של 106 XSI. לדעתי הם יפים ומתאימים הרבה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צבי,האמן לי שכבר חיפשתי[החל מXSI ועדXRI ולא מעט,לפחות מאז שקניתי את הרכב שזה יוצא כמעט 4 חודשים]אני יודע שהם לא שיא היופי,והגאנטים של הXRI [עם הפחות צלעות] הולמים קצת יותר ,אבל עדין.זאת עיסקה משתלמת ועדין מוסיפה חן לרכב.

אם ידוע לך על עיסקה משתלמת יותר ,עדכן אותי בה"פ[זכור לי שיש לך איזה XRI שמורים בצד לאחר השידרוג לנעלים של הGTI].

פורסם

הג'אנטים הישנים שלי נמכרו כבר מזמן לצבי אחר. אולי הם עדיין ברשותו :roll:

אם אתה מחפש את המשתלם, אני בספק אם תצליח למצוא משהוא משתלם כמו העיסקה הזאת. לדעתי אפשר להשיג רביעיית ג'אנטים יפה יותר במחירים של סביב ה500 ש"ח, ללא צמיגים ועם מעט סבלנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עובדה ש4 חודש לא הצלחתי[וכמו שאתה כבר מכיר אותי,אני באמת חיפשתי].

גם את העיסקה הזאת הבאתי מתחת לאדמה מאיזה חבר שיצא לנו לדבר והוא הביא לי את זה כ"דרך אגב אני מכיר מישהו.."

ככה שלא ניראה לי שב500 שח אני מתארגן על גאנטים יפים יותר,לא פחות מ800 שח אם כבר.

פורסם

אסף

כל מגנזיום לדעתי יותר יפה ומוסיף מאשר טסות (אפילו המסתובבות שמוסיפות 300 כוח סוס או אנא עארף איזה)

בטח שבמחיר הזה ובטח שתוספת צמיגיםץ

וכמו שכבר אמרו פה

תבדוק בפנצ'ריה את טיב הג'אנט.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...