Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כפי שציינתי לפני זמן מה שאמי רוצה ליקנות אחד מהרכבים הללו ואלו הרכבים שעלוב ראשי.

רציתי לשמוע חוות דעת עליהם, מי נוחה יותר,מי טכנולוגית יותר, מי אמינה יותר, בעלת שוק טוב יותר ומי כדאית יותר. רציתי לדעת לגבי התחזוקה שלהם האם היא יותר יקרה משמעותית משל הונדה סיויק 2007 ?

תודה רבה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חשבת על סיריון?

שלום, כפי שציינתי לפני זמן מה שאמי רוצה ליקנות אחד מהרכבים הללו ואלו הרכבים שעלוב ראשי.

רציתי לשמוע חוות דעת עליהם, מי נוחה יותר,מי טכנולוגית יותר, מי אמינה יותר, בעלת שוק טוב יותר ומי כדאית יותר. רציתי לדעת לגבי התחזוקה שלהם האם היא יותר יקרה משמעותית משל הונדה סיויק 2007 ?

תודה רבה.

פורסם

תודה רבה.

1. ספק שעלויות האחזקה יהיו יקרות יותר משל הסיוויק.

2. שלושתן בסה"כ מכוניות טובות ולא נראה לי כי זו תהיה טעות לרכוש אחת מהן.

3. היאריס עושה את הרושם כמכונית הטובה מבינהן ובעלת השוק הטוב ביותר, אך נשאלת השאלה

האם אמך תסתדר עם הגיר של היאריס (במידה ולא מדובר בדגם הידני) והאם היא מצדיקה את

מחירה. הסוויפט עושה רושם כמכונית שמעניקה את התמורה הנאה ביותר ביחס למחירה. הג'אז

(המבוגרת שבחבורה) על אף איכויותיה נראית לי כלא מצדיקה את מחירה ואם כבר משלמים יותר

מאשר הסוויפט אזי לטעמי עדיף כבר להוציא את האקסטרה כסף על היאריס. לכן בסופו של דבר אם

מדובר ברכב חדש אזי הייתי מתחבט בין היאריס ובין הסוויפט.

נ.ב.

לגבי הסיריון, בהתחשב בהפרש המחירים הקטן שבינה ובין הסוויפט נראה לי כי בכל זאת יש מקום להעדיף את הסוויפט.

פורסם

תודה רבה.

בדקת את האופציה של ניסאן MICRA ?

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

אני בחנתי את האפשרויות לא מזמן ובחרתי בסוויפט, אבל הבחירה היתה מאוד קשה. וכמו בד"כ בבחירות קשות, הסיבה היא שכל המכוניות האלה טובות בערך באותה מידה. אפילו היאריס, שנראית יקרה מהאחרות בהרבה, עלולה להתברר כקרובה אליהן במחיר בטווח הארוך, משום שצריכת הדלק בה נמוכה יותר (בגלל הגיר האוטומטי והמנוע 1.3). (לא לטעות - היאריס יקרה יותר גם בטווח הארוך, אבל לא בהפרש עצום).

ממליץ לדבר עם היבואנים לפני ההתלבטות: לפי מה שהבנתי, יש בעיות באספקה של חלקן (ליאריס זמן הספקה של חודשים ארוכים, ולגבי הסוויפט אמרו לי שיש להם בעיה של מכסות שעלולה לגרום לבעיה באספקה עד ינואר). ובכל מקרה, נראה לי שכל החלטה היא טובה.

פורסם

חיסרון אחד בולט ביאריס זה הבגאז' הנורא קטן שלה... שאי אפשר להכניס בו כלום. לעומת האחרות שיש להם בגאז' קטן אבל עדיין אפשר להשתמש בו.

למה שלא תבדוק לגבי האופל קורסה? זה אוטו שבאותו תווך מחיר, ואמין מאוד...

סם.

פורסם

שכנה שלי רכשה את הסוויפט החדשה הרכב פשוט נראה מצויין !

אני מניח שזה עניין של טעם אבל אם למראה חיצוני יש משמעות בעינייך לדעתי הסוויפט לוקחת בגדול

לגבי היאריס יש לה תיבה רובוטית (ספק אוטו' ספק ידנית) חסכונית למדי

פורסם

משום מה הכתבה לא עולה... מדובר בעיתון דה מארקר של היום שפורסם באינטרנט. באגף רכב. יש כתבה על מכוניות יפניות קטנות.

פורסם
משום מה הכתבה לא עולה... מדובר בעיתון דה מארקר של היום שפורסם באינטרנט. באגף רכב. יש כתבה על מכוניות יפניות קטנות.

הנה קישור לכתבה:

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?fromHasot=true&ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20060627_731715.xml&origin=ibo&layer=car&layer2=&layer3=

יום טוב

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אממ..

ראשית אופל מאבד שוק מהיר מאוד בישראל ולכן לא תהווה אופציה טובה.

הצריכת דלק ושל הסוויפט שווה לסיויק אף על פי שיש לה מנוע 1.5 ולסיויק 1.8.

בקשר לסוויפט התאכזבתי מהתצרוכת דלק שלה, ציפיתי למשהו יותר חסכוני בשביל מנוע 1.5 לרכב קל מישקל כזה אבל עדיין היא ניראת מהחלט מצויינת, רציתי לדעת אם היא מרווחת יותר מהאחרות בנוגע לתא הנוסעים ובנוגע להחזקה שלה,טיפולים וביטוחים והאם אם עפ"י התחזית תאבד ערך שוק גבוה יותר מאשר היאריס/ג'אז הוא שתרד ברמה רגילה כמו כולם , כי אני מפחד יום אחד להיתקע איתה :|

בקשר לסיריון אופציה טובה וזולה אבל היא נראת לי פשוטה מדיי ואני מפחד שתאבד שוק :|

אגב לגבי היאריס אני לא יודע למה התכוונתם (לגבי הגיר) אמא שלי מחפשת רכב אוטומטי רגיל, פשוט להכניס להילוך D וללחוץ על הגז :) היא לא מבינה בקיקושים היא מחפשת משהו פשוט.

לגבי הסיויק זה נכון שהמושבים שלה לא נוחים ?

תודה רבה על התגובות.

פורסם

איך סיוויק 2007 שנמצאת ברף העליון של המשפחתיות הזולות (יחד עם הגולף) מבחינת מחירים מקבלת כאן השוואה עם מכוניות של 30-40 אלף ש"ח פחות?

**לא נהגתי על הסוויפט, לא ראיתי אותה במציאות, לא נכנסתי לאולם התצוגה של סוזקי ולכן אני לא אחווה את דעתי עלייה ואשאיר זאת לאנשים שמכירים את הרכב יותר טוב ממני, החוות דעת למטה מתחייסת רק ליאריס ולג'אז שאותן אני מכיר קצת יותר מקרוב.

היאריס החדשה נראת מצויין, נוסעת אחלה, קח בחשבון את השטויות שיש ליבואני טויטה כשיקול (בירושלים לפחות אין יחס ללקוח, ובקשר לכל שאר הדברים אתה צריך לשלם בערך על כל דבר מה שמביא את המכונית למחיר גבוה מאוד) הונדה ג'אז מניסיון אני יודע שהיא נחטפת בשוק היד2, חודשיים אני ניסיתי למצוא לנו סופר-מיני משומשת ג'אז לא היו!

אם היינו מדברים על אותן מכוניות בשוק יד2, 2007 בלי ק"מ - הייתי אומר יאירס.

רק בגלל שאני חושב על השירות הגרוע של טויטה שאתם תצטרכו לעבוד איתם והזמני אספקה המגוחכים שלהם (בערך זמן נסיעה מיפן ולא זמן שיט במעבורת) הייתי פוזל לכיוון של הג'אז (יש לשכנה ידנית, טוענת שהיא תותחית בדלק..., נוסעת חמוד ביותר!) מה גם שהונדה הרבה הרבה יותר נחמדים ללקוח ובאים לקראתו.

מה עם הפולו ?

פורסם

אני גר ברחובות וסוכנות זיני מכירה את משפחתי מצויין אף פעם לא הייתה לנו תקרית לא נעימה איתם.. כככה שאין ביעות ביבואנים בקשר ליאריס דיברתי על הגיר ולא הסבירו לי לגביו

בקשר לג'אז אופציה טובה אני שוקל אותה למרות שהמחיר ניראה מוגזם אני מחפש עוד דיעות

תודה

פורסם

אימא ז'יזל לא תאהב את היאריס לפי דעתי, ולמה לקנות אותה שיש את הסיריון עם אותו מנוע בפחות 27 אלף שקל ?!

אני הייתי הולך או על ההונדה סיוויק החדשה או על הסוויפט, זהו

• תוכן חדש...