Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנפט מתרסק

roslan1984
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 398
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באמת נראה לך שמחיר הליטר ירד מתחת ל-6 שקלים?

האמת ממש לא נראה לי ...

(חודש שעבר הורידו מחירי דלק בארה''ב משהו כמו 15% בארץ רק 5% )

כל מיני תירוצים כמו הדולר נמוך וכו'

פורסם

כן!

זה בדיוק כמו שבזמנו לא האמינו שהדולר ירד מתחת ל 4 ש"ח...וכולם זוכרים כיצד זה נגמר.

הנפט נסחר במחיר לא ריאלי כבר כמה חודשים.

קראתי שהוא ירד עוד (70~) וזה נשמע לי סביר.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

בחודש שעבר הורידו רק 5% כי הדולר עלה בכ-8% בחודשיים וקיזז חלק ניכר מהירידה במחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עד שהבנזין לא יגיע ל5 שקל מקסימום, אני לא קורא לזה הוזלה או ריסוק!:shock::shock:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
עד שהבנזין לא יגיע ל5 שקל מקסימום, אני לא קורא לזה הוזלה או ריסוק!:shock::shock:

דיברתי על מחיר נפט בעולם

לא על מחיר בנזין בארץ

נא לא להתבלבל

:lol:

פורסם

התכוונתי שאתה לא יכול לפתוח עאן שירשור לגבי מחירי הנפט בעולם ולצפות שלא ידברו על מחירי הדלק בארץ

זה הוא לך ביחד ובייחוד כאן בפורום...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כמה דברים:

- כמובן שאם מחיר הנפט הנוכחי יישמר (ואולי ירד עוד :-P ) - תהייה ירידה במחיר הבנזין בישראל בחודש הבא.

יש להביא בחשבון שמחיר הנפט מהווה רק חלק ממחיר הבנזין (ישנן עלויות הובלה, זיקוק ומיסים שלא תלויות במחיר הנפט) ולכן רק חלק משיעור ההוזלה שבנפט יגיע למחיר הבנזין.

אפשר להגדיר זאת גם אחרת: שיעור ההוזלה יגיע במלואו למרכיב עלות הנפט, שאר העלויות לא יושפעו מכך.

- ולספקולנטים לא תהייה תקווה.

על כל חבית נפט "אמיתית" ישנן 18 חביות נפט שנסחרות כאופציה. הספקולנטים הם אלה שהטיסו למעלה את מחיר הנפט והם אלה שהולכים לאבד את המכנסיים שלהם ( :lol: ).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...