Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שבת שלום.

עכשיו אני כבר הרבה זמן מחפש רכב.

עכשיו עברו לי בראש הרבה דברים.

אבל מה שאני לא מתפשר עליו זה עוצמה גודל ונוחות.

התקציב שלי דיי דל. (עד 30K)

אבל יש הרבה מכוניות יפות גדולות וחזקות במחיר הזה.

אולי מכוניות שחלקיהם יקרים.

או שלא שווה להחזיק אותם.

אבל מה לעשות זה מה שיש אני לא מוכן להתפשר.

פשוט רציתי להבהיר לכל אלה שרצו להגיד את זה.

פשוט רציתי שתעזרו לי להגיע להחלטה של הרכב הכי נורמלי מבין כולם.

האפשרויות הם כאלה...

אלפא רומאו 164L שנת 93, 94... יש במחירים האלה

אלפא 164 סופר 93..... אפשר למצוא.

רובר 620 LUX שנת 95.

רובר 620 שנת 97.

רובר 620 TURBO שנת 97... אגב מאחורי הרכב הזה יש סיפור.

מצאתי זקן שרוצה להתפטר מהאוטו מכיוון שהרכב של הבן שלו והוא נמצא בחו"ל לתקופה ארוכה.

אין לי מושג מה המחירון של הרכב... אבל מכיוון שהשוק של רובר נפל לרצפה אפילו קרוב למחירון לא יציעו לו.

האם אפשר להוציא את הרכב בסביבות ה25K?

הונדה אקורד שנת 94.

קרייזלר סטרטוס שנת 96.

שברולט מונטה קרלו שנת 95, 96... אני מאמין שאפשר למצוא במחיר הזה.

יונדאי סונטה.. 96, 97.

וזה בעיקרון האפשריות.

יש עדיפות רבה לרובר... אבל אני אשמח מאד לקבל תשובות רציניות ולעניין.

תודה רבה לכולם.

ושבת שלום.

ROVER=~~

פורסם

אשכרה אתה חופר לעצמך קבר אה ????????????

אלפא 164 !!???

רובר 620 !!!????

שברולט, קרייזלר ?????????

מה נפל עליך אחי?

אנשים מתרחקים כמו מאש מהרכבים האלה ואתה עוד מחפש???

בזמנו המלצתי לך על הלנצ'יה של KOBAI (גם עכשיו) אבל רק עקב העובדה שהיא שמורה ללא פשרות אבל למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה ????

אתה יודע כמה עולים החלקים לאלפא לדוגמא?

הייתה לי כזאת ולהחליף פילטר אוויר לקח יומיים כי לא היה את החלק בכל אשדוד !!!!

תקנה איזה אימפרזה 95-96 תשפצר אותה וסע לשלום. מה אתה צריך את הדאווין הזה? זה ממש לא אין עכשיו גם ככה. אל תכעס עליי אבל אני אומר את זה לטובתך !!!

תעשה חושבין

פורסם
רובר 620 TURBO שנת 97... אגב מאחורי הרכב הזה יש סיפור.

מצאתי זקן שרוצה להתפטר מהאוטו מכיוון שהרכב של הבן שלו והוא נמצא בחו"ל לתקופה ארוכה.

אין לי מושג מה המחירון של הרכב... אבל מכיוון שהשוק של רובר נפל לרצפה אפילו קרוב למחירון לא יציעו לו.

סוחר!

שיספר את הסיפורים האלו אתה יודע למי...

פורסם
סוחר!

שיספר את הסיפורים האלו אתה יודע למי...

כן...... אולי.

אבל כמה אותו כזה עולה? בערך?

כמה הוא שווה?

ROVER=~~

פורסם
אשכרה אתה חופר לעצמך קבר אה ????????????

אלפא 164 !!???

רובר 620 !!!????

שברולט, קרייזלר ?????????

מה נפל עליך אחי?

אנשים מתרחקים כמו מאש מהרכבים האלה ואתה עוד מחפש???

בזמנו המלצתי לך על הלנצ'יה של KOBAI (גם עכשיו) אבל רק עקב העובדה שהיא שמורה ללא פשרות אבל למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה ????

אתה יודע כמה עולים החלקים לאלפא לדוגמא?

הייתה לי כזאת ולהחליף פילטר אוויר לקח יומיים כי לא היה את החלק בכל אשדוד !!!!

תקנה איזה אימפרזה 95-96 תשפצר אותה וסע לשלום. מה אתה צריך את הדאווין הזה? זה ממש לא אין עכשיו גם ככה. אל תכעס עליי אבל אני אומר את זה לטובתך !!!

תעשה חושבין

נכון.

לפי דעתי בכלל מיותר הקטע הזה של מכונית. זה כבר מזמן לא אין. אתה יודע כמה עולה דלק לדוגמא ? מה אתה צריך את זה. תקנה אופניים. הכי טוב. גם זול. גם לא יקר. וגם בלי פוזה שכבר לא אין. אגב, אופניים זה מאוד אין. כולם נוסעים באופניים. או ברולר בליידס. אהה לא, זה לא אין. אבל לפחות לאופניים לא תצטרך לחפש פילטר אוויר יומיים, כי יש אופניים באשדוד ! וגם אין פילטר אוויר באופניים. תעשיי חושבין. אני אומר את זה לטובתך. אני מכיר אותך. אני אוהב אותך. אני אפילו מוכן להמליץ לך על רכב של חבר שלי ששמור ללא פשרות. אבל עזוב. קנה אופניים.

בקיצר, אם אתה חושב שלקחת הכל בחשבון, אתה כבר ילד ויכול להחליט לבד !

סיפור הרובר נשמע לי טיפל'ה מצוץ מהאצבע.

אני מאוד נהנה מהאלפא שלי. אתה יודע למה אני מוכר. אני אפילו מצאתי פילטר אויר באותו יום שרציתי להחליף אותו. אפילו מקורי. וגם חליפי.

אתה יודע איזה קניתי.

יונדאי סונטה ?!?!

אפשר לדעת מה אתה מחפש מהאוטו ? סתם הרבה פח ?!?! להגיד אלפא 164 סופר ויונדאי סונטה באותו משפט זה כמעט פשע בהרבה מדינות.

תבדוק במחירון ואל תתקמצן על שיחת טלפון כי אני לא מעוניין לבזבז את הזמן שלי בייעוץ למישהו שמנחש מחירים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
עכשיו אני כבר הרבה זמן מחפש רכב.
עכשיו אני כבר הרבה זמן...

כל המוסיף גורע.

עכשיו עברו לי בראש הרבה דברים.
מה לקחת...?

בברכה,

גלעד

פורסם

אם האחזקה לא מטרידה אותך אז לדעתי תתמקד ביותר מעניינות:

סאאב 900 טורבו - אוטו מיוחד וחזק.

אלפא 164 שעליה אתה כבר חושב.

ולנצ'יה תמא. לא יודע אם אפשר למצוא כזאת טורבו במצב טוב בתקציב שלך אבל בעיקרון,כמו האלפא זאת גם מכונית נוחה,גדולה ומהירה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

עוד אופציות קצת יותר שפויות מבחינת סחירות הן פורד מונדיאו או סיטרואן קסנטיה, אבל מהרשימה שהצעת הייתי לוקח את ה 620 טורבו, כמובן תחת בדיקה מעמיקה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מכיר תת פורום "טכני אחזקה וטיפולים"?

לא מכיר?

תתחיל...:bad-word:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

המכוניות האלו שציינת, יקרעו לך את החשבון בנק, אתה יודע כמה עולה מקיף לאקורד? יש לך מושג כמה עולה טיפול לסאבב...חבל לך על הזמן.

אני ממליץ, היות ואתה לא מתפשר , ללכת לכיוון טויוטה קרינה 93 או סובארו לגאסי מנוע 2000 או מיצובישי גלאנט מנוע 2000.

אם אין לך בכלל פחד אחזקה, אתה יכול למצא SVX מודל 90-92 מנוע 3000 ויש גם מיצובישי סיגמה מנוע 3000, אבל קח בחשבון שעלות כל חלק ברכב הזה זו שחיטה,ולך תמצא בכלל משהו שירצה להתעסק איתם....

אם אתה כבר הולך על הליין הזה של המכוניות,אז לך לכיוון יפניות , לפחות שם תהיה לך אחזקה יותר זולה ומשמעותית , פחות תקלות.

פורסם
נכון.

לפי דעתי בכלל מיותר הקטע הזה של מכונית. זה כבר מזמן לא אין. אתה יודע כמה עולה דלק לדוגמא ? מה אתה צריך את זה. תקנה אופניים. הכי טוב. גם זול. גם לא יקר. וגם בלי פוזה שכבר לא אין. אגב, אופניים זה מאוד אין. כולם נוסעים באופניים. או ברולר בליידס. אהה לא, זה לא אין. אבל לפחות לאופניים לא תצטרך לחפש פילטר אוויר יומיים, כי יש אופניים באשדוד ! וגם אין פילטר אוויר באופניים. תעשיי חושבין. אני אומר את זה לטובתך. אני מכיר אותך. אני אוהב אותך. אני אפילו מוכן להמליץ לך על רכב של חבר שלי ששמור ללא פשרות. אבל עזוב. קנה אופניים.

דניאל.

מה לעזאזל אתה מנסה להעביר כאן?

הוא (רון) צודק בכל מילה שהוא אומר !!!

צריך לקרוא בין השורות כלומר למי שאין גב כלכלי לא צריך להחזיק את המכוניות האלה !!!!

הוא מציע לו לקנות אימפרזה זה כבר לא נחשב רכב בעיניך?

ואם הוא מציע לו עדיין להשאר בסגמנט הזה של המכוניות ומציע לו אחת טובה ושמורה מה רע בזה?

בכל זאת אני חושב שרוב המכוניות הללו כבר לא ראויות לקנייה ואני מדבר בתור אחד שיש לו תמא טורבו

פורסם

אתה צריך לקרוא בין השורות!!!

הבחור פתח כבר מספר שרשורים בעניין כולל הודעות פרטיות לחלקינו וקיבל את אותן תשובות!!!

אך הוא ממשיך ומתעקש:mm_nah:

אז מה שדניאל עשה נקרא "סתלבט" בדרכו הייחודית...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...