Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז קודם כל יש לומר שבערך ככה : :-D , אני נראה עכשיו.

למי ששם לב (ולמי שלא) אני כבר הרבה זמן משוטט בפורום הזה ובאחרים במטרה לקבל כמה שיותר דעות הצעות המלצות וכדומה. הכל במטרה להגיע למערכת תקציבית שנשמעת טוב. אז התחלתי עם מגבר פלטינום אודיו V12 שקניתי ב550 ש"ח ורמקולים קדמיים של מורל פולס 6 שקניתי ב470 ש"ח (הכל חדש) שידרגתי את הטוויטרים לדגם הגבוה (MT-2) והכנסתי את הרכב להתקנה. יצאתי עם בניה שנראה בסדר גמור בדלתות התקנת מגבר ללא רעשים או בעיות וחיבור של נגן נייד ישירות למגבר, הכל עבד. אחרי שבועיים של חיפושים נוספים גם מצאתי סאב יד שניה וקרוס, שניהם ביחד עלו לי 500 ש"ח, מדובר על סרווין ווגה HED "12 וקרוס פשוט של רדיו-שק. גם אותם התקנתי (בעצמי :) ) הבעיה הייתה בעיקר בדלתות רועשות מכל מיד שלא במקום וכל שאר האוטו מכל תדר נמוך בעוצמה חזקה, בכל זאת, פיאט אונו...

אז אחרי בערך שבועיים כאלה, קיבלתי בהפתעה תזרים מזומנים. השלב הבא היה איטום וקניה של רדיו דיסק נורמלי. הפעם לא התקמצנתי והלכתי לסאונד FX המדופלמים (ובצדק!). ופה מסתבכת העלילה!

השארתי את האוטו אצלהם מ9 בבוקר, במהלך היום יצא לי לדבר איתם כמה פעמים:

1) השיחה הקשה מכולן, ההתקנה הקודמת נעשה באופן כל כך רשלני שהיה חייב להחליפה, כל הבניה (3 טבעות MDF) הייתה תפוסה רק עם בורג אחד במתכת והשאר רק בקרטון של הדלת! כמו כן הטבעות לא נאטמו כלל (לא לבד ולא כלום) רק נצבעו בשחור עם ספריי. אז נאמר לי שהם צריכים את רשותי לבניה חדשה ונורמלית, כמובן שהסכמתי (אוי כמה שזה השתלם לי :) ).

2) בחירת הרדיו דיסק..בלה בלה בלה... (למען הרקורד, בכל העניין הזה אני כבר מתייעץ איתם שבוע לפחות)

3) אישור לבוא לקחת את האוטו.

הגעתי למקום בשעה 15:00 בערך שעה וקצת אחרי השיחה האחרונה, בדיוק בזמן לראות את דלת ימין גמורה ואת דלת שמאל פתוחה ומלאה בדינאמט! ממש זה כיסה את כל הדלת, פחדתי שלא יספיק. ודלת ימין! באתי וישר נפתח לי הפה! עבודה ברמה פי 100 יותר טובה ממה שהיה! (תמונות מחר אגב) ממש הודהמתי.

טוב, התקינו הכל סיימו הכל סגרו הכל, זמן לכיוונים! שינו את מיקום הטוויטרים הקודם מהדש לקורות וכיווני פאזות. אני ירשום את זה באותיות גדולות למי שלא רואה טוב : כיווני פאזות זה הדבר הכי חשוב!

זה ממש הדהים אותי, הבאס הגיע מקדימה ולא מאחורה! הבמה מקדימה! אפילו המיד מגיע מקדימה! ממש ממש ממוקד. ועכשיו יש לי מיד ואפילו קצת באס מהרמקולים הקדמיים! הם לא רועדים על הקרטון, הם מקובעים היטב! סוף סוף! אז אחרי עוד שעה וחצי שביליתי שם (כיוונים יעוצים הדרכות...) נסעתי הביתה שאוזני מרוצות!

אז לסיכום.

התקנה טובה זה הדבר אולי הכי חשוב במערכת, אין לזלזל בזה אפילו לדקה! לכו תתקינו רק במקום שניתן לסמוך עליו (ראה סאונד FX!).

ונ.ב

שוב פעם תודה ענקית לסאונד FX על כל ההשקעה והאכפתיות!

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הכי הכי חשוב שאתה מרוצה !

כמה שילמת לסאונד FX ?

בקשר לפאזות צודק ב 100 אחוז יש שינוי גדול מאוד !

וזה ידוע שההתקנה זה אחד החלקים הכי חשובים במערכת !

פורסם

תתחדש בחור...

רגע מכל הסיפור חסר לי משהו אחד נשארת עם המגבר ה V12?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

רום כל הכבוד

תתחדש ותהנה

מחר תבריז שום מהלימודים ותבוא איתי לפוקו לקצת התקנות (סאב בידוד ואולי מגבר מונו חדש)

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

באיזה שעה אתה שם?

ובסוף לקחתי רדיו דיסק של JVC 400 עם מתאם לAUX, כולל התקנה (חיבורי RCA וכל מיני דברים) כוללה הכל עלה לי 1300. (אני יודע שברשת הוא עולה 1000, אבל המתאם לבד עולה יותר מ300)

לגבי הבניה וההתקנה: הבניה (אני כל פעם מתפלא מחדש!) עלתה לי 300 ש"ח ושווה כל אגורה! וההתקנה של הדינאמט בדלתות עוד 250, שוב לפי העבודה של עופר שווה כל אגורה!

ויש תיכנונים על מגבר אחר...

כנראה יד שניה, בכל זאת הלך לי כל הכסף :)

אופל קורסה 2003

פורסם

רום אני שם מהבוקר

אולי מ 9-10 בבוקר אני מפקיד את הרכב

ואז אני יקח לפוקו את הרכב לקצת סידורים , ואז חוזר אליהם בצהריים ואשאר עד שיסיימו ואז לאוטופרט

למדידה (פעם עם הסאב הקודם לראות שיפור ופעם עם הסאב החדש )

רמז רמז , סאב זהה למה שהוציא את התוצאה המקסימלית שלהם .

בערך בשעה 15-16 יגיע ההאמר ל S-FX להדגמה ומשם לאוטופרט

זה התיכנון כרגע (ואני ממש מקווה שלא יבריז לי הנהג שלהם )

רום אם אתה מכיר משהו עם רישיון ג תביא אותו איתך .

פורסם

שוב ציטוט סתם

לא יאומן .

כתבו שחור על גבי לבן "כל מי שיעבור "

ומה לעשות אם 10 אנשים יעבור לפי החוקים של עצמם הם יפרדו מ 10 סאבים

פורסם

זה מה שהם אומרים "כל מי שיעבור..."

ואני יגיע רק ב15 ככה אולי קצת קודם...

מעבדה ומבוא מתמטי, אי אפשר להפסיד....

ואתה מחליף סאב תמידית? או רק לבדיקה?

אופל קורסה 2003

פורסם

תלוי איך הוא ישמע

ואיך יהיה האיטום

בעקרון אני דיי אוהב את הצליל שבוקע מהתיבה האטומה של הרוקפורד

נראה איך הוגה וגה

פורסם

כל מה שיש לי לומר זה : בהצלחה!

ומחר אתה לוקח שני סאבים הביתה? או יש לומר שני סאבים וקיט איטום...(סאב של ווגה...)

אופל קורסה 2003

פורסם

חכה עוד הדרך ארוכה לפניינו

בכל מקרה לגבי ההתקנה שלך תזכר מה אמרתי לך אחרי שהחלטת לשפץ מאזדה עם האונו שלך

פורסם

תזכיר לי... לא ממש זוכר :)

ואם אתה מתכוון להיפטר מחלקים אני ידוע כאוסף "גרוטאות" בייחוד אם אתה מתכוון ל"היפטר " מהזטק שלך...

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...