Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ליפני שאתם קופצים ואומרים איזה כפוי טובה,גם לוקחים אותך לארוחת ערב וגם צריך לשלם לך על זה, תדעו שזה כבר פעם שלישית בחודשיים האחרונים שלוקחים אותנו ל"ימי" כיף כאלו.

אנחנו בחנות עובדים מ7:00 עד 17:00, רובנו בעלי משפחות ואין לנו כוח או רצון להשתתף בזה.

פעם ב... זה נחמד.

אבל דיי!

זה גם פוגע במשכורת

מה גם שלפי הבדיקה, לא שילמו לנו.

לקחו אותנו לדוגמא, ליום כיף באיזה פארק מים,עבדנו מ7:00 עד 12:00 , מ12:-- עד 23:30 היינו שם. אמרו לנו לא להחתים יציאה והחתימו לכולם ידנית ב15:30.

מה אומר המחוקק?

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם המעסיק יזמין אותך לחתונה של הבן שלו - גם תבקש להחתים שעון ולקבל שכר?

במקום עבודה (שמשקיע בעובדיו) יש גם יוזמות חברתיות.

תראה את הצד החיובי בזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם מחייבים אותך אז זו עבודה לכל דבר.

מצד שני נכון שאתה יכול ללכת עם הראש בקיר וולקבל את התשלום על הזמן הזה אבל המעסיק לא חייב להחזיק עובד קטנוני.

אנן הינתי דורש את הזמן שהורידו לי ומסתפק בזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

העסק "אפור". המעסיק יכול להזמין אותך לפעילויות רווחה/גיבוש/בילוי מחוץ לשעות העבודה, ללא תשלום שכר. לא מתקבל על הדעת שהמעסיק יזמין אותך לבלות בבריכה על חשבונו, וגם ישלם לך שכר על זה.

מצד שני, אתה רשאי שלא להשתתף בפעילות הזו. ברגע שאתה מחוייב (איך?) להשתתף, לדעתי כללי המשחק משתנים, וזה צריך להחשב כשעות עבודה. גיבווש העובדים, כמו קורס, הדרכה, השתלמות - פעולות שמשפרות את תפקוד הצוות ונעשות ע"ח שעות עבודה.

:turn-l:
פורסם

תשמע, גם אם לא מחייבים אותך ממש, הרי ברור שבעסק קטן עובד שמתחמק כל הזמן מהאירועים האלו - גורם להרגשה לא נעימה אצל המארגנים, לעומת ארגון גדול שאחד היתרונות שלו שאפשר לחמוק בקלות מתחת לראדר.

THAT SAID - אני עובד בארגון גדול ומחכה לצ'ופרים האלה.

מעדיף ערב במיני ישראל מאשר עוד יום במרפאה :|

פורסם

אי אפשר להכריח אותך, אך מצד שני גם לא נהוג לשלם על זה. לא מתאים לך - תתחמק. רק כך בחשבון שמעסיקים רואים בגיבוש כצעד חשוב מאוד (ובצדק), אם תתחמק כל פעם הוא ייראה בך כיצור לא חבורתי וייתכן שיחליט שמקומך לא איתו.

לגבי כך שהחתימו אותכם ידנית כאילו יצאתם יותר מוקדם מהעבודה, הדבר אסור לחלוטין, גם בהסכמה מראש אינני בטוח שהדבר חוקי מכיון שהמעסיק נמצא בצד החזק וברור שלעובד קשה לסרב לו, עד כמה אתה מוכן לריב על כך אם הבוס שלך?

פורסם

למי שהשיב ברוח נגדית לפתוח השרשור- אם הייתי מעסיק הייתי מבין שלעובדים שלי יש חיים מחוץ לעבודה ולא הייתי מחייב לבוא אפילו לאירוע חברה פעם בשנה.

אולי יש עובדים שצריכים לשמור על הילדים והאישה חוזרת מאוחר מהעבודה ואין איפה לשים אותם? הבנתם את הרעיון.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אין שום דבר טוב ב"תהנו בפקודה".

מצד שני, רצוי שתשאף להיות פוליטיקאי טוב אם אתה בקטע של להתקדם בארגון ולדאבונינו זה לפעמים גם כולל השתתפות באירועים מסוג זה.

פורסם

תמיד טוב להשתתף באירועים מהעבודה, מגבש ויעזור לך אם תרצה להתקדם.

אצלנו לא משלמים על ימים כאלו.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

3 פעמים בחודשיים זה המון.

תמיד אפשר להתחמק בעזרת התחיבויות משפחתיות,

במידה ותדירות האירועים גבוהה מדי.

לגבי תשלום - עזוב.

אם יש מספיק עובדים שזה לא מתאים להם - פשוט תתאגדו ותבקשו לדחות למועד מאוחר יותר.

בהנחה שמדובר בחברה נורמלית, יקבלו את התיקון בשמחה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

באמת מסקרן איזה מן סוג של הכרחה זו.

אצלנו ממעטים בימי כיף שכאלה וגם כשיש אין הכרח לבוא. כמובן שכולם עושים את מירב המאמצים להגיע.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

במקום העבודה שלי מלפני שנתיים זה היה חובה להגיע וזה היה מתרחש פעם בחודש לפחות. יש פעמים שאתה מסיים לאכול ופשוט בורח ולא נשאר לאכילות ראש או האירועים היותר המוניים היו הכי כיפים - אתה בא, מראה את הפנים לדמות שצריך (על מנת שלא יקחו ממך מחלה/חופש), מנסה לברר אם יש חלק שבו חוסר נוכחותך תורגש: אם לא, סלאמתק. אם כן, קח את הבאסה בסבבה.

זרקת אותי לסיפור מאותה עבודה. עשו לנו יום העשרה באונ' ת"א עם עוד אנשים שעובדים בתחום דומה לשלנו. מהר מאוד הבנתי מה מתרחש, הרצאות וחפירות אין קץ. היה קשה לברוח כי היו שם כמה עובדים צהובים, אז "התערבבתי" עם כמה סטודנטים שישבו על הדשא ובאלגנטיות יצאתי מהאוניברסיטה - הישר ללונה פארק!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

במקום עבודה (שמשקיע בעובדיו) יש גם יוזמות חברתיות.

תראה את הצד החיובי בזה.

יוזמות חברתיות זה מצויין אבל אם רוצים שהעובדים באמת "יירתמו" לעניין בשמחה- לא על חשבון זמנם הפנוי.

בואו נודה באמת, כשמסתיים יום עבודה- אנחנו רוצים ללכת הביתה, לבלות מעט זמן עם המשפחה ולנוח ולא לבזבז את זה על עוד "ענייני עבודה".

היוזמה מבורכת, לטעמי היה מקום למען אפקטיביות ופוריות היוזמה לקיים אותה על זמן העבודה, לא יקרה כלום אם הוא "יבזבז" לעובדים שעה-שעתיים מזמנם החופשי, אבל 5-6 שעות ועוד בשעות הערב- קצת מוגזם לטעמי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

במקופהעבודה שלי נהוג לצאת ל"טיול שנתי" פעם (ולעתים פעמיים) בשנה. הענין הוא שאני מחלק את זמני בין כמה מחלקות, שבכל אחת מצפים ממני להצטרף לטיול שלה. מה לעשות - אין לי יחסי חברות קרובים עם שאר העובדים, וכדי להנות מטיול אני רוצה את אשתי לידי. לעתים אני מצליח לחמוק על בתואנה עבודה חיונית במחלקה אחרת, לעתים אני נאלץ לסבול את הטיול. בכל מקרה - מורידים לי יום חופש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...