Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמרטפון Hisense U2, למישהו יש במקרה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפרט עצמו בסיסי, אבל לא יותר בסיסי מה-Defy שיש לי היום (למעשה, אולי הוא אפילו יותר טוב).

היתרון: דאבל סים, מחיר.

בכל הביקורות הוא הפתיע לטובה ביחס למחיר. תומך בכל הרשתות, מסך סבבה, יש עברית.

החסרון: גרסת אנדרואיד 2.3.6 ש*כנראה* אינה ניתנת לשידרוג. אומנם ב Defy שלי יש 2.1 (זוועה) אז עדיין יש נקודת זכות למכשיר הזה ביחס ל Defy.

המחיר שלו היום 699 שח. מכל הבחינות הוא בסדר (ככה אומרות הביקורות).

המכשיר גם מגיע עם כרטיס זיכרון 4GB ומסך 4" שנראה טוב.

אשמח לשמוע דיעות מבעלי ניסיון עם המכשיר והאם הוא עדיף על ה Defy. לציין כי מה שבאמת חשוב לי הוא האופציה לשני קווי טלפון בו זמנית במכשיר אחד.

שבוע טוב

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בזאפ אני רואה שהמחיר שלו הוא החל מ 1100 ש"ח.

בעקרון, מכשיר שכזה עם 2.3.6 אבל עם 512 ROM ומעבד 1GHZ אפשרי להפעיל 4.1 אנדרויד לדעתי.

עם ה HD2 שלי הצלחתי, מבחינת חומרה הם דיי דומים ועליו כבר מריצים 4.2.2

צריך רק לראות אם יש תמיכה וקבצים מוכנים באתר של XDA

Opel Adam S 2017

פורסם
בזאפ אני רואה שהמחיר שלו הוא החל מ 1100 ש"ח.

בהום-סנטר הוא נמכר ב 750 ש"ח (ויש מבצע כלשהו, לא בדקתי יסודית, שניתן לקנות אותו גם ב 650 שח).

http://www.homecenter.co.il/product.php?id_product=7910121933

+ הוא כרגע במבצע גם ב"קרביץ" עד יום שני ב 699 ש"ח.

+ הוא כרגע במחיר של 699 ש"ח גם ב TIKCOM.CO.IL

http://www.tikcom.co.il/pl_product~hisenseu2~2~0.htm

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני בד"כ נמנע מפרסום עצמי אבל נראה לי שהדרישה מכוונת בדיוק למכשיר שאני מתחיל לייבא. מדובר במותג חדש בארץ, חברה אנגלית בשם טקמובייל, והדגם הראשון הוא מכשיר דואל סים אנדרואיד 4. מפרט בסיסי שיספיק לרוב הצרכים היומיומיים ומסך "4. אחרי בדיקה אישית של מספר חודשים, אני מרוצה מהאיכות ומתחיל לשווק - יגיע משלוח ראשון בסוף החודש. מחיר צפוי כשמונה מאות שקל.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
בהום-סנטר הוא נמכר ב 750 ש"ח (ויש מבצע כלשהו, לא בדקתי יסודית, שניתן לקנות אותו גם ב 650 שח).

http://www.homecenter.co.il/product.php?id_product=7910121933

+ הוא כרגע במבצע גם ב"קרביץ" עד יום שני ב 699 ש"ח.

+ הוא כרגע במחיר של 699 ש"ח גם ב TIKCOM.CO.IL

http://www.tikcom.co.il/pl_product~hisenseu2~2~0.htm

איציק

מחיר טוב אם כך.

רק הקטע המעצבן של רום ישן, והחלפה עצמאית.

צריך לזכור שבמחיר שכזה המכשיר הוא בינוני מטה למרות שאת החברה עצמה היא דיי מוכרת (לפחות בארץ).

alfa_draco

מכשירים בעילום שם לא מושכים בד"כ קונים..במה מדובר?

Opel Adam S 2017

פורסם

למה "עילום שם"? רשמתי את שם החברה "טקמובייל" וגיגול קל היה מעלה אי אילו פרסומים אודות תחילת השיווק. מן הסתם כשיגיעו פריטים בכמות מסחרית למלאי יהיה פרסום מסיבי יותר.

זה שאני משתדל להצטנע ולא לעשות Hard Sale מעל דפי הפורום לא הופך את החברה לעלומה. זה האתר שלהם www.tecmobile.com הדגם המדובר הוא You 40 ומי שירצה פרטים נוספים מוזמן לפנות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

מצטער - חיפשתי בתור TECH בגוגל.

כמה RAM יש למכשיר? הוא מגיע עם 4.1? מה מהירות המעבד?

להייסנס יש מעבד 1GHZ ומצלמה 5MP, וסוללה קצת יותר חזקה. החסרון היחיד זה גרסת האנדרויד הישנה.

Opel Adam S 2017

פורסם

המכשיר מגיע עם 4.0. מעבד וזכרון כמו של ההייסנס, הסוללה יותר חזקה - 1800 לעומת 1630MAH בהייסנס, ומניסיוני המכשיר באמת מחזיק הרבה זמן עד טעינה.

לפי מה שקראתי ההייסנס גם שוקל יותר (קרוב ל-140 ג') הטקמובייל כ- 90 ג'.

השילוב של משקל קל, סוללה חזקה ודואל סים הופכים אותו מאוד מתאים לנוסעים מתמידים.

פורסם

תודה לכל המגיבים,

הלכתי לראות את המכשיר בחנות, הכנסתי את הסימים שלי למכשיר, דפדפתי בין המסכים, בדקתי דפדפן גלישה, צילמתי קצת וזהו- קניתי. סידרתי לעצמי גם הנחה נוספת דרך הסוכן שמוכר לחנות את המכשיר, ויצא ששילמתי 650 שח.

לציין כי בניגוד לדפיי, המסך של המכשיר בפירוש נוח יותר (בגלל מימדים עדיפים אך לא מוגזמים), גרסת האנדרואיד (למרות שהיא ישנה יחסית) טובה יותר (טוב, זה צפוי... בדפיי יש גרסה 2.1) והוא עובד בצורה פנטסטית יחסית לדפיי.

היתרון של מכשיר אחד במקום שניים הוא פשוט אדיר...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תתחדש :)

תסתכל קצת בפורומים של XDA ותחפש לגבי המכשיר הנ"ל, מצאתי משהו קטן בנוגע להחלפות רומים במכשיר באם תחפוץ בכך

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1728983

בעקרון אומרים שלא ממש התעסקו ברום של המכשיר, וזה אחד הבודדים שמצא.

בכל אופן המכשיר יכול להריץ 4.1 ללא בעיות אני בטוח בזה, כפי שאמרתי אם ה HD2 הישן שלי מצליח אז זה בטוח כן.

Opel Adam S 2017

פורסם
לטעמי חבל...

השוק הסיני היום גועש. אתה יכול לקנות מכשירים עם מפרט של HTC ONE X במחיר של פחות מ-200 דולר.

למכשיר הזה אין DUAL SIM, שהוא יתרון מאוד רציני בשבילי ואפשר לומר הכרחי. אגב, המסך של הנ"ל פשוט ענק וזה סוג של חיסרון עבורי(האידאלי הוא בהחלט באיזור ה 4 אינץ', והמסך של ה Hisense פשוט אידאלי מהבחינה הזו).

למרות הגרסה המיושנת, המכשיר עובד טוב מאוד וכבר התקנתי waze, whatsApp, facebook והכל עובד מצויין ומהר (ביחס לדפיי אליו הייתי רגיל קודם לכן).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני במקרה משתמש במכשיר הנ"ל HTC ONE X והוא מכשיר מעבר לכל ציפיה.

השאלה היא אם אתה צריך סים כפול זה כבר משהו אחר. אני אישית לא היתי מעוניין בדבר כזה אבל אם זה מצורך עבודתך ולולא זה אתה חייב 2 מכשירים אז כמובן אני מבין אותך.

נ.ב אם אינך צריך דבר מעבר לGPS וואטסאפ ופייסבוק אז אין לך למה לעבור גם למכשירים חדישים מעבר לכך, זה יספק לך את הסחורה מעל ומעבר :)

Opel Adam S 2017

פורסם
המכשיר מגיע עם 4.0. מעבד וזכרון כמו של ההייסנס, הסוללה יותר חזקה - 1800 לעומת 1630MAH בהייסנס, ומניסיוני המכשיר באמת מחזיק הרבה זמן עד טעינה.

לפי מה שקראתי ההייסנס גם שוקל יותר (קרוב ל-140 ג') הטקמובייל כ- 90 ג'.

השילוב של משקל קל, סוללה חזקה ודואל סים הופכים אותו מאוד מתאים לנוסעים מתמידים.

כפי שעדכנתי, החזרתי את ההייסנס לאחר שמצאתי אותו לא בשל מבחינת תוכנה וה GPS חלש (עובד, אבל חלש).

אשמח אם תוכל לפרט יותר על המכשיר שאתה מייבא (ראיתי מה יש באתר שלהם) - עם דגש על:

אחריות (כמה זמן, איפה בארץ), שירות תמיכה (במידה ויש לי תקלה, יש עם מי לדבר ?) וכד'.

האם יש חלפים למכשיר הזה או שאתה מייבא רק מכשירים ומחליף בחדש במקרה של תקלה ?

לאור הניסיון שלי עם ההייסנס, לא איכפת לי להתנסות עם מכשיר כזה למשך שבוע-שבועיים אך במידה ולא אהיה מרוצה אני מעדיף שתהיה לי התחייבות להחזר מלא של הכסף (במקום) או תשלום לאחר זמן הניסיון שהוקצב.

עוד דבר, לא פחות חשוב, הוא המצלמה.

אני יודע שב 800 שקל אי אפשר לקבל הכל, אבל בדפיי שלי למשל - איכות הצילום טובה בהרבה ביחס להייסנס, אפילו ששניהם מציגים את אותה כמות מגה פיקסל (ברור שמה שקובע את האיכות זו העדשה ולא המגה פיקסלים).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הטלפונים עם שני הסימים מיועדים לשוק הסיני אז או שהם של חברות סיניות או שמיוצרים באיכות נמוכה בשביל הסינים.

אל תחפש מצלמה איכותית וGPS איכותי בטלפון זול.

tecmobile You 40

3.2MP primary flash camera (by interpolation), 0.3MP secondary camera

עדיף לא לצלם עם כזה דבר

אייל

• תוכן חדש...