Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי גוף דור 4 2000 סמק

נוצר לי במיכל בעיבוי טחינה (שמן גיר+מנוע).

לקחתי את האוטו למוסך ושם נאמר לי שצריך להחליף קולר שמן וקולר גיר

וניקוי המעברים+מיכל עיבוי(זה במקרה והראש מנוע תקין).

לעניות דעתכם כמה אמור לעלות לי התיקון+עבודה+חלקים והאם החלפים הנל יפתרו את התקלה.

בתודה מראש

פורסם

למיטב הבנתי, האטם ראש מנוע נפרץ. אני לא מכיר עוד דרך שדרכם המים והשמן יגולים להתערבב.

כדי לבדוק סופית אם אכן הלך האטם ראש, תניע עם פקק רדיאטור פתוח- אם יש בועות שיוצאות כל הזמן מהפתח אז הלך האטם.

אל תתמהמה עם זה, אתה עלול להסתבך יותר.

פורסם

כלומר לא יכולה להיות אפשרות אחרת לפי מה שאתה אומר אלה רק ראש מנוע.?

מה הדיאגנוסטיקה שנתנה לי לעומת מה שאתה אומר...שונה לחלוטין.

פורסם

ארלה, ברכבים האלו יש אפשרות שיפרץ הקולר שמן ויתערבב עם המים.

לפותח השרשור ,גש למוסך שיבדקו את הקולר במקרה כזה מחליפים שמן גיר ושוטפים את המנוע ומחליפים קולר.

עם אין לך היסטורית התחממות בזמן האחרון אז סביר להניח שזה הקולר גיר.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

תשמע אני ממליץ לך בחום להתקין קולר שמן חיצוני (זה מותקן במקום הקולר המקורי) זה הרבה יותר בריא לגיר וגם עולה פחות. לגבי ההצעה שקיבלת היא ממש מוגזמת..

מאיזה אזור אתה?

פורסם

"טחינה" נגרמת מתערובת של שמן (גיר/מנוע) עם מי הקירור.

איך הם יודעים איזה שמן מתערבב לך עם המים??

לי זה קרה עקב אטם סעפת שנפרץ.

מצד שני, אצלי הטחינה הייתה בפתח מילוי שמן מנוע ולא במיכל העיבוי.

אני רוצה להניח שהמוסך לא מנסה לסבן אותך (אבל לך תדע..), הייתי הולך לבדוק את הרכב במוסך נוסף.

ההוצאה לא קטנה ושווה לקבל חוות דעת שניה.

בנוסף, אחרי שתקבל חוו"ד שניה, שווה לך לעשות סקר שוק (פשוט תתקשר לכמה מוסכים, לאו דווקא של רשת היבואן, ותבקש הצעת מחיר לפי פירוט עבודה וחלקים שתקבל במוסך שבדק את הרכב).

אני חסכתי כך יותר מחצי ממחיר תיקון מסויים שעלותו הייתה אמורה להיות 2500 במוסך יבואן ולבסוף תיקנתי ב-1250 (חלקים מקוריים).

פורסם

תודה לכולם

אומר שהלכתי לאחד המוסכים המומלצים פה באתר

ומהמחיר שקיבלתי.אני מאוד מאוכזב

זה נראה לי משום מה המון כסף לחלקים הנ"ל

מה גם שהוא לא אחד מהמורשים(לא שאני תופס מהם מומחים....במוסך בחולון הם יותר הרסו מאשר תיקנו)

נראה לי כאילו הפציצו אותי...

• תוכן חדש...