Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

STI החדשה כבר פה! עם כוח חמור אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוערת. אין כמו ולא יהיה כמו ה- GT.

:-D

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

התעללות בבעלי חיים.

: (

עצוב לראות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כזה חמור עוד לא ראיתי הרבה זמן.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

רשום בכתבה כך:

משטרת התנועה הארצית הספיקו לראות במהלך פעילותם בכבישים לא מעט דברים לא שגרתיים.

אבל לאחרונה הם נתקלו במחזה נדיר במיוחד - חמור במקום מנוע.

אני חושב שצריך לשנות את השורה הזו ל-"חמור במקום נהג".

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
התעללות בבעלי חיים.

: (

עצוב לראות.

ל'

רק בבעלי חיים? ראית מה הם עשו לDL המסכנה?! חמורים הם לא חיה שעומדת להיכחד מן העולם, בניגוד לDL..

יהי זכרה ברוך. :-(

פורסם

התעללות בבעלי חיים לא חייבת להיות בבעלי חיים נכחדים.

היא יכולה להיות גם על כלבים חתולים וכו'.

לרכב אין מספר, אין מספר שילדה, אני משערת שהוא גנוב, ובמקרה הזה אני יכולה לומר עליו "חתיכת פח".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התעללות אמיתית בחמור זה לקחת בוס-קנה סוף ולתת לו מכות רצח שיפסטן את העליות של נביא מוסא תוך כדי נהמות בכי, כל יום ב5 וחצי בבוקר כשהשמש הייתה יוצאת, הנשמה של החמור הזה גם יצאה מתישהו.

התענוג שמוביל אותך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עובר טסט בשתי שניות כמו גדול! תראו לי בוחן אחד שיהיה מוכן לבדוק לדבר הזה את מערכת הפליטה:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לסובארו הזאת יש בעייה רצינית עם מערכת פליטה, היא לא תעבור בדיקת זיהום אויר. מותר לפלוט רק גרמים ושם רואים לפחות חצי קילו :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...