Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם סוף כל סוף התקנה יצאה לדרך, לאחר התלבטויות מרובות ורכישת חומרים...

HU: Kenwood ddx 5024

comp: Alpine SPS - 171a

Amp: Alpine PDX 4.100

Sub: Infinity kappa perfect 12

חיווט: 4 גייג' Rockford RFK4

RCA: Rockford RFIT16 *2

Speaker wire: 12 gauge Xscorpion

איטום: Caché

היום בבוקר התחלתי בפרוק הדיפונים ברכב (שלקח שעה וחצי בערך, לאחר מכן התכנון איך להעביר את כבל המתח בכמה שפחות סיכונים, הוחלט להשתמש בפתח טכני בצד הרחוק מהמצבר כדי להמנע מקדיחה במקום שלא ידוע מה מאחורה.

הועברו ה RCA וכבל ה REMOTE וכך גם כבלי הרמקולים. העבודה עוד רבה... כמה תמונות שהספקתי לצלם סליחה על האיכות אני יצלם מחר במצלמה נורמלית.

כל הפלסטיקים בחוץ : 20022010117.jpg

20022010118.jpg

הפתח הטכני שמצאתי :20022010116.jpg

החור שצריך היה לקדוח כדי להגיע עליו: 20022010119.jpg

כמובן שהכבל עצמו עובר בשירשור והפתחים נסתמו בעזרת סיליקון.

שאלה שלי היא כזאת, הרמקולים מאחור הם עדיין מחוברים למערכת בצמה, איך עדיף לנתק אותם?, אין אופציה לכבות את המגבר הפנימי ברדיודיסק, פשוט להוציא מהם את החיבורים?

הREMOTE, איך אני מזהה אותו? על הצמה של המערכת היה כבל שלא מחובר לכלום ועליו כתוב, REMOTE.CONT האם זה זה? היה צבעו כחול צהוב.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבודה טובה,מה עם ההמשך של ההתקנה,עם אתה מהצפון ותצתרך עזרה אני אשמח לעזור לך בכיף.

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

זקוק לעזרתכם שוב, היום הורדתי את קורות ה A והוצאתי מהם את הטוויטרים המקורים, אני בדילמה איך לחבר אליהם את החדשים, בעזרת מה? דבק חם? סיליקון?

ומה בדבר החיווט לטוויטר? כל החיווט החדש שלי 12 גייג' אבל החוט שיוצא מהטוויטר דיי מסכן, השאלה הם אני מחבר להחוטים הקיימים בעזררת נעלי כבל או מנסה להלחים לטויטר את ה12 גייג'?

תמונות להמחשה: img0275p.jpg

img0276g.jpg

img0279p.jpg

img0278iq.jpg

פורסם

דבק חם לא יחזיק מעמד בקיץ במיקרה שלך

אתה יכול להישתמש באפוקסי

לגבי החיבור של החוטים אתה יכול להישתמש בסופיות חיבור מהיר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

סליחה על הבורות, מה זה סופיות חיבור מהיר? ו האם אפוקסי דומה לדבק חם בתכונותיו, אני צריך חומר שימלא את החללים הקטנים ויתפוס את הטוויטר?

פורסם

לדעתי , כמו שאמרת או הלחמה או סופיות חיבור מהיר (לדעתי הכוונה לשני פלאגים , אחד זכר שני נקבה נתפסים לחוטים ומתחברים אחד לשני) בנוגע לתפיסת טוויטר, הייתי מנסה להדביק חתיכת ספוג קשה יחסית לאחר ההדבקה של הטוויטר על מנת לאבטח אותו במקום.

ישראל ,עדיף אפוסקי על דבק חם? אני כמעט קניתי אקדח דבק חם במיוחד לזה, בסוף החלטתי ללכת על אפוקסי כי כבר היה לי.

פורסם

אני חשבתי על פלסטלינה אפוקסית, מה אתם אומרים יכול לעבוד? אני יעשה קוטר פנימי אם הפלסטלינה (בגלל שקוטר התושבת גדול מהטוויטר בטיפה) ויחבר עליו את הטוויטר, אולי גם קצת מסביב כדי שיחזיק אותו. אם למישהוא יש ניסיון, טוב או רע אנא שתפו אותי.

פורסם

עבודה יפה :) מחכים להמשך הפרוייקט!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נראה טוב בהצלחה!

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...