Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים מצאתי על הרכב שלי דו"ח משטרתי,שבו כתוב שאני מואשם בעבירה על סעיף 73 "לא יחנה ולא יעמיד אדם רכב המוצע למכירה או רכב שרשיונו פקע".

החלטתי להגיש בקשה להישפט ואמור להיות לי משפט בקרוב.

יש לי כמה שאלות:

האם תקנה 73 אמורה להיאכף על ידי המטרה או על ידי העיריה?

האם במשפט השופט יקבל את טענתי כי הרכב לא חנה במקום לצורך מכירה,אלא שהרכב שימש אותי ביום יום?

האם העובדה שיש מקומות רבים שבהם מחנים כלי רכב למכירה,מראה שהמשטרה לא בדיוק אוכפת את החוק?

אם אכן התקנה נאכפת,מדוע קיימים בערים שונות בארץ השלטים כמו בתמונה?הרי ההיגיון אומר שבכל מקום שלא מוצב תמרור,משמע אין התייחסות מיוחדת.

תמונה 068.jpg

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

בחיים אל תגיד לשופט "אבל גם אנשים אחרים עושים את זה ולא עושים להם כלום" זה ילדותי וגם נותן תחושה שאתה מודה באשמה.

אם אתה הולך למשפט אתה צריך להכחיש הכל, אל תנסה לתת תירוצים שהמשטרה באה רק אליך.

ואם באמת לא היה שלט תגיד שלא היה שלט (שזה נראה לי פותר אותך ב100 אחוז) אבל תמשיך בכל זאת להכחיש שהעמדת את הרכב בשביל חנייה פרטית ולא בשביל מכירה.

פורסם

זה אכן נגד החוק להעמיד רכב עם פרסום למכירה.

לרב התקנה נאכפת רק במקומות בהם עצירה של רכבים אחרים לצורך התבוננות או לקיחת פרטים מסוכנת ו/או מפריעה לתנועה.

בזמנו הצלחתי לבטל כזה דו"ח כשהוכחתי שבכתובת הנ"ל מתגוררת דודה שלי.

במשפט לדעתי- טענה זו לא היתה מסייעת בידי והייתי מחוייב לפי הדין היבש.

שיקולך,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בחיים אל תגיד לשופט "אבל גם אנשים אחרים עושים את זה ולא עושים להם כלום" זה ילדותי וגם נותן תחושה שאתה מודה באשמה.

אם אתה הולך למשפט אתה צריך להכחיש הכל, אל תנסה לתת תירוצים שהמשטרה באה רק אליך.

ואם באמת לא היה שלט תגיד שלא היה שלט (שזה נראה לי פותר אותך ב100 אחוז) אבל תמשיך בכל זאת להכחיש שהעמדת את הרכב בשביל חנייה פרטית ולא בשביל מכירה.

אני לא מחפש תירוצים שהמשטרה באה רק אלי.

הרי במשטרה מצפים שנדע בעל פה את כל חוקי התעבורה (אי ידיעת החוק אינה פוטרת בלה בלה בלה...)

הכוונה שלי הייתה שאם החוק היה נאכף,הייתי יודע אותו.ברגע שאני רואה רכבים עומדים במקום קבוע במשך כמה ימים עם שלטים למכירה,ואין עליהם דוחות,כנראה שזה מותר.רק שלט כמו שצילמתי בתמונה,אוסר העמדת רכבים למכירה.

פורסם

ידידי, אתה כנראה אחד מהעדר שלומד את החוקים לפי מה שכולם עושים.

אתה צריך לדעת את החוקים ולא לעשות כמו שכולם עושים.

לדוגמה לפני כמה זמן החנתי את הרכב על מדרכה ל5 דקות, כאשר חזרתי ,ראיתי עוד שני רכבים שהחנו בדיוק כמוני, כי ראו אותי חונה וכנראה החליטו שמותר, ועל כל רכב דוח חניה.

בקיצור לך לפי החוקים ולא לפי מה שכולם עושים.

אני מאוד מכווה שגם על הכביש אתה לא הולך לפי "כמו שכולם עושים".

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

בנושא הזה אין לך מה לדאוג.זה הדו"ח הראשון שקיבלתי מאז שהוצאתי רישיון בשנת 1993.

פורסם
לפני כמה חודשים מצאתי על הרכב שלי דו"ח משטרתי,שבו כתוב שאני מואשם בעבירה על סעיף 73 "לא יחנה ולא יעמיד אדם רכב המוצע למכירה או רכב שרשיונו פקע".

יש לי כמה שאלות:

האם במשפט השופט יקבל את טענתי כי הרכב לא חנה במקום לצורך מכירה,אלא שהרכב שימש אותי ביום יום?

האם העובדה שיש מקומות רבים שבהם מחנים כלי רכב למכירה,מראה שהמשטרה לא בדיוק אוכפת את החוק?

אם אכן התקנה נאכפת,מדוע קיימים בערים שונות בארץ השלטים כמו בתמונה?הרי ההיגיון אומר שבכל מקום שלא מוצב תמרור,משמע אין התייחסות מיוחדת.

את הסוגיה העלת כבר בסוף שנת 05'.

אגב, מאז כבר דנו בנושא מס' פעמים ואף לשון החוק הובא לפה כלשונו.

בבואך בפני כבוד השופט/ת אתה יכול לטעון את הדברים הבאים שהדו"ח הינו "זוטי דברים": זוטי דברים היא הגנה העומדת לנאשם במשפט פלילי, בהתאם לסעיף 34יז לחוק העונשין, שבו נאמר: "לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה, אם, לאור טיבו של המעשה, נסיבותיו, תוצאותיו והאינטרס הציבורי, המעשה הוא קל ערך".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
את הסוגיה העלת כבר בסוף שנת 05'.

אגב, מאז כבר דנו בנושא מס' פעמים ואף לשון החוק הובא לפה כלשונו.

בבואך בפני כבוד השופט/ת אתה יכול לטעון את הדברים הבאים שהדו"ח הינו "זוטי דברים": זוטי דברים היא הגנה העומדת לנאשם במשפט פלילי, בהתאם לסעיף 34יז לחוק העונשין, שבו נאמר: "לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה, אם, לאור טיבו של המעשה, נסיבותיו, תוצאותיו והאינטרס הציבורי, המעשה הוא קל ערך".

זוטי דברים בספק אם יתפוס כאן כיוון שחלק לא קטן מעבירות התעבורה הם פחותות ערך אבל הם מפורטות בספרי החוקים וככאלה דנים בהם ומחייבים בדין.

בנושא הזה אין לך מה לדאוג.זה הדו"ח הראשון שקיבלתי מאז שהוצאתי רישיון בשנת 1993.

כיוון שאין לך עבירות תנועה , תפנה למשטרה ותבקש להמיר את הדו"ח לאזהרה ויפה שעה אחת קודם.

יש לי כמה שאלות:

אין צורך בשלט מיוחד לענין זה. השלט המצולם הושם במקום בו בודאי היה ריכוז של מכוניות למכירה שגרמו למטרד.

וסתם שאלת תם למה אתה בא להתייעץ עכשיו ולא בזמן שקיבלת את הדו"ח ואז על פי הייעוץ היית יכול לנקוט בפעולות יותר טובות מבחינתך:-o

כתוב אומנם בתנ"ך "נעשה ונשמע" כאשר רצוי שסדר הפעולות יהיה הפוך "נשמע ונעשה"

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ידידי, אתה כנראה אחד מהעדר שלומד את החוקים לפי מה שכולם עושים.

אתה צריך לדעת את החוקים ולא לעשות כמו שכולם עושים.

לדוגמה לפני כמה זמן החנתי את הרכב על מדרכה ל5 דקות, כאשר חזרתי ,ראיתי עוד שני רכבים שהחנו בדיוק כמוני, כי ראו אותי חונה וכנראה החליטו שמותר, ועל כל רכב דוח חניה.

בקיצור לך לפי החוקים ולא לפי מה שכולם עושים.

אני מאוד מכווה שגם על הכביש אתה לא הולך לפי "כמו שכולם עושים".

וזה אומר אחד כמוך שמתגאה בתמונה שבו מתועד נוסע/נוהג על 240 קמ''ש?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אז מה? 240 זו מהירות נורמלית על כביש ישר בגרמניה , אז על כביש ישר וריק זו גם מהירות נורמלית בארץ..

את האמת היתי חייב לבדוק, כמה האוטו מסוגל, אני לא נוסע ככך כל הזמן.:-)

וזה לא בגלל שראיתי מישהו נוסע 240 וחשבתי שמותר..

לפי דעתך זה אומר שאני לא יודע את חוקים?

פורסם
אז מה? 240 זו מהירות נורמלית על כביש ישר בגרמניה , אז על כביש ישר וריק זו גם מהירות נורמלית בארץ..

את האמת היתי חייב לבדוק, כמה האוטו מסוגל, אני לא נוסע ככך כל הזמן.:-)

וזה לא בגלל שראיתי מישהו נוסע 240 וחשבתי שמותר..

לפי דעתך זה אומר שאני לא יודע את חוקים?

אין לי ספק שאתה יודע את החוקים אבל לא זו השאלה

השאלה היא אם אתה יודע את המגבלות / היכולות שלך / ושל הרכב שבו אתה נוסע ושל הכביש שבו אתה נוסע כדי לחזור הבייתה בשלום.

אני יכול לאמר לך "שהיתרון" בנסיעה במהירות כזאת היא שבמקרה של תאונה אתה מת קשה ולא נשאר נכה /צמח

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נכון, ידוע לי על "היתרון" הזה, אך לכל פעולה בחיים יש רמת סיכון.גם לצאת בבוקר מהבית זה מסוכן(בשכונה שלי לפחות) .

לצערי במדינה שלנו נהיגה על 240 קמ"ש (בתנאי שאתה יודע מה אתה עושה) על כביש ישר וריק היא הרבה פחות מסוכנת מנהיגה על 70-80 בכביש בין עירוני עמוס.

פורסם
נכון, ידוע לי על "היתרון" הזה, אך לכל פעולה בחיים יש רמת סיכון.גם לצאת בבוקר מהבית זה מסוכן(בשכונה שלי לפחות) .

לצערי במדינה שלנו נהיגה על 240 קמ"ש (בתנאי שאתה יודע מה אתה עושה) על כביש ישר וריק היא הרבה פחות מסוכנת מנהיגה על 70-80 בכביש בין עירוני עמוס.

אתה צודק, סליחה שהתערבתי...

כנס קצת ל www.hnn.co.il תראה מה קורה לנהגים שחשבו כמוך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אפילו לא זכרתי שכתבתי את זה בזמנו.

אבל פה התכוונתי לרכבים שהועמדו לצורך מכירה,ובמקרה שלי הרכב חנה כשהייתי בסידורים בעיר.

ועדיין לא הבנתי אם דו"ח כזה קשור לעיריה,למשטרה או שניהם ביחד.

• תוכן חדש...