Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שמעתי בדיוק אם הוציאו את התקנה או שמתכננים להוציא אותה, אבל התקנה אומרת שיחול איסור על החלפת גלגל בצידי הדרך אלא רק במקום המאפשר זאת בצורה בטוחה. הקנס על החלפת הגלגל בצידי הדרך יהיה 250 שקלים.

ואני שואל, מי ישלם לי את הגרר ואת הג'נט שנפגע מנסיעה על כביש החוף עם פנצ'ר עד הגעה למקום שמאפשר החלפה בצורה בטוחה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי ישלם לי את הגרר ואת הג'נט שנפגע מנסיעה על כביש החוף עם פנצ'ר עד הגעה למקום שמאפשר החלפה בצורה בטוחה?

זה מה שמענייין אותך?

מי ישלם לשאירים שלך אם חו"ח תעבור משאית עם נהג שיכור ותקצור אותך?

קצת יותר חשוב מג'נט שהתעקם, לא?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

באמת שבמקרה זה ה250 ש"ח הם לא הנקודה. בהרבה מהכבישים בארץ אסור לעצור בצד בשום אופן- ראה שירשור שלי שבו ציינתי כי לא עצרתי בצד עם תקלה חמורה בבלמים עד שלא מצאתי מקום ראוי מחוץ לכביש הראשי. השוליים בארץ הם בדיחה רעה יש שם בקושי מקום לאופנוע וגם אז סטייה קטנה של רכב במסלול הימני וגמרנו.

זה פשוט לא שווה את זה ילך הג'נט אז ילך הג'נט לעמוד בכביש 4,2,1,5 ועד רבים אחרים זו סכנת חיים מהמדרגה הראשונה

פורסם

אני חושב שיותר מסוכן להמשיך בנסיעה עם פנצ'ר בגלגל.השליטה ברכב קשה מאוד וכמו כן,הנהג ייאלץ להמשיך בנסיעה איטית,שזה לבד עלול לגרום לתאונה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

נכון שלפעמים ממש אין ברירה.

תקלה על כביש 1 שבו אין שוליים כלל למשך קילומטרים רבים מחייבת עצירה כשחלק מהאוטו ממש על הכביש. ואז יש לצאת מהרכב ולחכות בצד לעזרה - אפילו לחייג 100 ולהודיע שאתה תקוע על הכביש.

השוליים הם פשוט מקום מסוכן, הולכי רגל ורוכבי אופניים מגלים זאת כמעת כל שבוע בדרך הקשה.

אם אתם באים לעזור לחבר תקוע

עיצרו במרחק גדול מהרכב התקוע והדליקו אורות הזהרה, הוציאו משולש אדום ועל תישארו ברכב

לבשו אפודים זוהרים

הכינו כל מה שאתם צריכם מראש טפלו ברכב מהר וסעו משם

במקרה של מורשה - משני צידי הגשר ישנם איי תנועה גדולים שם בטוח יותר לעצור למשל.

אפשר לנסות להגיע לצומת ולנצל את הנתיב לפנייה ימינה או נתיב השתלבות, לעצור אחרי תחנת אוטובוס או לנסות להגיע לתחנת דלק.

תחשוב על זה אתה מתכופף או כורע ברך על מנת להחליף גלגל

- לא תמיד רואים אותך

- תשומת הלב שלך נתונה לגוז'ון עקשן ולא לרכבים העוברים כמה עשרות סנטימטרים ממך או אולי מטר מטר וחצי

- אתה בתנוחה שגם לו רצית אתה לא יכול לקפוץ ממנה מהר החוצה

כנ"ל הוא לגבי הרמת מכסה מנוע - שוב אינך רואה את התנועה.

פורסם

אם אתה מטפל באוטו במקום שלא מאפשר זאת בצורה בטוחה אז מגיע לך קנס הרבה יותר חמור.

לא בעייה למצוא בטווח של כמה מאות מטרים מקום בטוח לעצור בו כמעט בכל כביש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה מה שמענייין אותך?

מי ישלם לשאירים שלך אם חו"ח תעבור משאית עם נהג שיכור ותקצור אותך?

קצת יותר חשוב מג'נט שהתעקם, לא?

תדמיין לך את המצב:

יש פנצ'ר בגלגל, אין אפשרות להמשיך לנסוע,חייבים לעצור בשוליים.

החלטת לא להחליף גלגל אלא להזמין גרר.

זמן המתנה לגרר הוא בסביבות 3 שעות. זמן החלפת גלגל בסביבות חצי שעה (בהגזמה).

אם משאית עם נהג שיכור תפגע ברכב שלך שעומד בשוליים, יש סיכוי טוב שלא תשרוד, אפילו אם המשכת לשבת ברכב.

בקיצור,אם תזמין גרר במקום להחליף גלגל, תישאר במצב מסוכן מבחינת משאית עם נהג שיכור שעתיים וחצי יותר.

כמובן, במידה ועוצרים בשוליים בצד ימין של הכביש, החלפת גלגל בצד שמאל של הרכב יותר מסוכנת וצריך להפעיל את ההגיון ולהשתדל כמה שיותר להתרחק מהכביש, להעמיד משולש במקום הנכון,להפעיל אורות חרום, ללבוש ווסט זוהר תקני.

שי ז, לא תמיד אפשר למצוא מקום בטוח, במיוחד אם יש גדר הבטיחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במקום שהמשטרה ומע"צ יפעלו במשותף כדי להרחיב את השוליים ולספק מקומות עצירה בטוחים, הם נותנים דוחות למי שיעיז ברוב חוצפתו להחליף גלגל על השוליים (כאילו יש לנהג ברירה אחרת).

אני לעולם לא אמשיך בנסיעה במידה ויהיה ברכב שלי פנצ'ר, ולא אסכן את הצמיג או את הג'אנט עצמו, זה עולה הרבה כסף.

פורסם

אני לעולם לא אמשיך בנסיעה במידה ויהיה ברכב שלי פנצ'ר, ולא אסכן את הצמיג או את הג'אנט עצמו, זה עולה הרבה כסף.

גם מה הסיכוי שדווקא ב-100 מ' היומיים שאתה נוסע תיתקל בפנצ'ר ונהג שיכור ???

:wink:

סתם בצחוק ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

+1 stio צודק 100%.

אני איתו בכל מה שהוא אמר.

אז אני מבין ששניכם מעריכים את החיים שלכם במשהוא כמו 250 -400 ש"ח (או כמה שלא עולה צמיג לסקודה).:shock:

עדיף לסכן חיים מאשר לסכן צמיג?:shock:

וקצת

ובגלל שאני אוהב אתכם וחושב שאתם טועים בבחירה שלכם, הנה עוד חומר למחשבה!

שנמשיך או שאתם מתעקשים להחליף גלגל בשוליים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...