Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב גולף 1.6 שנת 2001 ידני

הבחור התחייב שאין תאונות ואני אמור להגיע אליו מחר.

הבעייה היחידה הוא אמר שנדלק לו הנורה של כרית האויר .

ממה זה יכול לקרות האם זה קורה סתם או חייב להיות משהו שיפעיל אותו?

וכמה זה יכול לעלות?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשובה תוכל לקבל במוסך מורשה של פולקסווגן.

מערכת כרית אויר כוללת מחשב , כרית אויר , סליל , חיווט , חיישנים ועוד .

הם יודעים בעזרת מכשור מתאים והתחברות לרכב לדעת מה סיבת התקלה וכך תדע גם את העלות .

פורסם

נורת חיווי של כריות אוויר מצביעה על תקלה במערכת כריות האוויר ועלות התיקון גבוה מאוד !

ייתכן מאוד שסה"כ מישהו ניתק קונקטור או פיוז של לוח השעונים וגרם להופעת תקלה שניתנת למחיקה ללא שום עלות כספית.

לשם בדיקת כריות האוויר יש לגשת למוסך מורשה ולחבר סורק תקלות.

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה אם הוא מסתיר ממני איזה פגיעה ברכב, כי אני נוסע די רחוק בשביל זה.

או שזה יכול לקרות לא יודע מקצר או משהוא אחר.

פורסם

פעם הכלבה שלי אכלה חוטי כרית אויר מתחת למושב, הנורה נדלקה והייתי צריך להוציא על התיקון 800 ש"ח.

איך אנחנו יכולים לדעת מה מסתיר מוכר הרכב שבכוונתך לבדוק?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כאן זה פורום טכני ולא פורום נביאים וראיית הנסתר :-)

ייתכן מאוד שהרכב עבר תאונה וחסכו בתיקון/החלפת כריות אוויר לכן כפי שנכתב יש לגשת למוסך מורשה ולא רק למכון בדיקה.

פורסם

תודה על התגובות אבל לא ביקשתי מאף אחד להיתנבא .

רציתי לדעת את הסיכון אם היו אומרים לי שאין מצב בעולם שזה מופעל סתם אלא רק בתאונה או משהו כזה לא הייתי לוקח סיכון.

וכנראה אני לא מכיר את מערכת כריות האויר כי אם כן לא הייתי שואל אבל פה אני יודע שיש אנשים שיכולים לעזור מידע וניסיון.

(כמו כלב שאכל חוט או משהו)

פורסם

קורה שנדלקת מנורת כריות אוויר בלי תאונה קודמת וזה לא דבר נדיר במיוחד.

זה יכול להיות מחשב שעלותו אלפי שקלים, אחד החיישנים בעלות של מאות שקלים, קונקטור מנותק או תקלה ששמורה בזיכרון שדורשת איפוס וכו' וכו'.

אם השאלה שלך היא האם זה קורה שמנורת כריות אוויר נדלקת ככה סתם בלי תאונה אז התשובה היא כן.

אם השאלה היא מה בדיוק הבעיה אז התשובה היא אי אפשר לדעת בלי לחבר את הרכב לסורק תקלות ועדיפות לאחד שמתאים לרכבי VAG.

מקווה שעניתי לך על השאלה.

פורסם

בס"ד

נורית כרית אויר יכולה להידלק מכל מיני סיבות שאמרו כבר .

מבחינת תאונה -כדאי שתיקח את הרכב לבדיקה בשביל השקט שלך.

עלות כרית בסביבות 3-4 אלף שקל ויש לפחות שני כריות(אם תרצה תקזז ממחיר הרכב).

תבדוק את הדשבורד שאין סימני הדבקה במקום שבו נמצאת כרית האויר (מעל תא הכפפות ועל ההגה יש דגמים שגם בכיסא באיזור הכתף כלפי חוץ הרכב).

בהצלחה ובשורות טובות:-)

פורסם

עריכה (סליחה לא ראיתי את התגובה)^ :

אם אני לוקח את האפשרות הכי גרוע וצריך להחליף את החלק הכי יקר כמה יעלה לי?

פורסם

התשובה היא לא לקחת סיכון ולעבור לבדיקת רכב אחר.

בעולם הרכב הממוחשב מערכת כריות אוויר הינה חלק ממערכת זו ואיבחון תקלה בכריות אוויר יכול להצביע על תקלה ברורה הרומזת שיש להחליף כרית אוויר ולאחר החלפת הכרית ייתכן שייתגלה שמחשב כריות אוויר לא תקין ואז מחליפים לאחר כבוד את המחשב והכיס מתרוקן.

המחיר יכול להתחיל מ-200 שקלים ולהגיע גם ל-10000 שקלים.

פורסם

בוא לא נהיה תמימים ונצא מנקודת הנחה שהמוכר יודע פחות או יותר מה הבעיה עם הכריות אוויר.

יש אפילו סיכוי סביר שהוא מוכר את האוטו בגלל שלא בא לו לשים עליו עכשיו כמה אלפים.

אם אתה באמת חושב שהאוטו במצב טוב אז לדעתי זה לא אמור למנוע ממך לקנות את האוטו רק קח את זה בחשבון ותלך לבדוק את זה כמה שיותר לעומק לפני הקניה.

לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה קודם כל לקחת את האוטו למוסך מורשה של צ'מפיון או מוסך שמתמחה ברכבים האלה (אם תגיד באיזה איזור יוכלו לכוון אותך) לבדוק את הבעיה של כריות האוויר לעומק, לקבל הצעת מחיר, להחליט אם אתה רוצה להמשיך הלאה ואם כן קח את האוטו לבדיקה ומשם תתקדם. כל זה כמובן בתנאי שהמוכר גמיש ומודע לזה שהוא הולך להוריד לך במחיר על התקלות שיתגלו ברכב (במידת הסביר).

בהצלחה ואל תמהר, גולף זה לא אוטו נדיר. יילך זה יבוא אחר

פורסם

נקודת המוצא לפיה כולם רמאים/גנבים, אינה מתכון לחיים שלווים במיוחד. נסיוני עם VAG שנמצאת ברשותי מיומה הראשון והתראת נורית כרית אויר, כלל איפוס המחשב בפעם הראשונה והחלפת טבעת החלקה ( לא יודע מה זה, אבל קח בחשבון עלות של כ 3 מיכלי דלק, כולל עבודה ) בפעם השנייה, לאחר שהנורית נדלקה שוב כעבור שנתיים. חבל לוותר על אוטו, במיוחד אם הוא אקסמפלאר טוב, בגלל הסיפור הזה. כן כדאי לעמוד על חיבור הרכב למחשב סורק בכדי לגלות את הסיבה להתראה ולתמחר בהתאם את העיסקה ביניכם.

• תוכן חדש...