Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי לשמוע מאנשים שונים רק דברים רעים על אופל ווקטרה - שיברח שומר נפשו, שהטיפול ברכב יקר למחריד, שבארץ לא יודעים לטפל ברכב הנ"ל. מול זה יוצא לשמוע רק דברים טובים על מאזדה 6 - אמינה, וכו' וכו'. אז שאלתי היא כזאת: איך זה יתכן שהמחירונים של שני הרכבים כמעט זהים גם בתור חדשים וגם בתור משומשים? איפה הקטץ'?

והאים אכן אופל ווקטרה כל כך גרועה? האים מישהו יודע מהי עלות הטיפולים ואיפה כדאי לטפל?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הכרתי מישהו שהייתה לו וקטרה עם מנוע 2.2.לא יודע לגבי האחזקה, הוקטרה אצלו הייתה חדשה והחזיק אותה 3 שנים.

היו לו רק מילים טובות על הרכב.

מבחינת מזדה 3, אני מניח שהיא עדיפה בהרבה בגלל כל הנושא של סטיגות, יהיה קל יותר למכור אותה וככל הניראה תהיה הרבה יותר אמינה.

בארץ באמת לא יודעים לטפל במכוניות כמו שצריך, או יותר נכון, לא רוצים לטפל למרות שיודעים איך. אבל יש מוסכים הגונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יוצא לי לשמוע מאנשים שונים רק דברים רעים על אופל ווקטרה - שיברח שומר נפשו, שהטיפול ברכב יקר למחריד, שבארץ לא יודעים לטפל ברכב הנ"ל. מול זה יוצא לשמוע רק דברים טובים על מאזדה 6 - אמינה, וכו' וכו'. אז שאלתי היא כזאת: איך זה יתכן שהמחירונים של שני הרכבים כמעט זהים גם בתור חדשים וגם בתור משומשים? איפה הקטץ'?

והאים אכן אופל ווקטרה כל כך גרועה? האים מישהו יודע מהי עלות הטיפולים ואיפה כדאי לטפל?

האם יצא לך לשמוע זאת מאנשים ששמעו זאת מאנשים שמכירים אנשים שממש מבינים...?

או מאנשים שיש להם בפועל אופל ווקטרה?

כי אתה עלול למצוא הבדל בין שתי המקרים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני יודע להגיד על מאזדה 6 שזה רכב מצוין, אמין וללא בעיות. הייתה לי אחת לפני שלוש שנים (מודל 2003, 5 דלתות) שעשיתי איתה 130.000 ק''מ, ועכשיו אני נוסע על אחת (מודל 2004, 4 דלתות) שעשתה 167.000 ק''מ ועוד תמשיך לרוץ הרבה. רכב מוצלח ביותר, סחיר ויפני.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לפותח הפוסט,

הבעיה עם אופל בארץ זה היבואן, UMI גובים מחירים גבוהים על טיפולים שוטפים לרכב, לכן אנשים מעדיפים לקנות רכבים שלא מיובאים ע"י UMI.

לוי יצחק "דואג" לאופל במחירון, ברכישה הוקטרה וה-6 יעלו אותו דבר, אך לאחר מס' שנים ה6 תשמור על ערכה, יהיה לך קשה למכור את הוקטרה עקב ביקוש נמוך.

חוצמזה, לדעתי הסיבה העיקרית שלא כדאי לך לקנות את הוקטרה, כי יש כבר דגם חדש שהושק ועדיף לחכות לו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אני מצאתי כמה אופלים עם קילומטרז' נמוך אך כולם דורשים מחיר בלתי הגיוני לרכב כל כך מושמץ (86,000 ש"ח עבור שנת 2005). במחיר כזה אני ראה מאזדות 6 מאותה שנה, אולי קילומטרז' קצת יותר גדול.

למרות שמאזדות לא נראות לי יפות וסלון די עלוב בהשוואה לאופל, בכל זאת את שיקולי הסטיגמות קשה להזניח

פורסם

סה"כ זכותם לדרוש, מי ייתן להם את המחיר הזה? זו שאלה טובה.

תשאל אותם כמה זמן הם כבר מנסים למכור את הרכב, אני בטוח שלא מעט זמן. בסוף הם יתייאשו וירדו במחיר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

עוד שאלה שהתשובה עליה מאוד תעזור לי במיקוח.... נניח ואנשים אלה מחליטים למסור את הרכב לטרייד אין של UMI. הרכב שנת 2005, 36,000 קמ, היו כמה מכות לא רציניות. כמה יתנו להם שם?

פורסם

ד"ר

וקטרה שנת 2003 מוכרים במחירים של בערך 55

2004 נמכרות בערך בעבור 65

במחירים האלו אתה מקבל הרבה יותר אוטו מאשר ב 6 אשר עולה בערך 10K יותר בכל שנה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

2003 זו כבר וקרטה אחרת, לא ממש מושכת. 2004 קשה למצוא יחידות עם קילומטרז' נמוך. אני בחרתי באופל וקטרה מפני שזה רכב סולידי כמעט יחיד שבא במחיר נמוך ומוצאים עליו ביטוח אוטו-סרב במחיר סביר (כאשר הקילומטרז' נמוך). לנסוע ברכב גרמני בלי ביטוח גיר-מנוע זו הרפתקע גדולה עליי.

פורסם

מאזדות 6 החדשות נראות אחלה מבחוץ, אך עדיין די עלוב מבפנים. עם סלון שכזה כבר הייתי הולך על סופר-מיני ולפחות חוסך בדלק. ובכול זאת מזדה 6 החדשה רכב יפה בהחלט. ואילו הדור הקודם שמתאים לי מבחינת המחיר לא מוצא חן בעיניי. פשוט מאזדה 3 גדולה.

אני התחלתי את חיפושיי בכלל מרובר 75, ירדתי מזה, אחר כך חיפשתי וולוות, כאשר ביררתי את כל העובדות - ברחתי גם מזה. השלב האחרון - אופל. והפעם אני די החלטי לסיים את הסיפור.

פורסם

מה עם סובארו B4? האופל הראשונה והאחרונה שהיתה לי (משנת 1988 עד 1999) היתה סיוט מתמשך מבחינת תחזוקה רק בגלל היכולת הטכנית הירודה של המוסכים שטפלו ברכב.

אם אתה הולך לקנות אחריות של אוטוסרב אתה כנראה לא אוהב להתעסק עם הרכב..

לכן אני ממליץ לך לרדת מהאופל וללכת עם העדר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אלה דברים שאני מבין היטב. יחד עם זאת מדובר על רכבים משומשים ואמינותם תלויה לא רק בדגמם אלה גם במצבם. האופלים כנראה נחשבים לרכבים של מבוגרים ואכן ישנם כאלה מפי פנסיונרים עמידים שבאים עם קילומטרג' נמוך ביותר ומצב טוב. כמעט ולא ניתן למצוא רכבים יפניים במצב כזה במחיר שפוי. וזאת שאלה גדולה מה יותר טוב - רכב מושמץ במצב טוב או רכב מהולל במצב שהוא פחות טוב.

חשבתי גם על ניסן פרימרה 2005 ומעלה - רכב די יפה. אבל שוב - המצב של היחידות שמופיעות למחירה לא נראה מזהיר.

השאלה שהכי חשובה לי כרגע - למי שמכיר את UMI. כמה הם נותנים בטרייד-אין?

• תוכן חדש...