Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לרכוש רכב מסוג רנו,או מגאן או סיניק

מודל 2005/4 .

כיום אני נוהג על מאזדה לנטיס מודל 1997 מנוע 1600 .

הסיבה שאני מעוניין ברנו היא מכיוון שאני גבוה 2.02 מ ויש לי שתי בנות קטנות

ומתחיל להיות להן צפוף מאחור ורנו זה הרכב היחיד שמצאתי במחירים נוחים יחסית

במנוע 1600 שהוא מרווח מספיק לצרכים שלי.

הייתי מעוניין לדעת האם לרנו יש בעיות מיוחדות, שמעתי שזה רכב לא כל כך אמין !?

בתודה מראש !

פורסם

מפנה אותך לאופצית החיפוש, שם תמצא מידע נרחב ותשובות לשאלות שלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
שלום!

מודל 2005/4 .

בתודה מראש !

האמינות של רנו מגאן בשנים האלה נמוכה מכיוון שהרכב היה חדש על הכביש.

עם השנים ברנו שיפרו את רמת האמינות (תיקנו חלק גדול מהתקלות) אך עדיין ברכבים החדשים לא חסר תקלות.

פורסם
האמינות של רנו מגאן בשנים האלה נמוכה מכיוון שהרכב היה חדש על הכביש.

עם השנים ברנו שיפרו את רמת האמינות (תיקנו חלק גדול מהתקלות) אך עדיין ברכבים החדשים לא חסר תקלות.

התגובה הנ"ל אינה רצינית, ומטעה.

מציע לך שוב לפנות לאופציית החיפוש.

פורסם
התגובה הנ"ל אינה רצינית, ומטעה.

מציע לך שוב לפנות לאופציית החיפוש.

+1

אתה מוזמן לשתף אותנו בתקלות שברכבים החדשים לדבריך.

אפרים

בדיוק היום חזרתי מבאר שבע לצפון הארץ ברנו מגאן 2008 ליסינג (הרכב של עמית לעבודה).

לאחר כשעה נסיעה באחד הסיבובים נדלקה מנורה המצביע על כך שצריך לעצור ולכבות את המנוע. התקשרתי לחברת ליסינג שהעבירה את הפניה למוסך מורשה ושם הסבירו לי שיש שתי אפשרויות - או שחסר שמן או שיש תקלה בנסנור.

עצרתי לשתות קפה וכעבור חצי שעה חזרתי לרכב והמנורה כבר לא דלקה.

מחר יכניסו את הרכב למוסך כדי לברר מה באמת התקלה.

בנוסף לכך, אני רגיל שבמאזדה 3 אין רעשי פלסטיקים בזמן נסיעה.

במגאן שמתי לב לכל מיני רעשים מוזרים מתוך הדלתות הקדמיות כאילו שמשהו משוחרר שם.

וכל זאת מתוך התרשמות אישית על רכב שעבר 24K ק"מ בפחות משנה שהוא נמצא על הכביש !!!

פורסם

עדיין לא ענית על השאלה: מניין ידוע לך כי התקלות קיימות גם ברכבים החדשים?

אמנם לך נדלקה מנורה (ועל פי דבריך, עדיין אינך יודע אם מדובר בתקלה מאחר והרכב עד כה לא נבדק), אך שים לב שדבריך משתמעים כאילו בידיך סטטיסטיקה רחבה בעניין תקלות.

או במילים אחרות: האם המנורה שנדלקה לך היום משליכה על כל הרכבים החדשים? או שמא עברו תחת ידיך לא מעט רכבים מדגם זה, וגמאת עימם קילומטראז' נכבד ושעות רבות, המאפשרות לך לכתוב משפט גורף בסגנון שכתבת בתחילה?

אין בכוונתי להמשיך את השרשור בוויכוח בעניין מדד לאמינות רכבים, או מדד האמינות של המגאן, אך חשוב לזכור שכאשר אנו באים לייעץ בעניין רכישת רכב, יש להעמיד את הדברים על דיוקם.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אני יכול להבגיד לך רנו 2005 שיצא מהחברה חדש עבר 98 אלף והחליפו לו את המתלה הקדמי כי הייתה בעיה , אלטרנטור, יום אחד אוטו פשוט לא הניע ותיקנו משהו ב4 אלף וההורים של החבר פשוט נכנעו ומכרו את הרכב ד"א הוא היה טורבו דיזל 1500

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם
אני יכול להבגיד לך רנו 2005 שיצא מהחברה חדש עבר 98 אלף והחליפו לו את המתלה הקדמי כי הייתה בעיה , אלטרנטור, יום אחד אוטו פשוט לא הניע ותיקנו משהו ב4 אלף וההורים של החבר פשוט נכנעו ומכרו את הרכב ד"א הוא היה טורבו דיזל 1500

החליפו משהו במתלה הקדמי ?, יכול בהחלט להיות שקפיצה ממדרכה גרמה לנזק למתלה.

לא הניע, יכול בהחלט שהלך הטורבו , האם בעלי הרכב הקפידו להמתין דקה לפני הדימום על מנת למנוע הריסת הטורבו ?

בקיצור אתה מקשקש ללא כל מידע על הסיבות האמיתיות אשר גרמו לבעיות , אבל היי, מה זה משנה , העיקר לכתוב שטויות ברשת.

פורסם

דודו ו-סי.אקס - אם שניכם נמצאים על סקאלה - כל אחד בצד השני לגמריי.

לדודו - הרכב של הורי החברים, ובאמת אינך יודע מה בדיוק היו התקלות ועקב מה נגרמו.

סי.אקס - אתה הולך על הקיצוניות השניה בדיוק (נהיגה שאינה זהירה).

מה שבטוח - האמת נמצאת אי שם באמצע.

אגב - גם אני נוסע על מגאן (אם כי ממודל ישן יותר, 1.6 2001). אני רוצה לציין לטובה את המנוע שעושה עבודתו נאמנה, ולרעה את הגיר האוטומטי (שאני בטוח שהכניסו בו מאז אי אילו שיפורים).

על הפלסטיקה הבינונית והמקרקשת (לפחות ברכבי) - נדבר בפעם אחרת.

alfa 156 2.5.

פורסם

שום קצוניות , הרכב עבר קרוב ל 100K ק"מ, ומעבר לזאת הרי המגיב לא יודע באמת מה עבר על הרכב, אבל אין לו שום בעיה להגיע למסקנה שהבעיה היא עם טיב הרכב.

אני הצגתי נקודת מבט שונה שאומרת שיש סבירות שהנ"ל יכול גם להיגרם מצורת הנהיגה ברכב.

פורסם

שלום!

מודל 2005/4 .

בתודה מראש !

השאלה היא מה אתה מחפש; סביר להניח שיפאנית אולי תעשה פחות תקלות באופן כללי - אבל אין שום מכונית אחרת בקטגוריה הזו שמציעה את מרווח הפנים שקיים במגאן החדשה (שהוא שקול למכונית מנהלים בת עשור עם תא מטען הגדול ביותר בקטגוריה נכון להיום).

מצד שני אתה צריך לקחת בחשבון שהגיר האוטומטי הוא אומנם לא פאר היצירה מבחינת אמינות אבל הוא מנצל טוב יותר את המנוע. הגיר האוטומטי בדגמים אלו (DP0\AL4) בנוי בצורה כזו שאי אפשר להביא אותו לרמת אמינות של 100% בעקבות העובדה שאין לו אגן שמן ולכן רוב הליכלוך פשוט נתקע במקומות אחרים בגיר - ושם מתחילות הבעיות.

שפע האלקטרוניקה במכוניות הללו שם אותן אוטומטית בפוטנציאל גדול יותר לתקלות, זה מחיר הקידמה. במחיר שאתה קונה את המגאן ומחזיק אותה (ביטוחים ודלק) סביר להניח שלא תצא מופסד בצורה קיצונית כ"כ לאורך זמן (כי גם ככה לוי יצחק דואג לשחוט את המחירון של הצרפתיות ואז אתה תקנה בזול ותמכור בזול).

אפרופו ביטוחים ודלק; עמית לעבודה מחזיק אימפרזה 2003 (GX2000 אבל לא זה העניין) ובא לבטח את הרכב מקיף; ההצעה הכי זולה שהוא קיבל, כולל וותק ארוך אבל עם תביעה אחת היתה 5000 שח. הצעות אחרות שלא נתנו לו הנחת וותק (בחברות אחרות) חצו את קו ה 6000 שח.

במקביל לזה אני יכול לדווח שביטוח לקסארה מאותו המודל ואותם התנאים עולה פחות מחצי ! מה, זה לא כסף ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שום קצוניות , הרכב עבר קרוב ל 100K ק"מ, ומעבר לזאת הרי המגיב לא יודע באמת מה עבר על הרכב, אבל אין לו שום בעיה להגיע למסקנה שהבעיה היא עם טיב הרכב.

אני הצגתי נקודת מבט שונה שאומרת שיש סבירות שהנ"ל יכול גם להיגרם מצורת הנהיגה ברכב.

נכון, אבל גם אתה אינך יודע מה באמת עבר על הרכב !

alfa 156 2.5.

פורסם
נכון, אבל גם אתה אינך יודע מה באמת עבר על הרכב !

וגם המגיב הנכבד דודו לא יודע כיוון שזה אינו הרכב שלו, והוא לא יודע בדיוק מה עבר על הרכב, אבל משום מה אין לו כל בעיה להסיק שהבעיות הם עקב טיב הרכב.

בק"מ גבוהה יש סבירות שלחלק מהתקלות יש קשר ישיר לבלאי וצורת הנהיגה ברכב.

פורסם

אפי ו CX: לי היתה מגאן אחת ועכשיו יש לי עוד אחת, והן עושות בעיות. די להגיד שהמגאן אמינה, זה פשוט לא נכון. יש אקזמפלרים אמינים, ויש אקזמפלרים לא אמינים. הבעיה היא, שברנו כמות האקזמפלרים הלא אמינים כל כך גדולה, שפשוט אי אפשר להתעלם מכך (מנסיון שלי אישית, של אנשים שעובדים יחד עם אבי, ושל חברים). גם בחדשות יש הרבה תקלות מעצבנות, שלא אזכיר פעם נוספת, אבל חיפוש קצר של פוסטים שלי עם רנו מגאן ימצאו את הרשימה בקלות. בהשוואה מול טויוטה חדשה מהחברה, לדוגמא, הבדל של שמיים וארץ באמינות. שימו לב, שאני מעולם לא טענתי שטויוטה בפרט, או יפניות בכלל, מגלות אמינות מופלגת. אני מודע לכך שזה לא נכון. אבל חוסר האמינות ברנו בא לידי ביטוי בצורה ברורה הרבה יותר. אני לא אומר שהמגאן היא מכונית רעה, להיפך, אבל נושא חוסר באמינות במגאן הוא עובדתי, מנסיונם של הרבה אנשים, ולא מומצא. הפסיקו להטעות אנשים.

חולגי- אם הכניסו שיפורים בגיר, אני לא הרגשתי את זה. הוא עדיין זוועתי.

בנוסף לאמור לעיל, ברצוני להדגיש, לטובת פותח השרשור, שאני לא חושב שמגאן ישנה יותר (2004) פחות אמינה מהחדשות.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...