Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובד מצויין .

ראיתי אותו מוקדם יותר היום . אני מוכרח להודות שכל ההתייחסות לנושא התאונה היה מעולה - כולם הצליחו להראות איפוק ואכפתיות " רגשיים " , ועם זאת - לשלב את ההומור של הבדיחות " על המונד " .

בקיצור , טוב שהם חזרו . :D

פורסם

לא מניע!

הפרק היה בסדר (בכל זאת פרק ראשון + ההתרסקות) הקטע על סלילת הכביש היה לא רע בכלל! הקטע על היגואר גם הוא טוב, הצילום היה יותר ממדהים!!!!!

ג'יימי אוליבר היה קצר ולעניין ולא משעמם כמו שאחרים נוטים להיות לפעמים! וכמובן קטע ההתרסקות היה מאד מעניין.

הבעסה היחידה היא שלא הצליחו לבחון את היגואר כמו שצריך בגלל שהמסלול היה מלא מים.

מופע מוטורי - BEAT THAT

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יופי של תוכנית בידור, תוכנית שמבקרת רכבים באופן רציני כבר מזמן לא.

הם ממשיכים באותו קו של העונה הקודמת של +- מבחן בודד בתוכנית והשאר שטויות שאמנם מצחיקות אבל אין שום קשר

בינם לבין ידע או ביקורת ממשית על כלי רכב.

ועכשיו לקצת צביעות : מתי משודר הפרק הבא ? :wink:

פורסם

עכשיו סיימתי לצפות בפרק האחרון (פרק 3) ששודר הערב בבריטניה

במילה אחת- אכזבה

ב2 מילים- אכזבה גדולה

ב3 מילים- אכזבה גדולה מאוד

ב4 מילים- הפרק היה ממש מאכזב

ב5 מיל.... טוב הבנתם את הרעיון.

חשבתי שהקטע על הטיול יגמר בעוד כה דקות והפרק ימשיך כרגיל. אבל למישהו שם בבי.בי.סי היו רעיונות אחרים. פרק שלם על טיול מחורבן לארה"ב. אז נכוווון הקטע עם האמריקאים שרצו לפגוע במנחים היה חביב (מבויים, נכון?) אבל זהו בערך. כל השאר פשוט לא היה כמו טופגיר של פעם. הם נהיו משעממים מדי.

נקווה לפרק קצת יותר נחמד בשבוע הבא...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אורן - לא יודע, אני רואה בטופ גיר תוכנית בידור. ומזמן לא צחקתי ככה מפרק של טופ גיר!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...