Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שאני לא מבין גדול בתחום!..הסתכלתי וראיתי המון רדיו דיסקים אבל אני צריך להגיע להחלטה ואתם,אני מקווה תעזרו לי בה,הרדיו דיסקים שאני מתלבט הם: ECLIPSE CD5000,ECLIPSE CD7000,CLARION 955,ALPINE 9855 ויש לי עוד כמה אבל אני הכי מתחבר לאלה עכשיו השאלה מה יספק אותי מבחינת סאונד נטו ופיצ'רים לסאונד ולא כל השמעטס שמסביב,אם אפשר לעשות השוואה בינהם אני אשמח..

תודה רבה

ציון

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגדיר מה אתה רוצה לקבל מהרדיו דיסק, מה הדרישות שלך.

מאיפה מישהו יכול לדעת מה יספק אותך מבחינת סאונד? אני חושב שזה די אישי, כל אחד ויכולות השמיעה שלו, הרגלי האזנה וטעם אישי יותר מהכל!

מה אתה שומע ואיך?

תגדיר תקציב.

תגדיר איך נראית או תראה שאר המערכת שלך.

אני חושב שכדאי שתעשה חיפוש בפורום, בטח כבר דיברו על המכשירים האלו לא פעם.

יואב :arrow:

פורסם
כיוון שאני לא מבין גדול בתחום!..הסתכלתי וראיתי המון רדיו דיסקים אבל אני צריך להגיע להחלטה ואתם,אני מקווה תעזרו לי בה,הרדיו דיסקים שאני מתלבט הם: ECLIPSE CD5000,ECLIPSE CD7000,CLARION 955,ALPINE 9855 כולם טובים מאוד ונותנים סאונד מצויין ויש לי עוד כמה אבל אני הכי מתחבר לאלה עכשיו השאלה מה יספק אותי מבחינת סאונד נטו שני האקליפסים וה955 הם 24BIT מה שאומר שיש להם סאונד יותר טוב במקצת ופיצ'רים לסאונד ולא כל השמעטס שמסביב,אם אפשר לעשות השוואה בינהם אני אשמח..

תודה רבה

ציון

ולפי סדר המחיר שלהם

האקליפס 5000 הוא ללא פאנל נשלף

ה955 (אני לא זוכר אם יש לו או אין לו קרוס, אבל בכול אופן זה לא משנה)

האקליפס 7000 הוא היקר ביותר ויש לו פאנל נשלף ויש לו קרוס שני ערוצים

מבינהם לדעתי לאקליפס יש סאונד טיפה יותר טוב אבל מבחינת מחיר ה955 מנצח אלא אם כן אתה לא מפחד מה5000 (שהוא ללא פאנל נשלף)

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
תגדיר מה אתה רוצה לקבל מהרדיו דיסק, מה הדרישות שלך.

מאיפה מישהו יכול לדעת מה יספק אותך מבחינת סאונד? אני חושב שזה די אישי, כל אחד ויכולות השמיעה שלו, הרגלי האזנה וטעם אישי יותר מהכל!

מה אתה שומע ואיך?

תגדיר תקציב.

תגדיר איך נראית או תראה שאר המערכת שלך.

אני חושב שכדאי שתעשה חיפוש בפורום, בטח כבר דיברו על המכשירים האלו לא פעם.

אני שומע שחורה,ני יורק האוס,אלקטרו פסיכודלי וכל מיני כאלה,תקציב-אני חושב שהמחיר של הCD7000 אומר את שלו המערכת תהיה מחוברת עם עוד שתי מגבר אחד כבר יש,מונו בעתיד,סאב בעתיד,קומפוננטים וזהו!

תודה גבר

פורסם

שלום חבוב מתלבט

הצעה שלי כי לי יש וזה אחד הפצצות שיש ולא יעזור לאף אחד והמחיר לדעתי כניראה סביר היום זה ה" פיוניר 5750 ".

לאחר סקר מקיף שעשיתי לפני כשנה זה היה הגדול מכולם ושמעתי לא קצת מכשירים.

בהצלחה.

פורסם
שלום חבוב מתלבט

הצעה שלי כי לי יש וזה אחד הפצצות שיש ולא יעזור לאף אחד והמחיר לדעתי כניראה סביר היום זה ה" פיוניר 5750 ".

לאחר סקר מקיף שעשיתי לפני כשנה זה היה הגדול מכולם ושמעתי לא קצת מכשירים.

בהצלחה.

***את הדעות שלך לגבי משתמשים בפורום אתה מוזמן לשמור לעצמך***

תקנה אלפיין או קלריון בפשטות.

לאקליפס אין בארץ יבואן או מעבדה או כלום. מה שמביאים לפה או שזה מכשירים ביבוא אישי או פרללי.

אתה באמת תקנה מכשירים כ"כ יקרים ללא אחריות? זה פשוט מעשה חסר אחריות.

אם אתה רוצה מכשיר איכותי באמת בלי MP3 (כי לא קונים מכשיר איכותי לשמוע MP3 אחרת זה כמו לנגב את ה**ת עם שטרות של 100 דולר) ארז קח כבר את ה clarion drz9255exl . יעלה לך בארץ לדעתי בסביבות ה 5K ועדיין עם אחריות וללא פאנל נשלף.

לגבי המוזיקה שאתה שומע וקישורה למכשיר: רוב המוזיקה הזו מוקלטת באיכות לא טובה או במקרה הגרוע יותר מלאת פיקים , קליפינג ומיניי ירקות.

מכשירים איכותיים כמו שאתה רוצה זה לזרוק כסף .

תקנה סאב סביר + באיזה 1500 שקל , סט כמו מורל דוטק או משהו כזה, איטום קל לדלת ומגבר של 100W RMS לא מטורף משהו בסגנון Z4200 למשל , כל השאר למוזיקה כזו זה זריקת כסף משוועת.

אם אתה עדיין מתעקש אני אשמח שתתן לי את הכסף אני אקנה לך מערכת שתתן את המקסימום ואת ההפרש שישאר(וישאר הרבה) אני אקח לעצמי.

*****הבהרה****

הפסקה האחרונה הייתה בצחוק,סאטירה ואין להתייחס אליה בצורה אחרת. מטרתה היחידה הייתה לתת לבחור הבנה שהוא זורק כסף.

*****הבהרה****

פורסם
אוי תראו אותי הייתי חייב לדחוף איפשהו שיש לי פיוניר 5750 ואני הכי מבין.:x :x

תפסיק לקשקש!

לאקליפס אין בארץ יבואן או מעבדה או כלום. מה שמביאים לפה או שזה מכשירים ביבוא אישי או פרללי.

אתה באמת תקנה מכשירים כ"כ יקרים ללא אחריות? זה פשוט מעשה חסר אחריות.ואלפיין מפרללי ? הרי מאפריל טקליין אף אחד לא קונה בגלל המחיר

אם אתה רוצה מכשיר איכותי באמת בלי MP3 (כי לא קונים מכשיר איכותי לשמוע MP3 אחרת זה כמו לנגב את ה**ת עם שטרות של 100 דולר) ארז קח כבר את ה clarion drz9255exl . יעלה לך בארץ לדעתי בסביבות ה 5K ועדיין עם אחריות וללא פאנל נשלף. קורווין המחיר בחו"ל של ה7000 הוא כ550 דולר המחיר של ה9255 הוא כ900 דולר ההבדל בינהם הוא כמעט 2000 ש"ח שזה כמעט לקנות אלפיין נוסף . לא מבין את ההשוואה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני מדבר על מחירים בארץ לא בחו"ל חבוב.

אתה מקשקש כל הזמן.

דיי נמאסת על כולם.

אלפיין פרללי - שיקנה שיבוא לתקן עוד כמה חודשים..

אקליפס ללא אחריות? אני לא הייתי נוגע עם מקל..

אם אתה מוכן לתת לו אחריות + חלקים מקוריים אז שיבושם לך.

לקנות מכשיר איכותי וכשילך לו חלק יחליפו אותו בקקה לא מקורי שיש בארץ ואז לא יבנו למה האיכות של המכשיר נפלה.

***את הדעות שלך לגבי משתמשים בפורום אתה מוזמן לשמור לעצמך***

פורסם
אני מדבר על מחירים בארץ לא בחו"ל חבוב.אתה בטוח ? כי מה שנראה זה שה956/955 עולים בארץ כ5000-5700 ובחול הם עולים כ400 דולר . אז ה9255 עולה 5000 ? חדש לי . יש לך קישור אולי ?

אתה מקשקש כל הזמן.

דיי נמאסת על כולם.אני מאוד שמח שאתה מעוצבן עד כדי כך , מעניין במה פגעתי?

אלפיין פרללי - שיקנה שיבוא לתקן עוד כמה חודשים.. מעניין לא שמעתי שכול אלו שקנו פרללי נאלצו לתקן וממה שאני יודע רובם קוני פרללי ולא מאפריל טקליין

אקליפס ללא אחריות? אני לא הייתי נוגע עם מקל..

יש הרבה אנשים שאו שקונים פרללי או שמייבאים בעצמם ולוקחים סיכון כי המחיר של היבואנים הרשמיים מופקע עד לאימה ואת ה7000 הוא יכול להשיג מחו"ל ב3600-3700 בערך

יהודה . תסלח לי , ששש!

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אוי תראו אותי הייתי חייב לדחוף איפשהו שיש לי פיוניר 5750 ואני הכי מבין.:x :x

תפסיק לקשקש!

אתה באמת תקנה מכשירים כ"כ יקרים ללא אחריות? זה פשוט מעשה חסר אחריות.

אם אתה רוצה מכשיר איכותי באמת בלי MP3 (כי לא קונים מכשיר איכותי לשמוע MP3 אחרת זה כמו לנגב את ה**ת עם שטרות של 100 דולר) ארז קח כבר את ה clarion drz9255exl . יעלה לך בארץ לדעתי בסביבות ה 5K ועדיין עם אחריות וללא פאנל נשלף.

לגבי המוזיקה שאתה שומע וקישורה למכשיר: רוב המוזיקה הזו מוקלטת באיכות לא טובה או במקרה הגרוע יותר מלאת פיקים , קליפינג ומיניי ירקות.

שמעתי את הסוגייה הזאת הרבה פעמים ואני חייב להעיר, זה אגב לא אישי אז אל נא לכעוס.

אומנם קובץ MP3 הוא דחיסה וחיתוך של מקור איכותי (לרוב) ואתה באמת מאבד חלק מאיכות המוזיקה, --אבל--, כל אותם החכמים שצורבים דיסקים של מוזיקה ומשתמשים ב-MP3 כמקור הרי צורבים עדיין את אותה האיכות הירודה.

אלא אם כן אתה מחזיק בבית סט של 100 - 400 דיסקים מקוריים שנקנו במחיר עלות של מינימום 80 שקל ליחידה.. אם כן אז אני אשקוט לי, אבל לא נראה לי בכלל שזה המצב.

ולכן תקנו MP3 ואל תחפרו.

אגב מי שמעוניין להבין בדיוק איך ומה וכיצד עובד MP3 (כולל איך לגלות כמה האיכות ירודה) שיגיד, במקרה עשיתי על זה עובדת הגשה ופרזנצטציה בלימודי ההנדסאי שלי :wink:

מכשירים איכותיים כמו שאתה רוצה זה לזרוק כסף .

תקנה סאב סביר + באיזה 1500 שקל , סט כמו מורל דוטק או משהו כזה, איטום קל לדלת ומגבר של 100W RMS לא מטורף משהו בסגנון Z4200 למשל , כל השאר למוזיקה כזו זה זריקת כסף משוועת.

אם אתה עדיין מתעקש אני אשמח שתתן לי את הכסף אני אקנה לך מערכת שתתן את המקסימום ואת ההפרש שישאר(וישאר הרבה) אני אקח לעצמי.

*****הבהרה****

הפסקה האחרונה הייתה בצחוק,סאטירה ואין להתייחס אליה בצורה אחרת. מטרתה היחידה הייתה לתת לבחור הבנה שהוא זורק כסף.

*****הבהרה****

Corwin ראה הערותי בקשר ל-MP3 למעלה!

HU: Clarion DXZ676USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

Sub: Kicker CompVR 12" Amp: Soundstream TRA 960.4

פורסם

Corwin ראה הערותי בקשר ל-MP3 למעלה! אתה לא צודק במקרה זה , כי מדובר על אלו שמורידים רק לוסלס (ושתבין לוסלס זה בערך 1411 במקום 320 במפ הכי טוב ) וצורבים אותו בתור דיסק אודיו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני לא אכנס לדיון הזה כי הוא מטוטפש מדיי.

ולרוני , כן יש לי מעל 500 דיסקים בבית מקוריים+צרובים בעד X4 בצורב איכותי ממקור .

אני לא שומע MP3 .

אני לא צורב מ MP3.

ואל תלמדו אותי על פורמטים לא ביליתי שנה בבי"ס לטכנאות קול של יואב גרא וסיימתי עם 90+ כדי לשמוע את זה!

פורסם

לא חייבים להוריד MP3. אפשר להוריד APE, WV, FLAC.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...