Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלוהים ישמור

"אין צורך להחליף הילוכים, אין צורך להחזיק את ההגה, אין צורך להניע בכלל, אין צורך למלא דלק ואין צורך להכנס לאוטו ... גם בחמשת הכסאות הנוחים אין צורך, כיון שהנוסעים יסעו באוטובוס...."

דאף- אם יש לך דאף סימן שאתה לא דאפוק....(כי יש לך כובע מגניב :shock: )

:-):-):-) תמימות הפרסום בהתגלמותה....

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אכן תמימות הפרסום אבל אסור לזכור שמדובר בזמנים אחרים..

לא הייתי מזלזל כל כך ביתרונות הדאף הקטנטנה,תיבה וריומטית (רציפה) לרכב קטנטן בזמנים ההם היתה הקידמה והחדשנות בכבודן ובעצמן. אין צורך בסיכה? היום זה נשמע תלוש ומיותר אבל אז היה צריך לדאוג גם לדברים אלו ובתדירות גבוהה.

נכון הוא שהצלחה "פנטסטית" היא לא נחלה...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הייתי בתערוכת AutoRAI בהולנד לפני שנה, והייתה שם במה של מועדון דאף ההולנדי. לקח לי 5 דקות להבין שהם לא מחביאים את המשאיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הדאף הזו היא ה"סבתא" של כל המכוניות המודרניות בעלות הגיר הרציף. הרעיון היה נהדר, אלא שהטכנולוגיה של החומרים בשנות השישים לא היתה בשלה מספיק. הרצועות היו מחליקות ונקרעות ורק בשנות התשעים התחיל העסק לעבוד כמו שצריך, אחרי עוד כמה כשלונות בדרך (פייאסטה/פונטו/ג'אסטי).

המעניין הוא שהתמסורת היתה בעלת שתי חגורות - אחת לככל גלגל, כפי שאפשר לראות בתמונה המצ"ב.

1962%20variomatic_jpg.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שלום.

אם לא איכפת לכם אז בכללי היה רכב מעולה ואפילו עמיד.

השיטה לא היתה כמו בגיר הרציף להבדיל הרציף חרה.

השיטה היא ואריומטיק אם תופי וקום ורצועות. אגב גם אם אחת הרצועות ניקראת ניתן להמשיך לנסוע.

העקרון היום נפוץ לא במכוניות אלה בוספות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני.ל צודק והבעיה במכוניות הנ"ל לא היתה ברצועות כמו בקלצ שהיה מחליק ומרעיש במיוחד בזינוק ובעליות (מניסיון ) הרכב שאצל שיטרית כבר היה תחת המותג וולבו שרכשו את הפרטיות של דאף.

פורסם

לפני כשנה היתה דאף כנ"ל ביקנעם מושבה,

אם מישהו מעוניין אוכל לברר פרטים.

בכבוד

שמעון .צ

פורסם

אגב, הדאף 66, האחרונה מהתצורה הזאת נקראה גם וולוו 66. נדמה לי (ואני צריך אישור מכם) שוולוו 340 היתה האחרונה שצוידה בתיב"ה וריאומטיק.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חשבתי שDAF זאת החברה בין הכי טובות לייצור משאיות בעולם, לא ידעתי שהם יצרו גם רכבים משפחתיים, אני התעניינתי ברכב הזה ואני מתכוון לקרוא עליו באינטרנט..

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

גיר רציף, עם רצועה על קונוס, היה נפוץ בתחילת המאה העשרים במספר מכוניות אבל לא החזיק מעמד, ועברו לברזלים.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...