Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כפי שרובכם מכירים או שראיתם את הבנייה בבאגז' שלי אז בטח שמתם לב שמשהו חסר בה,אז החלטתי לשנות קצת את הבנייה ולעשות פלטה תחתונה חדשה.

אז קודם כל לקחתי פלטת MDF 10 מ"מ וחתכתי אותה למידות,לאחר מכן שירטתי עלייה צורה של עכביש ובעזרת ג'קסון חתכתי את הצורה של העכביש ואז צבעתי את הקנטים בשחור כדי לתת עומק לצורת העכביש.קניתי בד כחול וכנ"ל עליו גם כן שירטתי את העכביש ובעזרת סכין יפנית חתכתי את הצורה ובקצוות תפרתי רצועת בד שחורה על מנת להבליט את הצורה ולבסוף אני אדביק את הבד הכחול ל עץ MDF.

השאלה הנשאלת היא מה אתם הייתם שמים מתחת לצורת העכביש שחתכתי? אני חשבתי לשים חתיכת פרספקס עם תאורה יפה אבל אני ממש לא יודע איפה אני יכול לרכוש חתיכה בגודל הרצוי באזור שלי,אז אילו עוד רעיונות יש לכם להציע לי?

תודה מראש!.

18032006(001).jpg

18032006(002).jpg

18032006(003).jpg

18032006(004).jpg

18032006(005).jpg

18032006(006).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם אין לך אפשרות לפרספקט אתה יכול למתוח בד בצבע בהיר מתחת והאור של התאורה יעבור דרכו

נגיד לבן (לא יודע איך זה ישתלב אצלך אבל סתם דוגמא)

אצלי בבנייה עשיתי ככה ויצא דווקא מאוד יפה.

חתכתי את האותיות CIVIC,צבעתי את הדפנות בשחור,מתחתי בד לבן מהצד הפנימי והלבשתי פרספקט מהצד החיצוני (הפרספקט השחרתי בעזרת מדבקה של חלונות)

*ההבדלי צבע הם רק בתמונה בגלל האור של הפלאש,במציאות הצבע תואם.

2.jpg

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

תודה!

יש למישהו עוד רעיון כלשהו? כי אני מת לסיים כבר עם הפלטה הזו ואני עדיין לא החלטתי מה לשים מתחת.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קודם כל יצא ממש יפה העבודה שלך, אתה צריך לידרוש מSOUND STREAM כסף על הפירסום המוצלח:mm_wink: .

ההמלצה שלי היא שבנתיים תשאיר את הבניה במצב שלה כמו שהיא עכשיו וברגע שתוכל להסיג את הפרספקס תתקין אותו ביחד עם תאורה בצבע שתירצה בימקום לחפש עכשיו תחליפים פחות מוצלחים.

קצת סבלנות!

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

טוב אז החלטתי להשאיר לבנתיים את הבנייה כך ולשים מתחת לבד אדום עד שאני אקנה פרספקסט ואז אני כבר אשים תאורה יחד עם הפרספקסט.

19032006(002).jpg

19032006(003).jpg

19032006(004).jpg

פורסם

מיצובישי...

לגבי פרספקס - ממש בצמוד לעבודה שלי יש עסק לבניית שלטים

אני קניתי מהם חתיכת פרספקס לתא המטען שלי (פרסמתי את העבודה כאן בפורום...) בעובי של 5 מילימטר (זה נחשב עבה) 70 על 30 סנטים וזה עלה לי 40 שקלים בעקרון (בסוף זה היה בחינם - סידרתי לו בעיה בתקשורת בין שני המחשבים שלו והוא נתן לי את החתיכה און דה האוס)

לגבי חריטה - אתה צריך דרמל (מולטי טול) עם כלי שיוף עם ראש עגול מברזל (כמו של רופאי שיניים), שבלונה והרבה סבלנות.

אבל זה דווקא מאוד יפה עם הלבד האדום - קצת מזכיר את ספיידרמן...

לגבי התאורה - אתה יכול להשתמש בנייר צלופן בכל מיני צבעים - או שאתה יכול לקנות פס (אופטי) זורח בצבע כחול ולהדביק אותו לפי שרטוט העכביש...

או פרספקס - תקדח חורים קטנים בצדדים ותדביק לתוכם לדים 12 וולט... או מנורת ניאון חזקה שתמצא יחסית רחוק מהפרספקס...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי דעתי עבודה יפיפיה עד עכשיו,צריך רק לחשוב על משהו ש"ימלא" את הבנייה,היא ניראת ריקה מידי....

יותר מידי משטחים חלקים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

או יותר נכון - יותר מידי מצבע אחד... לפעמים צבע מנוגד בחלק מהמקומות נותן הרבה תוכן ויוצר אפקט של שינוי גודל החלל שעליו אתה מביט.

למשל - אם היית לוקח אם כל הכחול הזה מסביב ועושה את הפלטה של העכביש בצבע אפור כהה או שחור או אולי דווקא לבן - היית מקבל תא מטען הרבה יותר דינמי. הוא באמת נוטה להיות די משעמם כשכולו באותו הצבע - העכביש ממש מוסיף - אולי רקע שונה לעכשיו יוסיף הרבה יותר.

תנסה את זה בפוטושופ - ותראה בעצמך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחרי קצת עבודה (גרועה ביותר) סתם כדי שתתפוס קצת כיוון לגבי הכוונה שלי

נכון שזה יותר דינאמי?

לדעתי הלבן לוקח

tarantula2.JPG

tarantula3.JPG

tarantula4.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם
מיצובישי...

לגבי פרספקס - ממש בצמוד לעבודה שלי יש עסק לבניית שלטים

אני קניתי מהם חתיכת פרספקס לתא המטען שלי (פרסמתי את העבודה כאן בפורום...) בעובי של 5 מילימטר (זה נחשב עבה) 70 על 30 סנטים וזה עלה לי 40 שקלים בעקרון (בסוף זה היה בחינם - סידרתי לו בעיה בתקשורת בין שני המחשבים שלו והוא נתן לי את החתיכה און דה האוס)

לגבי חריטה - אתה צריך דרמל (מולטי טול) עם כלי שיוף עם ראש עגול מברזל (כמו של רופאי שיניים), שבלונה והרבה סבלנות.

אבל זה דווקא מאוד יפה עם הלבד האדום - קצת מזכיר את ספיידרמן...

לגבי התאורה - אתה יכול להשתמש בנייר צלופן בכל מיני צבעים - או שאתה יכול לקנות פס (אופטי) זורח בצבע כחול ולהדביק אותו לפי שרטוט העכביש...

או פרספקס - תקדח חורים קטנים בצדדים ותדביק לתוכם לדים 12 וולט... או מנורת ניאון חזקה שתמצא יחסית רחוק מהפרספקס...

תודה על הטיפים למרות שאת כולם אני מכיר חוץ מהטיפ לבקר במקום שמייצר שלטים ואת זה אני אעשה בהקדם האפשרי.

בקשר לבנייה והמקומות ריקים אתם בהחלט צודקים כי עדיין חסרים לי שתי הקרוסים שהולכים לשבת בדפנות של הבנייה ובכך ימלאו את כל המקום ה"ריק",מחר אני הולך להתקין אותם ואני אפרסם כמה תמונות יחד עם הקרוסים.

בקשר לצבע אחר של הפלטה אני ממש לא אהבתי את הרעיון אבל תודה בכל זאת על הניסיון לעזור!.

פורסם

טעם וריח... לא מתווכח!

אם אתה מהמרכז ואתה רוצה לדעת איפה העסק הזה נמצא אני בשמחה אעזור לך (לא למטרות רווח) רק תפנה בה"פ

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...