Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה רק סיימתי את המלווה שלי

והתקציב שלי נע בין 50-75

אני בגדול חושב על איביזה טורבו שנתון 02

או קליאו ספורט שנתון גם באזור+-

יש למישהו חוות דעת על 2 הצעצועים האלה?

או המלצה על משהו אחר.

ועוד שאלה מה צריכת הדלק של 2 המכוניות שציינתי למעלה :)

תודה רבה

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

למה אתה מתכוון בזה שאתה אומר שהיא לא לנהג חדש?

ותודה על היחס.

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

מציע לך להתרחק משתיהן, במיוחד מהקליאו.

במקומך הייתי חושב על 206XS כשלב ראשון. מהירה למדי (9-ומשהו למאה, עם תיבה ידנית זה נחמד למדי), מהנה, ונראית טוב. אחרי שנה, תחליף למשהו אחר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מציע לך להתרחק משתיהן, במיוחד מהקליאו.

ומהי הסיבה שאני צריך להתרחק מהאיביזה ובמיוחד מהקליאו?

(נושכות או משהו?)

תודה רבה לך.

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

תעשה חיפוש!!!!!!

אבל בקצרה

שני האפשרויות שהעלתה לא ממש מתאימות לנהג חדש מבחינת התנהגות ולא נותות לסלוח על טעויות

שלח את עצמך לקורס נהיגה מתקדמת.

קנה רכב פחות נוקמני.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הקליאו היא מכונית ספורט, חדה, רספונסיבית וחזקה. זה בדיוק ההפך ממה שנהג חדש יכול לרצות.

אם אין לך שכל, אתה כבר תמצא איזשהו חפץ נייח להתלבש עליו, ואם יש לך שכל, כנראה שמכונית אחרת תוכל ללמד אותך על רזי הנהיגה בצורה קלה ובטוחה יותר. למעט הנאת קו ישר, אני לא חושב שיש הרבה דברים שיקסמו לנהג חדש בקליאו.

אני נגד אסכולת ה"נהג חדש צריך גרוטאה", להפך, אבל אני מניח שרוב הנהגים החדשים משתייכים לזן הראשון (חסרי השכל) ועדיף לתת להם משהו איתו לא יפגעו בעצמם יותר מדי.

במילא זו מכונית משומשת לא חדשה במיוחד, כך שגם אם תחליף אחרי שנה, ירידת הערך לא תהיה איומה. משהו כמו ה206XS יאפשר לך להנות בבטחה.

לגבי האיביזה, אם מדובר באחת סטנדרטית (לא חזקה מדי) ויש לך ראש על כתפייך, זו בטח יכולה להיות גם אופציה לא רעה ובטח מצויינת בקו ישר - אבל שוב, 206XS ושמור את הכיף לקליאו שתבוא אח"כ... ה206XS גם תהיה חסכונית מבחינת דלק, במיוחד לעומת האיביזה.

קורס נהיגה מתקדמת מומלץ בכל מקרה, ללא קשר לרכב בו תבחר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

המלצה שלי תחכה, קנה רכב רגיל, תתאמן, תתרגל וצבור נסיון, קח קורס או שנים של נהיגה מתקדמת בארץ או בחו"ל ורק אחרי שתגיע ליכולות טובות יותר, תחפש רכב ספורטיבי כך תיגרום פחות נזק ועוגמת נפש לעצמך ולסביבה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כל קודמיי צודקים.

אבל לפי דעתי קח חודש חודשיים 3 4 5.... כמה שיראה לך לנכון על המאזדה ליסינג של אבא , תלמד מזה כביש, תתנסה , תכיר מצבים.

אתה רק סיימת מלווה בנאדם אחריי שתהיה שנה עם רישיון תראה שזה כלום , ותחשוב מזה שיהיה לך 30 שנה רישיון .

קח את זה באיזי , תעבור שלב שלב , אף אחד לא התחיל לנהוג על S2000, מתקדמים לאט לאט . תכיר את הכביש אחר כך תחשוב על ספורטיבית

מקווה שתפנים

אסף.

GTA זה הכי אחי .

פורסם

(נושכות או משהו?)

תודה רבה לך.

הסיבה קשורה בעיקר ברצונם של ההורים שלך לראות אותך גדל ומגיע לגיל מופלג ללא עצירות מיותרות בבית לוינשטיין,מרכז התביעות של "כלל וסע" או משטרת התנועה....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

(נושכות או משהו?)

לא אם הן נובחות :-P

וברצינות - תפסיק להשתמש בסיסמאות, יש לי הרגשה שאתה יודע טוב מאוד שהן לא מתאימות לנהג חדש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז על מה אתם ממליצים חוץ מ206XS

על מכונית 01+ על תקציב 55-75

ולפי מה שאתם אומרים לי פה ומבאסים אותי ידני או אוטומט.

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

לפותח השרשור ,תפסיק עם זה כבר , קח את הדברים לאט ! אף אחד פה לא יעזור לך להתנגש בעמוד. ידני או אוטומט זה תלוי במה שאתה אוהב ומעדיף, אל תלך לפי מה אחרים מעדיפים. אף נהג לא נולד עם מושב של בוקסטר חובק אותו.

תקשיב לתומר ולרוני תאמין לי שהם הרבה יותר מלומדים בנושא הזה מאיתנו , יש לך הרבה מה ללמוד מהם ומעוד אנשים כאן בפורום , אז תתחיל עכשיו .

GTA זה הכי אחי .

פורסם

לפותח הת'רד - חפש 306 מודל מתקדם ככל שתמצא. מנוע 1.6 ידני.

לפי התרשמותי מחברי הפורום - רכב נהדר ללימוד נהיגה (זה שיש לך רשיון טרי ורק סיימת מלווה עדיין

לא מעיד כי הנך "נהג". יש הרבה מה ללמוד).

שיהיה בהצלחה!

פורסם

וואלה הצעה שלי

קח את ה 206xs

או פולו v6 ............

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

• תוכן חדש...