Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סאב שיורכב ברכב שברולט אופטרה

שיהיה מונובלוק שיגביר אותו בצורה טובה.

בעקרון מעדיף עד 1200 אבל אם יהיה הבדל משמעותי באיכות אז 1500 גם בסדר!

לא מעוניין ביד שניה למניהם , תודה.

פורסם

מונו וסאב אתה לא תשיג במחירים האלה אבל אולי מגבר שני ערוצים וסאב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

2 ערוצים הוא יכול לקחת את הלייטינג אודי 300.2 שהוא 150 *2 או 300*1 RMS

עולה 800 ש"חhttp://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=114

עוד 700 ש"ח אתה יכול להביא הרבה סאבים במחיר הזה פיונירים לאנזר קיקר הקומפ וי אר הוא גם יהיה במחיר הזה אבל בלי תיבה שמעתי שמישהו פה השיג אותו ב700 בליאור מולטימדיה בחיפה...

פורסם

האמתי שזה כן דחוף לי מאוד.

אני חייב מגבר + סאבוופר + תיבה.

עד 1500 שקל , בבקשה תתנו לי דגמים ספציפים. השם קיקר לא עוזר לי כי יש המון דגמים.

תודה מראש.

פורסם

זה לא בעיה לחשוב על תקציבים יותר גדולים אבל מה שהבחור ביקש זה מה הוא קיבל ולפי מה שראית הוא אפילו רצה להוריד תתקציב ל1200

הקיצר לפי דעתי ההצעה שלך יותר טובה אבל מצריכה יותר כסף

ותמיד אם מוסיפים עוד כסף מקבלים דברים יותר טובים אז זה כבר החלטה של פותח התרד...

פורסם

יש לי חבר מוכר סאב אדירה שיבה MK3 סאב SQ מטורף. ב750 שקלים, סאבוופר מעולה ! 375WRMS 650W עם תיבה. ב750 השניים תמצא מגבר, ותאמין לי במחיר הזה לא תמצא סאבוופר יותר טוב.

תמיר

פורסם

ביננו, זה כמו להביא רכב,

במחיר X תוכל להביא רכב הרבה יותר טוב יד שניה מאשר חדש מהחברה.

במחיר הזה אפשר להביא פיוניר או לנזר עם תיבה ומגבר 2 ערוצים פשוט כמו לנזר\פייל.

תמיר

פורסם

לפי דעתי אז ככה מגבר של הלייטינג אודיו עם סאב קיקר קומפ וי אר יוצא 1500 תשקיע עוד 100 עד 150 ש"ח לתיבה הכוונה היא לבנייה עצמית של התיבה וסיימת עניין

לקחת בחשבון את החיווט וההתקנה או שזה גם צריך להיות כלול ב1500?

אם אתה רוצה סאב +תיבה ב700 אז יש לך את הקיקר קומפ שהוא 150 RMS הוא יותר חלש מהקומפ וי אר או שיש לך רוקפורד P1 או הפיוניר 305C או הלאנזר DMAX אבל הוא דורש הגברה של 500RMS ותצתרך מגבר אחר סרווין וגה הHED הקיצר אבל ההמלצה שלי היא מה שרשמתי בהתחלה הקיקר קומפ וי אר

פורסם

מה אופי הסאב שאתה רוצה?

מה שאר הרכיבים שיש לך ברכב.

מגבר אחר? רמקולים , HU?

איזה חיווט יש לך עכשיו באוטו? 10G/8G/6G וכו?

התקציב כלל התקנה? חוטים?

נגיד והתקציב הוא עד 1500 שקל.!

ויש הכול באוטו. גם חיווט.

אני הייתי מחפש 2 יציאות. מחיר עד 800 שקל. וסאב 700 שקל חפש במשומשים.

או קונה לייטניג אודיו בולט מונו בלוק 300.1. שהוא חמוד (כ 700-800 שקל)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...