Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,ברשותי רנו 5 GT שעברה תהליך שיפוץ ארוך שקרב לסופו.

בגלל השיפוץ הרכב נותק מהמצבר כמה חודשים,כאשר חיברתי את המצבר האזעקה החלה להשתולל ופשוט לא מגיבה לשלט בשום אופן,החלפתי בטריות ועדיין זה לא עובד,ניסיתי לפעול לפי ההוראות בספר,עשיתי איפוס לשלט וכו',עדיין זה לא עובד,הרצתי חיפוש בפורום וראיתי במישהו עם אזעקה כמו שלי שהרכב שלו עמד כמה חודשים וגם הוא סבל מאותה תופעה,אבל לא נתנו לו פתרונות.

האם מישהו מכיר את האזעקה הזאת ויודע מה הסיבה שהיא לא מגיבה לשלט?

והאם רק בעל מקצוע יוכל לעזור לי?

תודה.

פורסם

תנתק מתחים מהאזעקה ותחבר שוב ותראה אם זה מתאפס .

אם לא תנסה ברדיו מרס נדמה לי שהם היו היבואנים של רנג'ר לארץ .

zx 1.8 coupe

פורסם

ברוב האזעקות המודרניות קיימת סוללת גיבוי, בגלל שתקופה ארוכה המצבר לא היה מחובר הסוללה נפרקה, כבה את האזעקה מהפתח שלה ונסה לנסוע כך תקופה קצרה בשביל לטעון את הסוללה הפנימית של האזעקה

מקווה שעזרתי

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

איך אני מכבה את האזעקה הזאת?

הסתכלתי על הקופסה שלה בתוך הרכב יש שם רק איזה כפתור שזז ימינה ושמאלה,ותקעים שנכנסים אליה,בתא מנוע יש רק את הצופר של הזעקה ואין את הקופסה עם המפתח הזה שבדרך כלל מכבים איתו את האזעקה,אם אני אנתק אותה לגמרי אז גם הסוללה הפנימית שלה לא תקבל מתח,יש לך מושג איך אני מבטל אותה אבל משאיר אותה מחוברת למתח של הרכב?

תודה על התגובות.

פורסם

יש אזעקות שהמפתח לא תמיד מחובר לצופר נסה לחפש בתא המנוע במקומות אחרים בפינות ונסה לעקוב אחרי הכבלים שמחוברים בתא הנוסעים אולי הסתירו את זה בסביבת הדש

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

רוב הסיכויים שעם מפתח כל אחד יכול לתלוש חוטים או לשחק עם כפתורים...

בדלתות הרכב יש מין מפסק כזה שהדלת פתוחה אז האור/אזעקה פועל, נסה לבדוק את כל המפסקים על הדלתות ומכסה המנוע כך תוריד לך אפשרויות של חוטים

מקווה שעזרתי

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם
אוקיי תודה,אני אנסה מה שאמרת,יש באמת מפסק על המכסה מנוע.
אני לא חושב שהבנת אותי, המפסק של מכסה המנוע רק "אומר" לאזעקה אם המכסה פתוח או סגור, כל המפסקים האלה לא מעניינים אותך ככה אתה יכול לצמצם לך את האפשריות ולחפש חוטים אחרים (כמובן זכור את הצבעים שלהם שלא תבדוק אותם פעמיים ב"מוח" של האזעקה)

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

אני שאלתי בנוגע לריינג'ר.

אצלי יש מפתח קטן שמנתק/מפעיל את האזעקה, זה לא בדיוק עזר גם כן.

איך אתה מבצע איפוס לשלט ?

יש לך איזה "מניואל" על המחשב ? משהו עם הסברים על ההתקנה או כל דבר אחר ? אצלי האזעקה בינתיים מנותקת.

פורסם

כן ,לקחתי משכן שלי איזה מדריך קטן.

כתוב שם שצריך לעשות את הצעדים הבאים:

1.ללחוץ על שתי הכפתורים בשלט בו זמנית כמה שניות עד שהאור מפסיק להבהב וכבה,ברגע שהוא כבה עוזבים את הכפתורים והאור אמור לדלוק קבוע.

2.כאשר המנורה נדלקת קבוע זה אומר שהשלט "מחפש" את האזעקה.

3.כאשר השלט "יחפש" את האזעקה תעמוד כמה מטרים מהרכב עד שהאור יכבה.

4.כאשר האור נכבה זה אומר שהוא והאזעקה מצאו אחד את השני ,ואז אתה לוחץ עוד לחיצה על אחד הכפתורים וזה אמור לחזור לעבוד.

זהו.

במקרה שלי זה לא עזר לכן אני אנסה את מה שישראל אמר אם זה לא יעבוד אני אלך לבעל מקצוע ואספוג את הנזק.

פורסם
כן ,לקחתי משכן שלי איזה מדריך קטן.

כתוב שם שצריך לעשות את הצעדים הבאים:

1.ללחוץ על שתי הכפתורים בשלט בו זמנית כמה שניות עד שהאור מפסיק להבהב וכבה,ברגע שהוא כבה עוזבים את הכפתורים והאור אמור לדלוק קבוע.

זהו.

במקרה שלי זה לא עזר לכן אני אנסה את מה שישראל אמר אם זה לא יעבוד אני אלך לבעל מקצוע ואספוג את הנזק.

כשהמפתח בסוויץ, ותסובב אותו למצב שהאורות דולקים

אז, תלחץ על 2 הכפתורים.

פורסם

אם אתה עדיין מחפס לאן מכניסים את המפתח של האזעקה...

בתא המנוע על הצופר מולבש גומי, תוריד\תמשוך אותו שם זה נימצא...

גם ל לקח זמן עד שמצאתי! :)

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

• תוכן חדש...