Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני נוסע לאחר המפגש ברכב פתאום האחוריים שלי התחילו להוציא כאלה רעשים מוזרים...

אני עדיין לא יודע מה בדיוק קרה לרמקולים

מה שכן זה שהם לא קיבלו הספק גבוה במיוחד..70 RMS אני מניח...) עבדו ביחד עם הקומפוננט על 2 ערוצים של המגבר )

בכול מקרה אני מאוד מקווה שסאנד FX לא יעשה לי בעיות מה שכן אני לא רוצה זוג חדש במקום אני מאוד מקווה שהם יתנו לי זיכוי ואני יקח איטום או משהו

אה ולמי שלא יודע הרמקולים הם

של סאונד סטורם 500 וואט שפוקו אמר בפירוש שהם יכולים לקבל 100 RMS ללא בעיה...

את האמת עד היום אני הייתי מאוד מרוצה...

פורסם

שני הרמקולים בו זמנית ?

ומה עם הקומפוננט שמחובר במקביל, הוא לא עושה שום בעיה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
שני הרמקולים בו זמנית ?

ומה עם הקומפוננט שמחובר במקביל, הוא לא עושה שום בעיה ?

לא הקומפוננט נראה לי בסדר ( טפו טפו טפו )

כמו שאמרתי אין לי מספיק פרטים אני יודע שהשמאלי בדוק נדפק

לא יודע מה קורה עם הימני מחר ( או עוד יומים ) אני ישב ויבדוק לעומק...

ROEI עם כול הכבוד לא נראה לי שזה קשור אלי....( תגיד אתה היית במפגש היום ?)

פורסם

חס וחלילה לא אמרתי שזה בגללך, פשוט התפלאתי שהם נהרסו הם יחסית חדשים וגם הרמקולים הקודמים שלך נהרסו די מהר. יכול להיות שבשני המקרים נפלת על מוצר פגום, אם זה ככה זה חוסר מזל עצבני!

לא הייתי במיפגש היום, אין לי איך להגיע לשם

פורסם
חס וחלילה לא אמרתי שזה בגללך, פשוט התפלאתי שהם נהרסו הם יחסית חדשים וגם הרמקולים הקודמים שלך נהרסו די מהר. יכול להיות שבשני המקרים נפלת על מוצר פגום, אם זה ככה זה חוסר מזל עצבני!

לא הייתי במיפגש היום, אין לי איך להגיע לשם

הפיונר השורפים שלינקנו מראש עם בעיות... הם ממש לא היה חדשים...עברו הרבה מאוד קניתי אותם יד שניה חצי שורפים זה היה בהתחלה שלי לא היה לי מושג בגרוש לא איך בודקים ולא כלום בקיצור אז נדפקתי למדתי מטעויות...

גם לי זה קרה פעם יכול להיות שהטוויטר עושה לך רעשים.

אני לא חושב שפה הבעיה...אבל כרגע הכול יכול להיות
פורסם
חשבתי שגם הפיוניר היו חדשים,טעות שלי.

אם יש לך עדיין אחריות אז יהיה בסדר

אני מאוד מקווה אבל כלום לא בטוח...בדרך כלל עושים בעיות על רמקולים שנשרפים.
פורסם

אני בטוח שסאונד FX לא יעשו בעיות, הם לא סתם נותנים אחריות

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

באמת נחיה ונראה מחר אני יתקשר לאריאל ( פוקו )

נראה מה הוא יגיד.

תחלאס אני סומך עליהם הם לא יאכזבו משהו פהפורם...במיוחד משהו שממליץ עליהם הרבה...:-P

פורסם

מתן, לדעתי, לפני הכל תבדוק את ההגברה, וגם את הכיוונים. לא הגיוני לשרוף רמקולים בתדירות גבוהה.

ועוד משהו, יכול להיות שאתה מדליק את המערכת ישר בווליום גבוה, ובכך נותן לרמקול PEAK כשהסליל שלו קר.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי אני לא שורף רמקולים בתדירות גבוהה ממש לא כמו שאמרתי הרמולים השנייםלפני שקניתי אותם ( יד שניה ) אחד מהם כבר היה שרוף ואחד בקושי עבד..

• תוכן חדש...