Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או.קיי, מדובר על מתאמן שלי שמקבל רכב חדש מהעבודה החדשה.

הבנאדם אופנוען, וחובב נהיגה לא קטן.

כיום הוא מתנייד כמעט תמידית על דו"ג אבל הוא צריך לעשות ת"א - חיפה על בסיס יומיומי וזה כבר פחות קורץ, תסכימו איתי.

מה שבעיקר חשוב לו זו נוחות נסיעה, הגב שלו רגיש למדי, הוא מחפש רכב מהנה לנהיגה אבל לא על חשבון נוחות.

הרכב צריך להיות מרווח (אני לא חושב שאיזשהו רכב בקטגורייה הזו אינו כזה), מהנה לנהיגה עד כמה שניתן, ובעיקר כזה ש"יגהץ" את הכביש ולא יתרסק על כל בור.

כרגע האופציות שהוא חשב עליהן הן הונדה אקורד, מאזדה 6, וסיטרואן C5 (לדעתו האחרונה תהיה הכי נוחה אגב).

1. יש עוד רכבים שלא חשבנו עליהם שיענו על הדרישות?

2. מי מהן עדיפה ובאיזה היבט?

בתודה מראש,

מר תעלול.

(נא לא לענות תשובות של "קח אימפרצה הכי טוב", תודה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חשבנו עליה למען האמת.

גם אופצייה (בהנחה שהיא על אותה קבוצה).

הבנאדם פשוט עד היום לא התעניין ב"רכבי מנהלים", מבחינתו דו"ג זו ה-דרך להתנייד ואם כבר רכב אז זה בשביל המשפחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זו בטח לא תשובה שתספק אותך אבל מה לעשות שזה נכון - כולן טובות.

ה-C5 הכי נוחה, אבל כבר מתחילה להתיישן וגם, איך לומר, לא נראית משהו.

מאזדה 6 נוחה ומתנהגת, אבל מרעישה למדי ופחות מהוקצעת.

לאקורד הבסיסית יש איבזור קמצני אם אני זוכר נכון, אבל בכל זאת מדובר במכונית טובה מאוד.

B4 נהנית ממנוע חדש וטוב אבל רק ארבעה הילוכים (למאזדה ולאקורד חמישה). היא נוחה, מתנהגת מעולה ובעלת אחיזה מצוינת.

מעבר לכך, שיעשה נסיעת מבחן ויראה מה עדיף בשבילו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמע,מבחינת ''גיהוץ'' הכביש,הB4 עם ידה על העליונה.

המאזדה 6 באמת נחשבת בקטגורייה שלה מהנה לנהיגה,אין מה לעשות.

לגביי האקורד,לא יצא לי לנהוג בה.לא יכול לעזור לך.

גם הB4 וגם ה6 מהנות לנהיגה יחסית לרכב משפחתי,שתיהן עם קריצה(קטנה אומנם,אבל קריצה) ספורטיבית.יש יסכימו ויש שלא,אבל לדעתי זה נכון.

סיטרואן-פחות מהנה לדעתי מבחינה ספורטיבית אבל כל הקשור בנוחות נסיעה ,ידה על העליונה.

מקווה שעזרתי,

לירון

פורסם

מתיישנת? מאיזו בחינה? תאמין לי, אני חי איתה יום יום (אמנם לא בנהיגה) ואחד הדברים האחרונים שאפשר לומר עליה זה מיושנת.

ואיך לומר, אם יורשה לי :wink:, לדעתי היא נראית לא רע בכלל.

035zf8.th.jpg

פורסם
זו בטח לא תשובה שתספק אותך אבל מה לעשות שזה נכון - כולן טובות.

מאזדה 6 נוחה ומתנהגת, אבל מרעישה למדי ופחות מהוקצעת.

לאקורד הבסיסית יש איבזור קמצני אם אני זוכר נכון, אבל בכל זאת מדובר במכונית טובה מאוד.

B4 נהנית ממנוע חדש וטוב אבל רק ארבעה הילוכים (למאזדה ולאקורד חמישה). היא נוחה, מתנהגת מעולה ובעלת אחיזה מצוינת.

מעבר לכך, שיעשה נסיעת מבחן ויראה מה עדיף בשבילו.

רוני

ידוע שכולן טובות, לא חשבתי שאחת מהן תהיה גרועה, השאלה מי יותר ומי פחות.

הוא יודע שה- C5 נראית לא משהו ומיושנת אבל הנוחות משחקת תפקיד.

השאלה ביחס לשאר היתרונות של השאר עד כמה הנוחות שווה את שאר החסרונות לעומת המתחרות.

הכיוון שלי הוא על המאזדה 6 שמתנהגת טוב, אני אל זוכר עד כמה הנוחות שלה טובה (אולי כי לא התעסקתי עם זה כשהייתי עליה).

אקורד - עד כמה קמצני?

B4 נכללת בקטגורייה אגב?

הוא וכנראה גם אני נעשה נסיעות מבחן, אבל הכיוון הוא לצמצם קודם את האופציות ולא לנהוג על 200 מכוניות.

בתודה מראש, מר תעלול.

פורסם

מי שכתב שהאקורד וה-6 לא נוחות טועה. במבחן של מגזין אוטו בו השתתפתי ונבחנו 4 מכוניות - אקורד, 6, B4 ופאסאט חדשה - לא היו הבדלים מאוד משמעותיים בנוחות הנסיעה של ארבע המכוניות. כל אחת עם האופי שלה (נוקשה קצת יותר או קצת פחות, מתנדנד קצת יותר או קצת פחות) אבל בסיכום אף אחת לא נפלה בסעיף הזה.

אם היית שואל אותי בקשר לצמצום האופציות, עם דגש על נוחות והתנהגות, הייתי מציע לך לבדוק את ה-B4, ה-C5 והאקורד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ידוע שכולן טובות, לא חשבתי שאחת מהן תהיה גרועה, השאלה מי יותר ומי פחות.

הוא יודע שה- C5 נראית לא משהו ומיושנת אבל הנוחות משחקת תפקיד.

השאלה ביחס לשאר היתרונות של השאר עד כמה הנוחות שווה את שאר החסרונות לעומת המתחרות.

הכיוון שלי הוא על המאזדה 6 שמתנהגת טוב, אני אל זוכר עד כמה הנוחות שלה טובה (אולי כי לא התעסקתי עם זה כשהייתי עליה).

אקורד - עד כמה קמצני?

B4 נכללת בקטגורייה אגב?

הוא וכנראה גם אני נעשה נסיעות מבחן, אבל הכיוון הוא לצמצם קודם את האופציות ולא לנהוג על 200 מכוניות.

בתודה מראש, מר תעלול.

לגבי הC5 העיצוב שלה לטעמי שונה ומיוחד (אני אוהב) היא מציעה בנוסף לנוחות ללא תחרות גם מרווח פנימי מרשים וישיבה גבוהה (ביחס לחלופות) אני בהחלט חושב שמדובר על תמורה טובה. לשכני יש אחת כזו מליסינג ולמעט נושא האמינות (לא מעניין אותו מבחינת העלויות אבל "משגע את השכל" עם התקלות הקטנות שלה) הוא די מרוצה.

המאזדה באמת ספורטיבית ומהנה אבל ביחס לB4 ובוודאי שמול הC5 היא פחות נוחה ובעיקר רעשנית. בנוסף תחושת הפלסטיקה הפנימית יחסית זולה.

עד כמה האקורד בסיסית:- 2 כריות אויר, אין גלגלי מגנזיום, צמיגים קטנים ("15), אין בקרת שיוט, 2 רמקולים, בקיצור רכב מאוד בסיסי.

הפינליסטיות שלי B4 ו-C5 כל אחת בדרכה תהיה טובה מאוד ומומלצת.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

האבזור של האקורד קמצני מאוד - אני לא הייתי מתפשר על שתי כריות אוויר...בטח לא במכונית מקבוצה כזאת.

הפאסאט למי שהגיע היא מחוץ לקבוצה (נחשבת כקבוצה 5)

דווקא אם לחשוב "מחוץ לקופסה" ואם הגודל לא ממש משנה, הג'טה עם מנוע 2.0 FSI וה-DSG המצויינת יכולת להיות אופציה מעניינת.

היא מאוזברת כהלכה ונראית טוב (לדעתי לפחות)

לו אני במקומך הייתי מתלבט בין השלישיה מאזדה 6 / סובארו B4 / פולקסווגן ג'טה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסיטרואן נוחה מאוד

לא רק ביחס למכוניות בקבוצת רישוי 4 , גם ביחס למכוניות שעולות כפול ממנה

מבחינת הנאה מנהיגה- המאזדה,הסובארו וההונדה מצויינות

אין עדיפה כאן, שלושתן באותה הרמה

הסיטרואן רחוקה מהם מאוד, הנהיגה בה מאוד מנותקת מהכביש ככה שקשה להנות איתה

אני הייתי מצמצם האופציות לאקורד,לבי4 ולמאזדה 6

הנוחות הכללית שלהם טובה בסהכ וההנאה מנהיגה מצויינת

הסיטרואן יותר נוחה כמובן,אבל תצתרך לשכוח מהנאה מנהיגה לחלוטין

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

דווקא אם לחשוב "מחוץ לקופסה" ואם הגודל לא ממש משנה, הג'טה עם מנוע 2.0 FSI וה-DSG

לא

DSG

אלא טיפטרוניק 6 הילוכים

בכל מקרה עדיין תיבת הילוכים טובה מאוד

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
מי שכתב שהאקורד וה-6 לא נוחות טועה.

ואולי אתה זה שטועה?

עם כל הכבוד המבחנים של אוטו, או לצורך העניין רוב מגזיני הרכב אינם בשום אופן פרמטר לשימוש שנעשה עם הרכב ביומיום. כמה זמן נהגתם על הרכב? במקרה הטוב יומיים? מתוכם בכל יום כמה שעות? 6 נניח?

לי, הנהג הממוצע, לא כ"כ משנה אם הרכב לוקח פניות מהר, כי בד"כ לפני הפנייה יש לי רמזור ובד"כ הוא אדום. ואם לא אז יש פקק ככה שזה לא ממש משנה.

אני נהגתי במשך חודשים אורכים, יום יום כ-12 שעות ביום על הרכבים הללו. נהגתי במרכזי הערים בגוש-דן, חיפשתי רחובות שאף אחד לא שמע עליהם בת"א, נתקעתי בפקקים אינסופיים בכביש "המהירים" שלנו שהרגל זזה בין הגז לברקס.

ואני אומר לך חד משמעית האקורד וה-6 הם לא רכבים נוחים.

אולי הרכבים נוחים לעומת הרנו שלך, אבל לעומת המתחרים בהחלט לא.

• תוכן חדש...